Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solio

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves fotósok! Megjelentek az augusztusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Jó látni, hogy minden hónapban szép számban érdeklődtök a havi háttérképek iránt! A májusi gyűjteményből kiválogattuk és most közzétesszük a legjobbakat - tessék, válasszatok május hónapra asztali és mobil háttereket az indásoktól! Ha szeretnéd a saját fotódat is…..
Megjelentek a februári háttérképek, állítsátok be magatoknak a legszebbet asztalra, mobilra egyaránt! Te is küldhetsz be sajátot, az induláshoz a tudnivalókat olvasd el a képek után! Ebbe a gyűjteménybe töltsd fel! raczger Letöltés: 4:3…..
Tekerés blog 1000 színű ősz 2013.10.27 21:57:50
Mielőtt legördül a függöny a bringás szezon színpadán, minden évben van egy szép finálé. Egy-két hét csak, amikor tényleg a legszínesebbek a levelek, de ilyenkor érdemes kimenni a fák közé mindenképpen. Az idei október ráadásul nyári meleget hozott, így nem volt kérdés,…..
Hat hétig áll az Erzsébet téren - azt követően pedig a Sziget fesztiválon - a Sziget Eye nevű óriáskerék - írta az Index június elején. Az óriáskerék önmagában is látványosság mind nappal, mind sötétben, bőven töltöttetek fel róla képet így volt miből kiválogatni a…..
Ellátogattam ma az Indafotófalra, főleg azért, hogy a Facebook oldalunkon fejlécképet cseréljek, végül kinyitottam nagy méretűre a képeket, és átnéztem az első 200-at.  Mindenkit bíztatok, hogy ha indafotózik, használja az Indafotófalat, rakjon ki rá napi egy képet, ha…..
Kedves játékosok!Végre utolértem magam annyira, hogy nyugodtan leülhettem átnézni az idei, illetve most már tavalyi adventi vetélkedőre érkezett fotókat. Azt látom - és ez talán a kimaradt heti eredményhirdetésnek is köszönhető -, hogy az első héten sokkal több fotó…..