Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrismv

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy esős, borús vasárnapi napon került megrendezésre az MNASZ Országos Amatőr Gokart Bajnokság 2013-as évadának második fordulója, ami azonban senkit sem zavart, hiszen a G1 Kart Center fedett és légkondicionált pályája könnyedén feledtette a versenyzőkkel a kinti időjárás…..
Március 9-én került megrendezésre a Hobby Cart Kupa sorozat 2013-as évadának második fordulója, melynek a Material Center -3. emeletén található G1 Kart Center adott otthont. Több versenyző részéről évek óta kérésként merült fel a versenygumik használata, mely kérésnek…..
Március 3-án vette kezdetét az Országos Amatőr Gokart Bajnokság Endurance versenysorozata, mely első állomásának a Material Center -3. emeletén található G1 Kart Center adott otthont, fordított irányba. Az idei évben, a tavalyi évhez képest több változás is történt a…..
A mogyoródi Hungarokart pályáján került megrendezésre az MNSZ Országos Amatőr Gokart Bajnokság 2013-as évének szezonnyitó futama. A népes mezőny tagjai első alkalommal próbálhatták ki, versenykörülmények között a belga eupeni pályájáról érkezett, 2011-es Teremgokart…..
Egy fagyos, ámde egyáltalán nem zord szombat reggelen gyűlt össze a Hobby Cart Kupa mezőnye, hogy megkezdjék a 2013-as szezont, melynek első fordulójának a mogyoródi Hungarokart adott otthont. A pálya rövid, ámde technikás vonalvezetésén a legnagyobb kihívást a versenyzők…..
Korszakváltás előtt áll az Országos Amatőr Gokart Bajnokság, hiszen a 2009 óta szolgálatot teljesítő Rimo EVO 4-es géppark a Winter Cup második, egyben idei utolsó fordulóján gurult utoljára pályára. Mint azt már többen tudjátok, 2013-ban a 2011-es teremgokart VB-n használt…..
Idei második, egyben utolsó fordulójához érkezett az Országos Amatőr Gokart Bajnokság téli kupasorozata, a Winter Cup, melynek ezúttal is a G1 Kart Center adott otthont. A versenyben ezúttal a gyorsaságé volt a főszerep, és a minél kiegyenlítettebb küzdelem érdekében fordított…..
Utolsó állomásához érkezett évösszefoglaló cikksorozatunk, melyben ezúttal az OAGB Endurance bajnokság 2012-es évét vesszük górcső alá. A tavalyi, 2011-es szezonban a Team Hungary versenyzői taroltak, a 2012-es évben viszont már nem indultak a bajnokság futamain, így a nagy…..
Az MNASZ Országos Amatőr Gokart Bajnokság 2012-es éve méltó folytatása volt a 2011-es szezonnak, hiszen a 4 kategóriából, csupán a II-es kategóriában dőlt el az utolsó futam előtt a bajnoki cím sorsa, az összes többiben a szezonzáró versenyig kellett várnunk, hogy lehulljon a…..
Magunk mögött hagyva a Díjátadót, Újévet, Karácsonyt, világvégét és a Winter Cup első fordulóját, itt az idő, hogy visszatekintsünk az elmúlt 1 évre. A lenti sorokban a különböző kategóriák statisztikáit fogjuk sorra venni és kielemezni annak végeredményeit. 2012 nem…..
Az Országos Amatőr Gokart Bajnokság hagyományt teremt, hiszen hasonlóan a tavalyi évhez, idén is megrendezi téli versenysorozatát, a Winter Cup-ot. Idén azonban, tekintettel az ünnepekre, a díjátadóra és arra, hogy a 2013-as szezon nem márciusban, hanem februárban indul útjára,…..