Regisztráció Blogot indítok
Adatok
expressmen

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezetés, ismételt bemutatkozás Régen készítettem bejegyzést. Ez egy nagyon jó dolog. Az írásaim példái mindig az én életemből, vagy a közeli környezetemtől származnak. Emiatt szükség van időre, amikor összegyűjtöm nektek a tapasztalatokat, megérlelem magamban és minőségi formában leteszem az…..
expressmen Csajozás 2015.08.17 10:38:34
Ha épp nincs barátnőd, több dolgot tehetsz: - meggyőzöd magad, hogy nem is kell - szeretnél egyet, de gőzöd sincs hogyan - épp folyamatban van   Egy-egy nagyobb szakítás után sokszor úgy érezzük, menjen minden nő a picsába. Valóban, egy kapcsolatot meg kell gyászolni, különben kettőt fogsz.…..
expressmen Hiszti 2015.08.13 15:56:09
Szar dolog széllel szemben pisilni. Visszafújja és lucskos leszel tőle. Megszárad, de ottmarad a szaga.  Körülbelül ilyen dolog egy nővel vitatkozni. Bármit hozol fel, a végén Te veszítesz. Sőt,…..
expressmen Rendet! 2015.08.13 15:27:19
Észrevetted, hogy az Ars Poetica után mindjárt a nők igényeivel kezdtem foglalkozni? Hogyan-miként lehet őket megszerezni, megtartani. Hogy léphetünk előre, hogy lehet jobb nőt szerezni, stb stb.  Nem azzal, hogy miként…..
expressmen A legvonzóbb férfi 2015.08.13 14:55:27
Az első kettő alcím elég ijesztő lett. Miért is kell nekünk gyerekekkel foglalkozni? Őket számításba venni? Mi nagyon sokáig nem akarunk gyereket, arra van a fogamzásgátlás! Sőt, manapság sok…..
expressmen A legvonzóbb férfi 2015.08.13 11:44:58
Az egyes bejegyzések elválaszthatatlanok egymástól. Az előző bejegyzésben ( http://expressmen.blog.hu/2015/08/13/eros_utodok ) kifejtettem, hogy ki tudja megszerezni a nőt. Sok tulajdonságra most csak utalni fogok, hiszen nem kell nagy…..
expressmen A legvonzóbb férfi 2015.08.13 11:27:06
Az erős utódok genetikailag fontosak az emberiség számára. Ezért ha egy rohadt kis gnóm vagy, nehezebb pályán indulsz. Kivéve  ha Ferrariban nyomorogsz. Amikor megközelítesz egy nőt, valahol tudat alatt…..
expressmen A nő megszerzése 2015.08.13 10:06:28
A Férfiak és nők közti alapvető különbség egészen az őskorig nyúlik vissza. Játszhatunk emberesdit, de alapvetően ugyanúgy állatok vagyunk mint a kutyák, majmok és egyéb gerincesek(?).…..
expressmen A Férfi halála 2015.08.12 11:54:26
  Önmeghatározás: Kik vagyunk mi? : Férfiak Mit akarunk?: Szabadságot Mikor akarjuk?: Mikor is lesz egy szabad délutánom drágám?... Jaj bocsánat nem úgy értettem, hogy mikor, hanem szeretnék majd egyet…..
Nem ivott bort, vagy pálinkát. Talán narancslevet, de abban sem volt vodka. Nem is kért volna bele. Pálffy István nem volt ittas ma délben a Parlamentben, ezért nem felel meg a valóságnak az, amit mindenki állít, vagy a Youtube-videón látható, és akik mind be lesznek perelve…..
expressmen 2013.11.07 17:11:54
Formabontó poszt a mai, hiszen nem egy összefüggő történetet olvashattok, hanem inkább csak apróbb mozaikdarabokat tett egymás mellé tsabus (akinek előző, „hagyományosabb" posztját itt találjátok). Én nagyon élveztem, remélem, nektek is tetszeni fog. „Legutóbb kimaradt…..
expressmen 2012.12.16 16:35:54
Kint dolgoztam 7 hónapot, hozzátennék pár dolgot, illetve pár dolgoz cáfolnék:

1: jól működő magánegészségügy van (párhuzamosan az államival) ami nem kifejezetten drága, de a nagyobb cégek úgyis kifizetik a munkavállalóknak, mert levonható az adóból

2: az utcán NEM jellemző a részeg randalírozás, ordítozás (meccsnapokat kivéve), ugyanis a rendőrök beviszik a részeg embereket, sokszor emberi jogokra fittyet hányva. Nem érdemes énekelgetni, stb

3: a zebrán lehet hogy körülnézés nélkül mennek át páran, de az autósok sem lassítanak le. Ezért van sok súlyos baleset

4: az autósok annyival mennek (mindenhol) ahogy a csövön kifér, parkolás ahol vízszintes, függetlenül attól hogy a terület járda, park, parkoló, fű, tér, stb

5: a piálásos sztori egyébként igaz, rengeteget isznak, főleg vodkát. Ezt általában valamilyen gyümölcslével kísérik le. Velünk ellentétben viszont nem isznak egy este öt féle piát.

6: a vallásosság jellemző, főleg a hegyvidéki (falus) emberek nagyon korán házasodnak, és nem válnak el. Városban is korán házasodnak hozzánk képest

7: a nők több tiszteletet és nagyobb távolságot várnak el mint nálunk. Nekem mindig olyan érzésem volt, hogy a nők hordják a nadrágot, a srácok pedig papucsok.

8: rengeteg olyan házasságról tudok ahol lengyel a lány és külföldi a fiú, fordítva azt hiszem talán egyről...

9: általában imádják a magyarokat, abszolút jófejek, segítőkészek

10: még a rendőrök is, bár ők még a magyar rendőrökhöz képest is nagy tahók. Sajnos sok személyes, és ismerősökkel megesett példából tudom

11: NE igyatok közterületen, mert szinte tutira megbüntetnek. Lehetőleg ne igyatok annyit hogy kidőltök, mert nem a mentőt hívják hanem a rendőrök visznek be

12: az árak, főleg az étel és alkoholos ital, sokkal alacsonyabbak nálunk. Igaz ez a tömegközlekedésre is. A helyi tömegközlekedés általában jó és viszonylag pontos, a vonatok pont olyan szarok mint nálunk

13: a lakásbérlés viszont jóval drágább

14: a forgalomszervezés rosszabb a magyarnál, a semmi közepén is tudnak többórás dugók lenni, mert mondjuk átvitték az ország forgalmát egy falun, ahol van egy rendőrlámpa. Szerencsére óriási autópálya építésbe kezdtek, mindenfelé építik. Elvileg kész kéne lennie, Jövőre viszont talán tényleg kész is lesz. Sajnos az autopálya drága. Cserébe a megengedett sebesség 140

15: míg gyalogosként folyamatosan baszogatnak mindenkit a rendőrök (piroslámpán átszaladás, nem zebrán átszaladás, italozás, stb) addíg az autósoknak szánt bírságok nevetségesen alacsonyak. A max bírság kb 35000 forint, de azt nehéz elérni. A rendőrnél lehet alkudni, általában 7-14000 forintból meg lehet úszni. De a magyarokat (mint említettem) nem nagyon piszkálják.

16: nem jellemző a traffipaxozás (nem annyira mint nálunk), helyette telepített mérők vannak ( jó sok), de előre vannak jelezve. Különben sem küldik el a büntit magyarországra, szóval nem para :)