Regisztráció Blogot indítok
Adatok
!alexz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klasszikusok mindent visznek.Egy egyszerű alapötlet is nagyot üthet — de még mekkorát. Stallone valószínűleg ezzel a gondolattal kürtölte össze pár évvel ezelőtt a nyolcvanas-kilencvenes évek akcióhőseinek javát, és azt csinálta velük, amiben a legjobbak voltak: akciófilmet. Az ötlet pedig bevált,…..
!alexz 2013.02.19 23:49:56
@Pötty1: Egy olyan összecsapást én is nagyon szívesen látnék a televíziómban. ;)
Az első folytatások és azokon is túlBár a Star Wars-regények száma ma már meghaladja a kétszázat, továbbra is a legismertebbek között tarthatjuk számon Timothy Zahn egyes könyveit. A híres sci-fi-író volt az, aki 1991-ben megírta az első, valóban folytatásnak tekinthető kötetet, A birodalom…..
+ Jó a kommentár( bár az eleje kicsit nehezen indult :) ).+ Első videónak teljesen korrekt.Kicsit éreztem a hangodon az izgalmat miközben kommentáltad. Na meg olyan összeszedetlennek is. De ezek idővel eltűnnek majd. Adok egy bátorító 5öst. :)Szovi ..
Ritkán, de előfordul, hogy az ember egy cselekmény ismétlődésének pillanatát éli meg a jelenben. Nemcsak azt érezzük, hogy jártunk már ott ahol éppen tartózkodunk (egyszer már jártam itt érzés), ugyanígy, ugyanolyan feltétek mellett (persze soha sem jártunk ott), hanem az elkezdődött cselekménynek…..
!alexz 2013.01.25 14:26:40
Posted by: Kászon Tamás      Síugró Négysáncverseny… ez a két szó a téli sport kedvelőinek igazi kuriózum. Egyrészt a síugrás egy olyan sportág, ami már önmagában is különleges. Ehhez pedig társul egy külön „bajnokság”, amit minden év december utolsó…..
Az alábbi postot john666 küldte, köszönjük ezúton is! Ha nektek is van olyan élményetek, amit szívesen megosztanátok velünk és az olvasókkal is, akkor a jobbra látható emailcímre várjuk őket! A képek kicsiny családomról és a 17. kerületi Retro Burger hamburgereiről…..
Sziasztok! Hát, igen, eljött az a nap is, hogy én is elindítsam a saját blogomat, mert... szívesen fejtem ki a véleményemet a dolgokról, néha benem áll a szám ;) ). Miket fogok kritizálni? Abszolút random, ami felkelti az érdeklődésem, általában Animével, játékokkal kapcsolatos…..
Sziasztok!Gondolom, mindenki találkozott az új Youtube úgymond "kinézettel". Egyszerűen szánalmas lett, nem lehet rajta eligazodni, és még sorolhatnám. Ezért szeretném veletek megosztani, hogy hogyan lehet visszaállítani a régi kinézetre a Youtube-t + egy általam ismert Youtube…..
Sziasztok!Nos, most a 2011-es szavazást szeretném értékelni. Tudom, régi, de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne írjam le a véleményemet, sajnálom.Figyelem! Ezt a bejegyzést Naruto fanként írom, szóval megtudhatjátok, hogy egy Naruto fan (NEM NARUTARD!) hogy látja jelenleg a mangát...…..
!alexz 2012.12.28 11:08:44
Sziasztok!A kritika előtt egy kérdés tőletek: Az ezutáni kritika után következő alanyomat nehéz lenne úgy átadni, hogy leírom, szerintetek megpróbáljak belőle videót csinálni? Max, ha nem jön össze, akkor marad az írásos kritika. Véleményeket kérek! xDSzóval, vissza az…..
+ Jó minőség+ Elaláltad a videó hosszát :)+ Élvezhető kommentár Ruby ..
!alexz 2012.12.28 10:44:34
- A másik srűácból semmit sem hallani. Nem ártott volna egy próbafelvétel, hogy összehangolhassátok a mikrofonokat. - Nem jó a hangminőség, de hallottam már sokkal rosszabbat is.+ Szépen és értelmesen beszélsz.Azért húzom le ezt a videót, mert a társadból semmit nem hallani…..
+ Jól összerakott és tartalmas kritika. Mick ..
!alexz 2012.12.28 10:40:29
Hogy mi is a Jucy (Juicy) Lucy? Egy szendvics, melyben két húspogácsa van egybesütve, közötte ínycsiklandozó húsos sajttal? Egy lány, aki folyamatosan lédús? Nem tudjátok meg, amíg el nem olvassátok a szendvics első egyik itthoni bemutatkozását a Fald Fel Amerikát Klub…..
Egyre többen használtok különféle Facebook adta lehetőségeket a blogotokon. Ezzel a poszttal szeretnék útmutató adni, hogy a lehetős legegyszerűbben és működőképesen illesszétek be a facebookos kódokat. Like gomb Funkciója: a legnépszerűbb Facebook plugin, mely egy adott…..