Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csupaszem

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát mindenki megveregetheti a saját vállát: Orbán Viktor és stábja annyira megijedt az utcára lépő hallgatók, oktatók, szülők és középiskolások tömegétől, hogy totális hátraarcot csinált. Jól figyeljünk, most épül a nyugdíjrendszerhez hasonló újabb szent tehén, és…..
csupaszem 2012.12.16 19:09:17
@AzBence: teljesen normálisak az igényeid, ezzel abszolú egyet lehet érteni, mert ne csak azért dolgozunk/tunk6, hogy elteljen egy nap, hanem céljain vannak..
de a mai helyzetben, egy ilyen problémával küzdő országban kell húzni egy mércét, kellenek a diplomások, kellenek a szakemberek, ki-ki tehetségének megfelelően, és ameddig egy szakképzés /pld fodrász/ súlyos pénzeket fizet ki, hogy megkapja a képzettségéről szóló bizonyítványt, akor miről is beszélünk?.
Nem egy egyetemistáról tudok aki halasztgatja a vizsgáit, húzza az időt, él a hozzátartozói nyakán, bukdácsol a vizsgákkal, majd újra halaszt..
nos azt hiszem ezt mégsem kellene csak úgy közpénzen elviselni. erről beszéltem, de mivel nem értek a politikához, így párt érdekekkel sem foglalkozom, csak a mai helyzettel ami kialakult nálunk /nem foglalkozom az erdélyiekkel sem/.
Elsősorban itthon kellene rendet tenni, és ha ez olyan áldozattal jár, hogy fizetni kell a képzésért, akkor azt el kell fogadni, vagy kiválóan teljesíteni..
de itt azt gondolom már politikát kevernek a dolgokba.. egy jó alkalom, most azoknak akik anarchiát akarnak csinálni..
azután mi lesz, gondoljátok , hogy lesz miből új várat építeni.. ugyan már , majd jön a "mikulás bácsi Brüsszelből, vagy Amerikából" de mikor jöttek eddig ? kérnék rá példákat, tudomásom szerint ide csak akkor jöttek, ha volt mit vinni is.. vagy az országot belevinni
ebbe a nagy káoszba.. hiába kutatok az emlékeimben, egyszerűen nem tudok pozitív példákat.. segíthettek emlékezni ha volt ilyen..