Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palahniuk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron több, mint két hete megjelent Bódi Péter Szétírt falak című könyve, én pedig viszonylag hamar elolvastam, s azóta is napi szinten azon törtem a fejemet, hogy rájöjjek, valahogy megfogalmazzam magamban, hogy mi a problémám vele. Hisz azt nem írhatom, hogy rossz és kész.…..
palahniuk 2012.12.16 20:00:09
@T508: szerintem ez nem graffitis regény, amit linkeltél interjút, abból látszik is, hogy a szerző sem annak szánta. a többi meg marketing. ha nem graffitis regényt vársz tőle, hanem a fiatalokról szólót, akkor ez egy jó könyv. az meg, hogy graffitizik benne a főszereplő, az egy érdekesség. nem a szerző tehet róla, hogy még semelyikőtök nem írt regényt erről. ha az ember hülye, akkor az jöhet le neki, hogy minden graffitis drogozik, stb (amúgy meg ne mondd már nekem, hogy a tízen éves graffitisek nem szívnak legalább annyit, mint a többi fiatal:)

a sértegetéseidre nem kívánok reagálni, az nem a színvonalam, azt meg nem tudom mennyire vagy jártas az irodalomban, így nem tudok neked példákat fölhozni, de ha olvastad Ellis Nullánál is kevesebbjét, akkor érdekes a párhuzam.

a sztereotípiás dolog amúgy vicces, mert ez a srác kurva jó zenét hallgat a könyvben és nem rap-et, pedig én azt hittem mind rap-et hallgattok:) meg bazdki ez olvas, gondolkodik, na mindegy, kívülállóként nekem érdekes volt, akárki akármit mond.