Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H Zoli

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
Azt hittem, a Breaking Bad lassan építkezős, a nézőt módszeresen húzó, a szálakat szinte sziszifuszi munkával bontogatós félévaddal búcsúzik majd a képernyőtől. Joggal, hiszen 8 epizódja volt Vince Gilligannek és írói stábjnak arra, hogy eljussunk a történet végéhez,…..
Ultrabűnözés. A jelek szerint a szélsőjobb ultrák oldalának számító ultras liberi dotohot olvas és nem merik leírni: Love futball, hate racism! Az olvasással nem lenne semmi baj, örülünk mi is, ha a nácik is eltévednek a dotohora és megismerkednek a rasszizmus-mentes futball…..
Van az úgy, hogy két ember egymástól teljesen függetlenül pont ugyanazt a dolgot találja ki, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani az ilyesmihez. Ott van például Ganxsta Zoltán és zenekarának Helldorado című albuma, aminek pont az a címe, mint a WASP nevű zenekar szintén…..
Megsértődött Pataky Attila a Bors szerint, ez lehet az oka annak, hogy nem fog elmenni a Nagy Duett hétvégi döntőjére, ahová pedig minden versenyzőt meghívtak. A műsor szerevezői szerint minden kiesett játékos jelezte, hogy bármikor visszatér énekelni, és innen jött az ötlet,…..
H Zoli 2013.03.27 12:12:14
@eßemfaßom meg áll: ejj, mennyivel egyszerűbb volt kádár alatt...odabaszott a gumibot, azt kuss volt... :D
H Zoli 2013.03.27 12:17:31
@eßemfaßom meg áll: repülünk innen is mindjárt :D
A comment:com már régóta feladatának tekinti, hogy a közmédiában dolgozók munkáját szerény lehetőségeihez mérten segítse, hiszen a mi alkalmazottainkról van szó, és milyen főnök az, aki csak kiröhögi a bénázó szakmunkást,  és nem mutatja meg neki, mit kúrt el és azt…..
H Zoli 2013.03.27 11:45:52
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: még mindig nem érted? Pedig már a hozzászólásokat is elolvashattad, a posztolónak legalább annyi mentsége van, hogy nem volt segítsége.
H Zoli 2013.03.27 11:55:29
@Leadfoot: neked is jogod van tájékozódni hozzászólás előtt.
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
H Zoli 2012.12.16 08:56:32
@matebern: "Sok jót kiszórtak a mentorházban"

Asszem mostanra tán mindenkinek (na jó, a többségnek) világossá vált, hogy mi is ennek a showműsornak a profilja. Lássuk be, egy 10milliós szegény országban, aminek a nyelvét senki más nem beszéli, éneklésből SOHA nem fog megélni egyetlen tehetségkutatós felfedezett sem. Innentől kezdve meg nincs is értelme annak, hogy a műsor az éneklésről szóljon. Egész jó pénz van ugyanis a haknizgatásból falunapokon.