Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selkin

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook-interjút adott a Hollywood Reporternek Shawn Levy, a tavalyi év egyik legnagyobb sikere, a Stranger Things című sorozat rendező-producere. Amiben arról is beszélt, lesz egy-két olyan dolog, ami miatt a rajongók először csalódottak lesznek, de aztán majd rájönnek ők is, hogy igazából jobb…..
selkin 2017.06.19 17:28:22
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat. Paradox módon szeretem őket mégis, de valahányszor elkészülök eggyel, megfogadom, hogy az volt az utolsó.…..
selkin 2017.02.13 00:31:15
Ez most vagy valami, vagy megy valahova - mondja a viccben a székely bácsi, mikor életében először lát teknősbékát, és én is hasonlóan érzek a Wachowski-testvérek életművével kapcsolatban. A minden tekintetben nagyszerű kezdetek után (Fülledtség, Mátrix) a kapcsolatunk…..
selkin 2015.02.08 11:52:54
Megosztó. Nagyon szereted, nagyon utálod, vonogatod a vállad. Az már az első vélemények alapján is látszik, hogy a Csillagok között eme három hozzáállás gyakorlóit egyenlő arányban fogja képviseltetni - kb. úgy, mint utoljára a Prometheus. Az is kapott egy kibeszélő posztot,…..
selkin 2014.11.08 13:24:28
@Prof. William: Nem akarom adazul vedeni a filmet, de Doyle egyszeruen csak beszart es lemerevedett, igy meghalt, csa. Ezen mar megint miert kell leakadni.
selkin 2014.11.09 01:34:38
@theus: majd ha levetted drama queen kosztumot, elgondolkozhatsz azon is, hogy a fold-szaturnusz tavolsag mekkora, es egy forgo, mesterseges gravitacios urallomast lehet, hogy el kell latni mondjuk extra uzemanyaggal.
esegleg egy megszoritasokkal kuszkodo foldalatt mukodo NASA-nak nincs modja csak ugy uzemanyaggal toltogetni az urallomast, igy a crew-val kuldte a naftat is....
a feketelyuk korul keringo 3 bolygo meg nem tudhatod milyen tavolsagra volt egymastol... vagy legalabbis en nem emekszem h kitertek volna erre.

szoval tessek, ha mar ennyire meg kell magyarazni mindent, itt van.

de szerintem tovabbra sem ez a lenyege a filmnek.

az a lenyege, hogy Matthew Mcconaughey az uj Han Solo.

szerintem a tobbi nem fontos.

amugy hozzateszem az is gaz volt a filmben, hogy egy kesobbi, fejlettebb emberiseg segitett a multbeli magan. alternativ uneiverzumokat sem kellene nagyon ide hozni, szerintem ez mar tul sok lenne.

eleg lettvolna annyi, hogy egy titokzatos idegen faj megprobal segiteni, de rankbizza, hogy tudunk-e elni a lehetoseggel.
- SPOILERMENTES - Bolygónk és vele együtt az emberiség is haldoklik. A földalatti szervezetté töpörödött NASA azonban nem hajlandó elfogadni a véget, és egy olyan programon dolgozik, amellyel talán megmenthetők leszünk. Cooper (Matthew McConaughey), a tapasztalt pilótával az élen…..
A Subbán találtuk azt a régebbi turnévideót, amiben a Magyarországon többször is fellépő, Eminem jó cimboráinak számító Slaughterhouse hiphop supergroup tagjai mesélnek az útjukról, külön kitérve az itteni élményeikre. Pálinkázás és dunai hajókázás helyett azonban…..