Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Comulus

15 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pantopon Playwiw csajok 2008.02.13 10:06:00
A Közröhejen a P elveivel ellentétes fikázás jelent meg. Mi szeretjük a jó kis köpködést, de nem szeretjük az álszentséget és a fölösleges erkölcs csőszködést. Van pár nagyon kedves ember, akik létrehoztak különböző klubokat az iwiw-en. Pl. Nagymellű nők klubja,…..
Comulus 2009.02.26 16:48:35
@sarkisarkany:
Sunnyogni? De kurvára megsértődél... :D

Te leírtad a véleményedet a blogodba, meg én is leírtam a sajátomba. Amúgy trackbacknak akartam írni, hogy lásd, csak valamiért nem az lett. Egy év távlatából már nem emlékszem miért.

És én nem mondtam, hogy egy kivillanó csöcstől hanyatt vágódom. De nem tudom neked mi az ízléses erotika. Biztos az, ha többet mutat. Na mindegy.
Szerintem az a szánalmas, ahogy erre reagáltál.

Oké, felfogtam, hogy az nem ő. Attól még jól néz ki.
Az egész okafogyottá vált, nem igaz?
Majomkodás, olcsó poénok, hiperfiatalostrendizsír stílusban. Aki a felsoroltakat szereti, az ne mulassza el a TV6 új műsorát. Így tévéztek ti.A Pantopon nem tud szemethúnyni a TV6 új műsora felett. A médiafika nekünk szívügyünk, csak egészen más stílusban. Nem teljesen…..
80s KLASSIX-sorozat, 5.A Miscatonic orvosi egyetem legújabb medikusa, Dr. Herbert West rossz hírnévnek örvend. Az Európából érkező tudósról az a hír járja, ő okozta egykori tanára, Gruber professzor halálát. Azt azonban csak kevesen sejtik, hogy West egy forradalmi, a hullákat…..
Nehéz erről írni! Nagyon nehéz… Talán idealista vagyok, talán örök álmodozó, de olyan világot szeretnék, ahol nincsenek „tinisztárok”, nincsenek topa agyú, trendi überjófej faszagyerekek és nincs Dósa Matyi. Ennek a fiatalembernek nem elég, hogy bekerült…..
Távol álljon tőlem, hogy erről a Toepler, Töpler, Topler vagy milyen nevű faszfejről még több bőrt húzzak le, meg a megfojtott kismacska miatt hőzöngjek, mert ezt már megtették egy páran. Hozzáteszem, igazuk volt. Én is szívesen egy jól képzett kínzómester kezébe adnám. De…..
Az írósztrájk miatt nem volt gála, sem utána buli, a díjazottak nem vettek rajta részt, de ettől a WGA-tagok még odakint felvonultak a kis táblácskáikkal - kb. így lehetne összefoglalni a magyar idő szerint ma hajnalban megtartott 65. Aranyglóbusz-díjkiosztót, ami leginkább olyan…..
A média a negyedik hatalmi ág – mondják akik értenek hozzá. Szerintem inkább a nulladik, de ez más lapra tartozik. Akárhogy is, napjainkban az egyik legfontosabb dolog, hogy valaki ne úgy álljon hozzá, hogy „mindegy…” Mert akkor aztán bármit az arcába lehet…..
Mit keres a csizma az asztalon, és mit keres Sebestyén Balázs egy kvízműsorban? Ez a kérdés már a Pókerarcok előtt is felmerült bennem, de akkor még ott volt Vágó István. Fogta Balázs kezét és átvezette a falusi tinik megalázásának legnagyobb mesterét az esti műsorsávba,…..
Már tegnap is hegyeztem virtuális ceruzámat, hogy írok Árpa Attiláról (aki annak idején a blogolókra tett megjegyzésével vívta ki figyelmünket), de aztán meggondoltam magam, mert kár a pasas körül a habot verni. Pedig még ki is másoltam valamelyik bulvár webmagazinból a nagy…..
Pantopon Kivégzés este 2007.12.18 10:50:00
Erna drámaian Márton kezébe adta a halat.- Márton! Ölje meg!- Igen. - mondta Márton kelletlenül a konyhaajtóban állva, majd körbenézett: hova tegye a halat, amíg felveszi a sálat és a régi rossz zakót, amiben a házimunkát szokta végezni.Ügyetlenül hajolgatott, mintha oda akarná…..
Tegnap adták le kishazánkban az Adrian Mole sorozat legutóbbi szériájának első részét, melyben a szerencsétlen férfi már harminc éves, 1997-ben. Egy kisfia van, egy nigériai nőtől, akitől már elvált. Aki nem ismerné a könyvet, annka még lesz meglepetés.A könyvet…..
Aki még nem járt Eperjes Károly verses zenés estjén, az bizonyára nem tudja, hogy milyen egy irodalmi est „Szamóca” (talán megbocsátja nekem a nexust) felfogásában. Ezeknek, az embereknek elárulom: félelmetes. Az irodalom szerinte vallás és politika. Szerintem meg…..
(közös)Így Deziré Pica-Fuente áldatlan állapotának csúcspontján, egy májusi éjfélen, sikítva markolta a lepedőt, miközben életet adott névtelen gyermekének. Férje, Joseba Alejandro Velasco, megint töltött magának egy adag rumot. Barátja, Fernando Vicente Olano, még mindig…..
(Szokott módon ketten írtuk.)Személyek:Dárda OttóTeofília, pornószínésznőHerr DirektorasszisztensSebő, pornószínészkameramann Kakiprónofilm forgatását látjuk. Herr Direktor egy székben ül, az asszisztens mellette áll. A kameramann közelről készít felvételt. Ottó…..
(ismét egy régi közös irományunk a kollégával, amit gondoltam hozzáfűzök az előző posztomhoz) Személyek:LajosEleonóraGergőJeromos Játszódik 2006-ban a budapesti Leövey Klára Gimnázium férfi mosdójában. Lajos dohányzik, belép Eleonóra.…..
Személyek:Szikszay AlfrédFrigyes direktor úrGaál osztályfőnök Játszódik 1922-ben, egy felső reál gymnasium aulájában.Szikszay Alfréd lelkesen siet be az iskolába, szívében az új nap kihívásainak bizsergető érzésével. FRIGYES odakiált. Szikszay, jöjjön…..
Ezt a kérdést gyakran felteszem magamnak, aztán rájövök hogy nem kellett volna. Mert mintha a különböző médiumok erre a kérdésemre egymást vadul túllicitálva akarnák megmutatni, hogy meddig. Úgy vettem észre, hogy a különböző kereskedelmi tv csatornák mind az emberi nem…..
Pantopon első bejegyzés 2007.11.24 22:52:00
Mivel már minden hülye blogot ír, úgy érzem le vagyunk maradva. Mostantól próbáljuk behozni. Mindenféle jegyzeteket fogunk ide irogatni, meg glosszákat, meg tárcákat, meg ami éppen eszünkbe jut.Nem árt tudni, hogy sajnos nem mindig jutnak eszünkbe értelmes dolgok, sőt inkább…..