Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deha_szerkeszto1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha én Rózsa volnék, sohasem hazudnék, A tízezer helynél biztos többet adnék. Nyílnék a bölcsésznek, és a közgazdásznak, Felvételizőknek, sok szegény diáknak. Ha én Hoffmann volnék, tárt karokkal állnék, Minden tehetségnek jó esélyt én adnék, Nem kérném azt tőled, ne…..
deha_szerkeszto1 2012.12.15 23:02:57
@Brendel Mátyás:
(gaius.baltar)

Üdv, ha egy kicsit figyelmesebb vagy, fel lett tüntetve a vers végén, hogy:
"A tüntetések alatt szavalt, diákok által átköltött szerzemény"

Ergo jeleztem - szerintem egyértelműbben nem is lehetne - ,hogy nem saját szerzemény.
Nem fűznék az alábbi kép tartalmához sokat, ugyanis ez egy mindennapi, tipikus Fideszes reakció. Elég annyit tudni, hogy Lengyel Tibor, a Népszabadság újságírója azon közérdekű adatot szerette volna megtudni Giró-Szász András kormányszóvivőtől, hogy a kormány tagjai idén…..
deha_szerkeszto1 2012.12.15 22:58:30
@rabelais:
Üdv (gaius.baltar vagyok, létre hoztam a kommentelés hibájának megoldásáig egy alternatív nick nevet)

Úgy gondolom, hogy mivel az efféle kommunikáció mindennapos a kormány részéről, és korábban már kifejtettem erről a módszerről a véleményemet, így most csak egy rövid, csattanós, tömör, ámde a lényeget magába foglaló "értekezést" írok. A lényeg benne foglaltatik ...
Régóta motoszkál a fejemben ez a gondolatmenet, és gondoltam, megosztom veletek: A jelenlegi gazdasági helyzetben kellőképp meg kell fontolnia mind a falusi, mind a városi képviselőtestületeknek, hogy a különböző helyi rendezvényekre (falunap, majális stb.) milyen fellépőket…..
deha_szerkeszto1 2012.12.15 22:53:52
@Brendel Mátyás:
Üdv (gaius.baltar vagyok, létre hoztam a kommentelés hibájának megoldásáig egy alternatív nick nevet)

A cikk itt nem arról szólt, hogy megállapítsuk, hogy matolcsy egy tragikomédia, Viktátor által a népnek beadott gumicsont, hanem az, hogyha már nem eltakarítható a pozíciójáról, akkor legalább "hasznosítsuk", ha már az adófizetők pénzéből parolázik.