Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TransitB

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen épületek épülnek a Ligetbe, amelyektől az egyre zöldebb és egyre világra szólóbb lesz? A változó holdnál változóbb tervek legfrissebbike. Induljunk el a Dózsa György út - Ajtósi Dürer sor kereszteződésből és haladjunk a felvonulási téren végig a Műcsarnokig: Városligeti Színház Regnum…..
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
TransitB 2016.07.01 13:25:56
"Most csak a tükörben állok, nézek rám, és csak nézem,Fura, nem én vagyok, és nem értem, miért nem...Olyan kicsik a csaták, csak a szavak nagyok,Amíg a völgyvidékek élén egyedül vagyok." (via) Üzent nekünk Feri a fészbúkon, aszongya rájött mi a baj. Mer'hogy ő ilyen nagy…..
TransitB 2013.02.25 13:55:06
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Nem az a baj, hogy GyF-et kritizálja valaki. Én sem voltam mindentől oda. De:
Akkor sem fogadom el, hogy kiközösítsék a demokratikus közösségből, mert semmivel sem volt rosszabb, mint a többi. Egyetlen dologban tért el, hogy a vitában lesöpörte OV-t. Ezért "amortizálni" kellett.
TransitB 2013.02.25 14:14:06
@Rufus78: Ezzel csak az a baj, hogy miért éppen GyF a dinó? Miért nem Kövér, Semjén, OV, Matolcsy stb. Mit jelent az, hogy elhasználódott? Ha az lenne, akkor a kutya se figyelne rá. De figyelünk mi is és Te is. Miért nem azon vitatkozunk, hogy mit mond? Miért azon, hogy ki?
TransitB 2013.02.25 17:09:02
@nedudki74: Én mégis azt mondom, hogy a demokrácia mércéje lesz az is, hogy el tudunk-e fogadni minden demokratát partnernek. Olyan politikai kultúrát (ma új korszakról beszélnek)kell teremtenünk, hogy abban még a Fidesz is meg fogja tanulni, hogy másokkal is szóba kell állni. Nem tudom, mitől jobb ha Juhász Péter határozza meg kivel nem, mintha OV, Schiffer, vagy akárki teszi azt.