Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Special One

0 bejegyzést írt és 4891 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tippmix tippek Fogadási módszerek 2015.01.04 09:43:15
BOUNTYHUNTER ötlete alapján hoztuk létre ezt a posztot, melyben az általatok használt és javasolt online vagy papíros fogadási módszereket és ötleteket gyűjtenénk egy csokorba. Várjuk az élő fogadások során szerzett tapasztalatokat is!..
Special One 2015.01.16 14:11:55
Üdv!

Két dolgot tudomásul kell venni Mindenkinek. A sportfogadás egyrészt pszichológián, másrészt matematikán alapul. Ezt a fogadóirodák pontosan tudják, emiatt nyereséges mindegyik, kivétel nélkül. A fogadó olyan hendikeppel indul, amit nagyon nehéz leküzdeni, értem ezalatt, az oddsok kialkitását, valamint az emberi gyarlóságot,illetve a pszichés gyengeségeket. Sietve hozzáteszem, ez csak hosszútávon igaz, aki rendszeresen, életvitelszerűen fogad. Részsikereket mindenki elkönyvel, hosszútávon viszont a többség bukó, ezt van aki elismeri, van aki tagadja, sietve hozzáteszem saját magunk részére kell ezt beismerni, a külvilágnak lehet hazudni. Ha ez megtörténik, akkor lesz igazi nyertes,aki ezt megteszi. Vannak emberek, akik azért fogadnak, mert nyomorult életükben ez egy pótcselekvés, valami érzelmi traumát óhajtanak elfedni, vannak akik szimplán szeretnek játszani, nekik ez hobby, vannak igazi hülyék, akik azt gondolják, hogy ebből csinálnak majd karriert, vannak, akik akármilyen okból teszik ezt. És van, aki komolyan gondolja. Azoknak van esélyük pénzt csinálni, hosszútávon ebből profitálni. Ehhez olyan tőke szükséges, ami úgy funkcionál, mint egy vállalkozásban. Rengeteg időt kell arra áldozni, hogy kiválasszuk, azt az egy, vagy több eseményt, amiből fogadás lesz. Véleményem szerint, aki sportfogadással foglalkozik annak először tisztában lennie azzal, hogy miért teszi, és ahhoz kell igazitania az elvárásokat, amikor ez megtörtént, utána lehet módszereket keresni, kitalálni, kisérletezni vele, stb. Még egy fontos dolog, és ez sok embernek fájni fog: "Ha csóró vagy, ne fogadj!" Ez egy idézet a Harley Davidson, és a Marlboro Manből, de nagyon követendő alapelv.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nyertes fogadás esetén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás esetén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
Special One 2015.01.14 16:28:58
@Panelkatona: A 2,5 gól alatt opció esetében, amikor 1.5, vagy 1.55, vagy 1.65 az odds, gyakorlatilag érdemes a felett opciót játszani, mert abból hosszútávon jobban jövök ki. Nekem ez jött le, tök mindegy milyen bajnokságról van szó.
Special One 2015.01.14 16:33:34
@Panelkatona: Én kérek elnézést!
Special One 2015.01.14 16:40:22
@Panelkatona: Mindegy is. Köszi a tippet.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
Special One 2015.01.13 16:07:52
@győrikeksz: Üdv! Abban a tekintetben mindenképp igazad van, hogy egy közepes francia csapatnál jobb egy erős török csapat. De ez egy közepesnél valamivel gyengébb francia csapat,és egy közepesnél valamivel jobb török csapat, utóbbi nem kis hullámvölgyben. Az odds ezek fényében erősen csábitó a török győzelemre.Nem tudok hiányzókról, de egy dolog biztos, ha, és amennyiben a Besiktas tovább akar jutni ebből a csoportból, akkor ezt a párizsi gárdát oda-vissza kötelező jelleggel vernie kell. Sorsolásuk alapján a párizsi kirándulásuk után oda-vissza meccselnek a litván bajnok Neptunassal,először idegenben, aki az Euroligából érkezett az Eurocup sorozatba. A franciák átlag 70-75 pont közt termelnek hazai meccseiken, a Besiktasnál ez a szám idegenben, 80 körül mozog. Az, hogy a Pinar ellen kaptak egy hatalmas zakót, az köszönhető volt a 18/31, azaz 58%-os tripla mutatónak, ami igencsak megsüvegelendő a Pinar játékositól. De ez a Paris, és egy teljesen új meccs. Meglátjuk. Egy biztos, 1.6-ért semmiképp nem fogok Paris-t tenni.
Special One 2015.01.13 16:26:20
@Szalnoki81: Akkor ne kötözködj!
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
Special One 2015.01.07 10:50:30
Üdv Mindenkinek!

Egy kicsit elrugaszkodva a jelentől, tekintsünk a jövőbe, nem feledve a múltat. Nemrég lett vége a női kézilabda EB-nek, papirforma végeredményt hozva, nyertek a norvégok. De nem volt sima ügy, ez a torna megmutatta, hogy mennyire kiegyensúlyozott lett a mezőny, több váratlan eredmény született. Ezt az trendet figyelembe véve,egy apró szösszenet a férfi vb-t rendező Katar nemzeti csapatáról.
A katari kézilabda szövetség cirka egy év alatt összedobott egy olyan csarnokot,melyet bármely európai elitcsapat megirigyelne, nem a költséghatékonyság volt az alapelv. Azt, hogy a szervezők profik, tudatosan teszik, amit tesznek, azt a következő lépés illusztrálta a leginkább, vezetőedzőnek felkérték a regnáló világbajnok edzőjét, Valero Rivera-t. A spanyolok vele nyertek 2013-ban vb-t.Mertek nagyot álmodni.
"Végy egy jó kapust". Szerények voltak, ezért csak azt a Daniel Saricot sikerült "leigazolni", aki a Barcelonában alapember, Bajnokok ligája győztes, és a bosnyák válogatottságot adta át a múltnak. Továbbgondolva a csapat stabilitását, biztos, ami biztos, 2. számú kapus Goran Stojanovic is katari lett, aki a Bundesligában edződött, a 2010 évekre meghatározó Rhein-Neckar Löwenben. Ő montenegrói válogatottságot cserélt katarira. Nem térek ki az összes "új" igazolásra, de tény, hogy a korábbi válogatott francia Bertrand Roine, az eredendően kubai Rafael da Costa Capote, és Borja Vidal, Mirnes Grco tudatos,évek óta tartó csapatba épitése azt jelzi, hogy a katari csapat tudja mit akar, amit az edző úgy fogalmazott meg, a csoportból továbbjutás kötelező, de a legjobb 4 közé kerülés sem meseszerű álom.
Special One 2015.01.07 13:22:19
@Goldstein.: Üdv! Azért egy arab vallással, kultúrával rendelkező országban a fanatizmust vitatni eleve fals gondolat. Láttál már iráni férfi röplabda meccset? Nézd meg youtube-on. Érdemes.Maradva a példánál. Iráni röplabda? Mi van? Ezt gondoltam 5 éve, most meg rommá verik az elitet. Visszatérve a katariakhoz. A katari kézilabda rengeteg pénzt kapott, államilag, minden országból odamennek a levezető játékosok, lásd: Fazekas Nándi. Ez a trend évek óta tart, ezek az európai játékosok megmutatták, hogy kell magas szinten kézilabdázni, ezt látják a katariak, akik tényleg tanulják a kézilabdát. A Sport1-en van egy felvezető műsor, ott ezt taglalják, nézd meg. Szurkolj ellenük, lelked rajta, de, mivel akarsz pénzt nyerni, ha nem egy outsider meglepő eredményeivel. Azért ütögettem a billentyűzetet, hogy adjak némi támpontot erről a csapatról, aki a fogadóirodáknál a spanyol,dán, francia, horvát kvartett után az 5. legesélyesebb a világbajnoki cimre.
Special One 2015.01.07 16:28:31
@Goldstein.: Ámen!
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Ésszel, ne hévvel ! " (tuti1x2)..
Special One 2014.12.18 14:02:50
@Lifesgood: Láttam a svédek,a németek, és a hollandok elleni meccsüket. Teljesen szét vannak hullva, főleg támadásban a franciák, pontatlanok a lövéseik, nem ziccerig kijátszottak a figuráik, nincs teljes összhang, ez mind mentális zavar. A kézilabdásához értenek, ez vitathatatlan, de ilyen körülmények közt még nem játszottak, nem is bírják ezt a nyomást, különben az elődöntőben lennének.
Sokszor jobban esik a sűrű fillér, mint a ritka forint. (Pannonymous)..
Special One 2014.12.17 14:52:14
@tataiadam: Nem ezt írtam, de ez is szép gondolat.:D
Special One 2014.12.17 14:57:43
@loki76: Jó a cigis hasonlat.:D
Special One 2014.12.17 14:59:06
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Egy meccs kimenetele sajnos megjósolhatatlan,mert hiába is nézel bármilyen statot,ha a szerencse nem áll melléd, akkor bukod a szelódat." (desike)..
Special One 2014.12.15 11:49:35
@ElGuaje: Üdv! Sajnos.Ez van.
Special One 2014.12.15 12:14:21
@Walter Sobchek: Kb. 5 mp kezdés után, on-side kick, nem jutott el a labda a hozzánk. A 15-ről jött a Cowboys, 0-7. Remek kezdés. 0-21, ott még felálltunk, köszönhetően egy interceptionnek, aztán Sanchez átállt a sötét oldalra.....
Special One 2014.12.15 12:18:46
@fonáktenyeres: Érdekes, de az over/undert lövik be nagyon rosszul a kézi EB-n, van, hogy 8-10 góllal van több egy meccsen, mint amit ők ajánlanak határszámnak. Hála érte nekik.:D:D
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ! " (Disemal)..
Special One 2014.12.05 13:00:54
@AstériX: Üdv! Szerintem még nem társalogtunk ezen az oldalon, és nem is fogunk! Azt is leírom miért. Felettébb hosszúra sikeredett okfejtésed nagyon sok igazságot tartalmaz, de jellemzően céltalan, a befogadó közösség hiányában. A stílus jó,érthető, és egyáltalán nem bántó. A különbség kettőnk közt az, hogy én kb. 1 éve jutottam el arra a pontra, amire Te most, csak bennem nem volt annyi lelkesedés, vagy bármi, ami arra motivált, hogy egy ilyen írást megalkossak. Azóta hátat fordítottam az oldalnak, néha ránézek, de nem éreztem kéztetetést arra, hogy aktív legyek, ez nem változott, de Neked sok sikert kívánok! Ez az ok. Azt viszont hozzáteszem, hogy nem reménytelen a helyzet, változnak a fogadók, és azok szokásaik, jó irányba, a retardált hülyékkel, akik vannak,azzal meg nem lehet mit kezdeni.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
Special One 2014.10.27 13:07:21
Üdv Mindenkinek!

Tenisz, Párizs.
Tsonga, Gasquet, Monfils, Bennetteau, Roger Vasselin. Mi a közös bennük? Mindannyian indulnak az év utolsó versenyén, ami történetesen hazai pályán, székes fővárosukban van, és ATP 1000-es verseny. Ez az a verseny, ami a többségnek annyira hiányzik, mint ablakos tótnak a hanyatt esés. Egy fárasztó szezon után, ahol a többségnek már nem változnak a ranglista helyei, és gyakorlatilag a teljes élmezőny rajthoz áll. Tehát a fentebb sorolt 5 gall, akiknek nincs tét ezen a versenyen, de el kell indulni, mert a hazai teniszt értő közönséget ki kell szolgálni. Ennyi.Még mi a közös még ezen 5 derék hazafiban???? Az, hogy ők alkotják a Davis kupa csapatot, akik végre újból döntőt játszhatnak november 20.-án. Na most felvetődik a kérdés, mi a komolyabb rang a teniszben, Davis kupát nyerni, vagy elbukdácsolni egy 1000 verseny 3. körébe, ahol jön egy jobb játékos, és elküld karácsonyozni már októberben? A teniszt értő közönség, és a francia tradicionálisan az, meg fogja bocsájtani, azt ha ezen sportolók beáldozva egyéni érdekeiket kibuknak az első körben, és csapatként legyőzik az amúgy nem verhetetlen svájci csapatot a Davis kupa döntőben, Federerrel, Wawrinkával. Egyébként a francia teniszszövetség a Lille stadionjából csinál teniszpályát ezen alkalomra, ahol cirka 20.000 néző fogja éltetni a hazaiakat, salakon.
Ezt talán érdemes figyelembe venni, pl. egy Bennetteau fogadásnál, aki, ha nyer akkor Murrayvel találkozhat, és amúgy is gombokért adják a győzelmét.
Special One 2014.10.27 13:18:09
@Gepárd X~MEN Most én XL~ek!: Hali! Semmi extra, dolgos hétköznapok, több-kevesebb fogadási sikerekkel.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Special One 2014.10.16 10:15:17
Tisztelt Tagtársak!

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor megáll, elgondolkodik, következtetést von le, döntést hoz, olyan döntést, ami kihatással lesz további életére. Szerintem lesz olyan ember, aki eme cikk hatására ugyanezeket, ha nem is ilyen sorrendbe, de megteszi.
Tenisz, mint fogadás. Szép téma. Nagyon sok fogadó érezte, érzi, hogy az maga a Kánaán, azzal fogom "kibontani" az Szrt.-t. És nem, nagyon nem, sőt oldalra dőlve,gatya nélkül rohangálva, lesóheredve, megtörten gondolkodik, hogy miért nem jött az a 1,18-1,45 közé taksált fogadás, holott annak az egyénnek nyernie kellett volna. De nem nyert, a fogadó meg bukott, és bukik továbbra is. Azért nem nyert a teniszező, mert nem akart nyerni, de ezt elfelejtette közölni a világgal, de miért is tenné, ez az Ő döntése, meg esetleg azoké,akiket beavat, de a fogadó biztosan nem lesz ezen kis csoport tagja. Troicki, Dodig, Cilic, Davidenko..., akik valamilyen formában már érintve voltak legalább gyanú szintjén. Most a paletta tovább bővül, azok népes táborában, akikről kiderült. El lehet, sőt el kell dönteni, hogy ki akarom-e, ki tudom-e találni, hogy melyik játékos,mikor akar,fog ilyen döntéseket hozni. Ha igen, akkor lehet tovább fogadni a teniszre ész nélkül, "mert úgy éreztem" alapon. Ha fontos a profit a fogadásban, akkor ezt újra kell gondolni....
A cikk:
hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog/starace-es-bracciali-birosag-elott
Special One 2014.10.16 10:23:36
@Csabesssz: Üdv! És még mennyien lehetnek....
Special One 2014.10.16 10:35:37
@MKrisz12: Hali! Jó következtetést vontál le, egyébként az orosz kosárlabdára pl. a Pro, már nem is ad döntetlen kimenetelt, nem véletlenül. A profi oldalak meg egyáltalán nem adnak semelyik kosárra döntetlent, de még ezzel együtt is néha a fagyi visszanyal.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba !"  (Bankrator)..
Special One 2014.09.12 12:16:52
@kubesz0222: Üdv! Volt szerencsém mind a két meccset végig nézni. Amit a gall meccsről írtál az rendben van, két dologgal egészíteném ki. 1. mentálisan voltak egyben a franciák, taktikailag végig fegyelmezettek voltak, nem engedték kizökkenteni magukat abból a jól felépített rendszerből, amit az edző kitalált. 2. a szerbeknél egy ember tartotta az 1. félidőben meccsben a plávikat: Teodosic. A brazilok az egyénieskedő játékuknak köszönhetően, mint csapat mondtak csődöt, mehettek is lopni. Nálam a francia csapat, mint csapat mindenképpen favorit a továbbjutást illetően, egyébként egyetértek azon felvetéssel is, hogy simán lehet döntetlen a rendes játékidő.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
Special One 2014.07.16 15:07:32
@Tommy50: Üdv! Magyar-francia Prém volt, mi?
Nem tudom. Azt tudom, hogy mindkét eddig lejátszott meccsünkön az első negyedben aludtunk, nem ment a játék, és ezt nem én mondom, hanem a kapitány. Én hiszek neki, valamint a szememnek. Továbbá azt is látom, hogy rengeteg átlövés gólunk van, ami tök jól néz ki, de csak akkor ér valamit egy lövés, ha bemegy, márpedig a szerbek védekezése jobb, mint a spanyoloké, vagy a franciáké.Ez a szerb csapat, ha kellően komolyan veszi a holnapi meccset,és ez biztos, akkor a támadásink sikeressége a centerjátékunk, azon belül is az emberelőnyök kiharcolásán, és kihasználásán fog múlni.Ez eddig nem ad nagy bizakodásra okot. Holnapra a nap ajándéka a szerb győzelem, ha reálisan nézzük. Szeretném, hogy nyerjünk, de azt azért látni kell, hogy ez inkább csak remény.
Special One 2014.07.16 15:16:17
@Tommy50: Szarok voltunk 2 negyeden át, csak ezt így nem nyilatkozhatta le senki a sajtónak. A Benedek fejére volt írva, hogy nagyon nem elégedett a csapattal. Ez a legnagyobb baj. Kicsit hajazunk a foci vb-re, azzal a nagy különbséggel, hogy a fiainknak van szíve, és ez sok mindenben bizakodásra adhat okot, de nem valószínű, hogy ez önmagában elég lesz holnap a szerbek ellen.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is."…..
Special One 2014.07.11 11:57:35
Üdv,Mindenkinek!

A női röplabda European League csoportmeccsei a végéhez érnek a hétvégén. Amint a múlt héten írtam, idén az újítások éve van a lebonyolítás, és a playoff rendszer tekintetében a röplabdában. A férfi világligát már elemeztük, nézzük ugyanezt a nőknél. 2 darab 4 fős csoport van. Az "A" jelű kvartett a török, bolgár,szlovén, azeri kvartettből áll. A legfontosabb tudnivaló, hogy csak a csoportgyőztesek játszanak egy oda-visszavágós rendszerű döntőt. 2 meccs, slusz-passz. Az "A" csoportot megnyerte a török válogatott, a jelenlegi csoport második szlovénok, sem a harmadik bolgárok nem érhetik be pontszámban őket, itt nincs nyitva hagyott lényegi kérdés. Nézzük a "B" jelű négyest:a német, lengyel, görög, spanyol négyes alkotja.Amennyiben a német csapat 3-0, 3-1-re megveri a görögöket ma este, akkor megnyerik a csoportot, gyúrhatnak a törökök elleni párharcra, ha nem, akkor a második meccs dönt, de..... A második helyen tanyázó spanyoloknak van matematikai esélye arra, hogy esetleg megelőzzék a németeket, ehhez ma az első meccsen kötelező a győzelem az amúgy alul motivált lengyelek ellen. Mivel nagyjából egy időben játsszák a két meccset, ezért nem lehet még kijelenteni, hogy biztosan sansztalan a spanyol csapat. Aki 1,08-ért pakolta a lengyeleket, annak sok sikert kívánok, de szerintem ezen a mai meccsen érdemes kockáztatni a vendég csapat győzelmét 4,45-ért.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Minden nap hoz valami újat! " (Sziszka77)..
Special One 2014.07.10 11:10:04
@zola76: Üdv! Az oddsstat egy erősen szubjektiv elveken alapuló rendszer, kvázi azokat Te hozod létre. Ezt állitani szembe egy teljesen objektiv, profik által, évekre visszamenően kontrollált rendszerrel, erősen szélmalomharc jellegű, és kimenetelű feladat.Szerintem hosszútávon biztos út a tuti sóherséghez.
Special One 2014.07.10 12:29:26
@zola76: Annak van a legnagyobb esélye a jó tippre, aki a legtöbb infót összegyűjti. Egy oddsmesterrel összevetni egy mezei fogadót meg nem reális. Ő azért kapja a fizetését, hogy abban legyen a legjobb, és van mögötte olyan infrastruktúra, és pénz, ami ezt lehetővé teszi,mezei halandó ilyennel nem rendelkezik. Ez az oddstat olyan dolog, mint a hit, vagy elfogadom, és hiszek benne, vagy nem. Itt pénzről szól a buli, száraz profi a fogadóiroda, ezekkel mész szembe, a hit szerinted mire elég?
Special One 2014.07.10 12:43:05
@zola76: Akkor, ha csak egy választ vársz, akkor szerintem, nem érdemes az oddstattal foglalkozni.
Special One 2014.07.04 11:50:05
@Gepárd $ Most én adogatok!!: Igen. A londoni olimpia után a veterán húzóemberek visszavonultak, elkezdtek új csapatot épiteni 2016-ra a riói olimpiára, nekik az kötelező feladat, hozzáteszem nem lesz egyszerű, mert az orosz, szerb, olasz trió is nagyon kemény dió lesz, de ez a jövő zenéje. A lengyel röplabda erejéről annyit, hogy, hogy két csapatuk vitézkedik egyszerre a világligában, és az Európa ligában, valamint augusztus végén ők rendezik a világbajnokságot. Érdekes versenyfutás lesz.
Special One 2014.07.04 12:03:22
@Gepárd $ Most én adogatok!!: Én Wawrinka párti voltam Federer ellen, ennek megfelelően néztem kettejük meccsét. Ahogy láttam Federer azt hozta, amivel már többször eljutott a csúcsra itt Londonban: nagyon stabil adogatójáték, kiélezett helyzetekben remek nyerő ütések, ettől az, aki.Azzal együtt Wawrinka mentális hibái okozták verségét, szerintem Raonic nem fogja ezt a szivességet megtenni, bár az is tény, hogy a fiatal kanadainak nincs GS elődöntős tapasztalata, és az is tény, hogy a sajtó, főleg a tengerentúli, komoly nyomást helyez rá azzal, hogy a 30-as évek óta ő az egyedüli kanadai, aki eljutott ide. A szerváira nyugodtan alapozhat, valamint arra, hogy ediggi ellenfeleivel sokkal tüzesebb meccseket játszott, mint Federer.
Special One 2014.07.04 12:57:46
@Gepárd $ Most én adogatok!!: Nagy kalappal,Neked is!
Special One 2014.06.23 15:58:06
@Gepárd $ Most én adogatok!!:
Üdv Mesterem! Mai napra 2 dolgot gondoltam ki a nagy eszemmel: nálam a Melzer nem rúg labdába, 3 szettben megcsinálja Tsonga, alig 2-es oddsért, illetve Muguruza megveri Vandeweghet. Az amerikai hölgy selejtezőből feljutva nyerte meg a kimondhatatlan nevű holland tornát, 8 nap alatt 7 meccset játszva, nem hiszem, hogy nagyon friss lenne, de inkább fáradt.Továbbá azt sem hiszem, hogy, ha és amennyibe a spanyol hölgyemény komolyan veszi ezt a meccset, ne győzze le ezt, az amúgy tipikus amerikai teniszt játszó jenkit.Mondjuk tök mindegy, hogy én mit hiszek, de szerintem nyerni fog a fiatal spanyol senorita, nem lesz elég a stabil első szerva, ha másodikra kényszerül az amerikai, és kialakulnak hosszabb labdamenetek, az mind a frissebb játékosnak kedveznek hosszútávon.
Special One 2014.06.23 16:00:35
@HANNIBAL179: Üdv! Minden a helyére került. Gratulálok az első helyhez!
Special One 2014.06.20 16:31:40
@Pannonymous: Legalább annyi jó van a mai napban, hogy gyaluljuk Montenegrót!
Special One 2014.06.20 16:32:27
@Buldozer99: 10-7 ide 50 mp. van hátra.
Special One 2014.06.20 17:16:45
@Pannonymous: :D:D:D
Én is lépek. Nagy kalappal a szelvényedhez!
Special One 2014.06.13 16:51:39
@Gepárd $ Most én adogatok!!: Üdvözlet, Szervakirály! Mi lett harcba küldve a mai napon?
Special One 2014.06.13 17:03:17
@Gepárd $ Most én adogatok!!: Szo-szo. Cseh nálam is alapjáték, az iráni sikerrel együtt. Mexikó, és spanyol hendikep győzelem a focis kitalációm.
Special One 2014.06.13 17:10:37
@Gepárd $ Most én adogatok!!: Linkeltem egy elemzést a spanyol hollandról, engem meggyőzött.3,1 oddsért meg van véve.Legalábbis nálam.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " ... ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Special One 2014.06.04 12:24:39
Special One 2014.06.04 12:25:34
@Walter Sobchek: Maestro!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Special One 2014.02.12 16:10:22
Special One 2014.02.12 16:15:21
@Maceo Plex: Nincs mit.
Special One 2014.02.12 16:35:52
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
Special One 2014.02.11 12:59:05
@Bii86: Üdv! Ezek a hivatalos oldalak. elég jók.

Férfi euroliga:
www.euroleague.net/

Férfi eurokupa:
www.eurocupbasketball.com/

Férfi eurochallaenge, női euroliga:
www.fibaeurope.com/default.asp
Special One 2014.02.11 13:17:39
@andros: Üdv! Olvasom irásaidat, nem fogom véleményezni, mivel nem ismerlek annyira, hogy racionális lenne az. Ami biztosnak tűnik számomra, hogy a mindennapi életed alakulása miatt eléggé negativ periódusban vagy, ami kihatással van a szerencsejátékok területén is.Abban biztos vagyok, hogy az, hogy abbahagytad a sportfogadás azon módját, amit eddig csináltál, pozitiv hatással lesz az életedre, arra gondolok, hogy megszűnnek a csalódások, amik értek, ezáltal Te is pozitivabb leszel a világra nyitva.Ez most lehet, hogy közhelyesen hangzott, de én ezt gondolom. Javaslom olvasd el, ha még nem tetted meg, azt a két linket, amit a sportfogadással kapcsolatban közzé tettem. Szerintem érdemes, de azzal sem vesztesz sokat, ha abbahagyod a sportfogadást, emberileg semmikép.
Special One 2014.02.11 13:18:50
@Bii86: Nincs mit.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippmix olyan mint a póker! Rossz dobás nincs,csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..
Special One 2014.02.10 11:47:14
@Jemi: Üdv, kisasszony!
@Gepárd *Örökké nem eshet*!: Üdv!
Special One 2014.02.10 16:40:52
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! "  (Tippguru)..
Special One 2014.02.07 11:56:01
Üdv, Mindenkinek!
@Gepárd *Örökké nem eshet*!: Erőt, egészséget, Vezető Úr!
Special One 2014.02.07 12:03:26
@Gepárd *Örökké nem eshet*!: Köszi a jókivánságot. Jövök, megyek, teszek, veszek,de az igazi ok, azt majd privátban küldöm, ha a végére érek. Egy kis szakma: a mai napra a Gladbach-Leverkusen 4, vagy több gól opcióval szemezek, cirka 2,85-ért. Szerintem hozni fogják magukat a csapatok, de továbbmegyek, nem lennék meglepődve, ha homogén lenne a gólok eloszlása a két félidőben.
Special One 2014.02.07 12:08:42