Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokadikiksz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Chilei álom 2016.01.01 06:40:00
Mindenekelőtt boldog és sikerekben gazdag új évet mindenkinek, remélem, sikerült kiheverni a szilveszteri bulizás fáradalmait! Az évet mivel mással is kezdhetnénk, mint a tervekkel, de ezúttal nem az én terveimről van szó, hanem Attiláéról és párjáról, akik Chilét nézték ki…..
Az első külföldön töltött karácsony sok szempontból tud igen nehéz lenni, hiszen az ember (ha csak meg nem látogatják) külön tölti a szeretteitől, ráadásul ilyenkor sokszor még csak ismerkedik a körülményekkel is. Legalábbis így történt a mai történet szerzőjével,…..
Határátkelő Hatan 28 ellen 2015.12.14 06:40:00
Ha nektek egy szép nap azt mondanák, menjetek el egy ausztrál farmra alpakát nyírni, mit felelnétek? Na, hát ugyanazt felelte Tibor is, aki nem csak elment, de meg is írta a napját, ráadásul fotókkal illusztrálva. Szóval következzen az Egy napom sorozat következő darabja (az…..
Egy kapcsolatot komoly próbatétel elé is állíthat az, ha a pár egy időre kénytelen külön élni, mondjuk mert az egyik éppen valahol külföldön dolgozik, vagy készíti elő a terepet arra, hogy a másik utánamehessen. Ez történt a mai poszt szerzőjével, Dorinával és társával…..
sokadikiksz 2015.11.02 17:13:54
@Dora Ao Nang:
"A párom inkább csak azért nem lelkesedett, hogy lett egy új szerelmem mellette. Jópár hónapig nem ő volt a középpontban."
WTF ?
vagy én értek félre vmit ?
Az angliai fesztiválok szuper programok tudnak lenni (szép magyarsággal), ezt a nyár folyamán már több poszt is bizonyította, és ezt teszi Digger (akinek blogját itt találjátok) mai írása is, ami egy retrófesztiválról szól, elképesztően sok képpel. Remélhetőleg sikerült…..
A mai poszt alighanem kicsit kilóg a sorból, hiszen szerzője, Leslie rengeteg munkahelyen dolgozott már, és mint írja, vagy dolgozik és spórol, vagy a munka mellett félretett pénzt költi. Érdekes sors, sok tapasztalattal. „Gyerekkoromtól készültem a gasztroágazat…..
Formabontó poszt a mai, hiszen nem egy összefüggő történetet olvashattok, hanem inkább csak apróbb mozaikdarabokat tett egymás mellé tsabus (akinek előző, „hagyományosabb" posztját itt találjátok). Én nagyon élveztem, remélem, nektek is tetszeni fog. „Legutóbb kimaradt…..