Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ridga

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélcunamival próbálják befolyásolni az EU kerékpáros fejlesztésekkel kapcsolatos álláspontját. A Kerékpárosklub az egyik magyar képviselő, Bánki Erik bombázására bíztatja az elkötelezett bringásokat. Hétfőn szavaz az unió illetékes bizottsága a közlekedési…..
Ridga 2012.12.14 20:13:27
@Martian:

Én a biciklis szlogenekből eddig úgy tudtam, hogy az autós az mindig a dugóban áll, bezzeg a biciklis halad.

Hogy tud egy autó a dugóban állva 70-nel menni?
Ridga 2012.12.14 22:02:45
@Martian:

Melyiket? Azt, hogy az autósok 70-nel mennek a zebrán vagy azt, hogy mindig állnak a dugóban? Csak mert mindkettő bringás szlogen.

Megjegyzem, engem valahogy mindig átengednek a zebrán az autósok, nem tudom mitől lehet ez (valószínűleg attól hogy határozott vagyok) érdekes módon bringást viszont az életben nem láttam még megállni zebránál, szabálytalanul keresztültekerni rajta a gyalogosok között cikázva viszont annál többször.

Lehet itt persze rugózni, hogy kik milyen arányban követnek el szabálysértéseket, de az azért a statisztikákból egyértelműen látszik, hogy a kerékpárosok az autósokhoz viszonyított alacsony létszámukhoz képest, drasztiksan több balesetet okoznak. Azt pedig mindenki tapasztalhatja aki közlekedik, hogy gyakorlatilag a legsúlyosabb szabálysértéseket követik el rendszeresen (piros lámpa, egyirányú utca, este kivilágítatlanul). Tulajdonképpen az összes súlyos szabálysértés közül egyedül a gyorshajtás nem jellemző a bringásoknál, az is csak azért mert fizikai akadályai lennének. :)
Ridga 2012.12.14 22:42:29
@elgigante70:

"egész nap százzal mennek forgalommal szemben a kocsik"

:)))))))))))))))))))))))))))))

Hol van az az utca? Én is akarok, én is, én is!
Továbbá biztos, hogy csak százzal, nem kétszázzal? Szerintem kétszáz lesz az.

Aztén csodálkoztok, hogy mindenki csak röhög rajtatok. :)