Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeGees

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képet is Tamsától kaptuk. Egy érdekes műkedvelőt láthatunk, aki nagyon beleéli magát a képbe. :)..
FreeGees 2010.07.07 08:55:48
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Kigondoltam Manga 2009.12.02 15:10:00
Mint a legtöbb beteges és perverz dolog, ez is ázsiából származik. A manga az egy olyan rajzfilm, amiben nagyszemű, nagycsöcsű tizenéves lányok szuperhősökké alakulnak, és a küzdelmet gyakran ostoba monológokkal szakítják meg, esetleg polipokkal vagy egymással szexelnek. A…..
Egy 24 éves Nintendo-klasszikussal folytatódik retró alrovatunk: a Battle Cityben a bunkerünkbe rejtett sast kell megvédeni az agresszív ellenséges tankoktól. "Nekem a Contra, a Kung Fu, meg a Battle City jelentették a gyerekkoromat, hamarosan veszek egy nintendot is és kitolom őket…..
FreeGees 2009.12.10 23:48:20
@Murni: Ne is mondd, 5kor kelek és délután 3ig vizsgázok kb, és még mindig ébren vagyok... Kösz;)
A tegnapi képhez hasonlóan itt is meg kell találnod egy elveszett tárgyat, az indián tomahawk-ját...
FreeGees 2009.12.10 13:22:06
Zoli küldte be az Impactust, merthogy ő a játék egyik fejlesztője. Mindig öröm, ha magyar játékot méltathatok itt a blogon, de ezt azért kicsit szidni is fogom. Ugyanis a játék olyan szinten szemétparaszt, hogy ahhoz új jelzőt kellene kitalálni. Ráadásul eleinte nem is tűnik…..
Viszonylag régen találkoztam olyan játékkal, ahol ilyen-olyan jeleket, szimbólumokat kellett megtalálni a különböző pályákon. A napokban azonban rábukkantam a ClickPLAY 2-re, és pontosan azt kaptam, amit vártam: egy kellemes kis játékot, ami se nem túl könnyű, se nem túl nehéz…..
FreeGees 2009.11.26 14:45:52
agyf@szt kaptam a napszemcsis pályán...
Az alábbi képen egy egyszerű animációt láthatunk, egy forgó rácsot, ami úgy tűnhet, hogy több kisebb részből áll amik külön forognak, pedig egyetlen nagy rácsról van szó...
Az alábbi képen normális, hogy mindenki először egy macskát lát. De nézd csak meg mit veszel észre, ha lealább 3 méter távolságból nézed a monitort!..
A Trap Master szépen ötvözi a várvédő-lövegtonyos stratégiákat a hagyományos disztrojjal. A címszereplő csapdamester, azaz a játékos feladata, hogy megvédje a várában levő kincsesládát, amit egyre erősebb hullámokban támadnak behatoló harcosok, katapultok, varázslók és…..
FreeGees 2009.11.16 19:40:25
Már érkeztek képek szép számmal, közte már igen sok az olyan, ami tényleg jó motívum volna. Nehéz lesz dönteni, az már most biztos.Kommentek között "eddiep" következőt írta, ami hasznos lehet mindenkinek: Eloszor is, ha tenyleg jo minosegu polokat akartok letrehozni,…..
Jelentem, már majdnem kétszáz főt számlál a KMK-s közösség a Facebookon, de lesz ez még több is. Bár a Bejeweled Blitz éppen nem elérhető, Pixel Rangerben többszörös rekorddöntés történt, a következőt moderálni fogom, gratulálok a nálam ügyesebbeknek. (Továbbá mindenkit…..
Annak idején nekem is volt ilyen hagyományos, fából készített vonalzóm, de az nem volt ennyire összegabalyodva. Szerk.: Időközben meg elfeledkeztem a blog 2. Születésnapjáról :) Hát igen, már két éve minden nap új kép. Sőt, volt amikor egy nap több is. Mostmár olyan 750…..
Ha a Contra volt a Rambo és a Kommandó NES-reinkarnációja, akkor a KUNG FU flash verzója maga a tömény '80-as évek-koncentrátum: a grafika és a zene éppen olyan, mint az igazi joystick-killer C64-es játékoké, a sztorija meg egy komplett Van Damme-életmű. A főgonosz elrabolja a…..
FreeGees 2009.07.18 23:20:10
FreeGees 2009.07.19 13:38:18
@Hamlet: igazán nincs mit, nem rég találtam én is rá, és valahogy muszáj volt rákeresnem nintendo hiányában... megjegyzem nintendon is nehéz volt végigvinni a kung fu-t
Már-már szemétparaszt játék a Rabbit Wants Cake, amiben egy távirányítható nyulat kell eljuttatnunk a pálya végén található tortához. A történet persze nem ilyen egyszerű: ugyanis a parancsokat előre kell megadnunk a nyúlnak, így a tüskékkel tarkított pályákon jó…..
Hogy meglepődne a fickó, ha valaki tényleg nem venné észre és ráülne :) Szerk: Mától van újra intenetem, kötöttem Németországban fájdalmasan drága előfizetést, mert már nem bírtam offline. Na, akkor mostantól naponta beszólok én is :) ..
Az alábbi képen úgy tűnhet, hogy mindkét frizbi a levegőben van. Valójában a sárga frizbi a földön hever, és az, amit mellette látunk, az a fölsőnek az árnyéka...
Hát ez meg mekkora kreténség már, azonnal postolni kell, jutott eszembe, amikor megláttam az Ultimate Crab Battle-t. Akadnak játékok, amikben legyőzendő főszörnyek vannak, a szaknyelv ezeket a csatákat boss fightnak hívja. Na most a fent nevezett játék egyetlen hosszú boss fight,…..
FreeGees 2009.02.20 16:32:51
Kreténség kell? www.kongregate.com/games/Rete/dont-shit-your-pants
hát én kb összeszrtam magam a röhögéstől...
A jó öreg faltörő játék átfazonírozott verziója az Elements, de úgy átszabták, alig ismerni rá. A pályák alá-fölérendelt viszonyban vannak elhelyezve (és néha kisebb labirintust alkotnak), ezek között a megfelelő téglák eltalálásával lehet lépkedni. A cél eljutni az…..
Kellemes kis ügyességi-logikai cucc a Meeblings, amiben kis színes pacalényeket kell a kijáratig elvezetnünk. Ez a speciális pacákkal lehetséges: ha a sárgára klikkelünk, az magához vonzza a többit, a kék taszítja, a piros elbontja az akadályokat, és így tovább. Kicsit ugyan…..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
Egészen súlyos agypróba a Z-Rox, hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Adott egy egyenes vízszintes vonal, amin áthalad egy betű vagy egy szimbólum. Mi mindig csak annyit látunk az egyenesből, amennyit a szimbólum kimetsz belőle, ez alapján kell kitalálnunk és…..