Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hipok Rita

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
Hipok Rita 2013.12.19 17:58:49
Orbánnak nem kell több mint a pénzed, a lelked meg a jövő (a gyerekeid). És a magyarok egymás sarkát tapossák, hogy adhassák ezeket. Miért? Szájbarágó: 1. Minél több hatalmat adsz át a kormánynak magad és a családod fölött, annál kevesebb marad neked. (Minél több adót,…..
Összegyűjtöttem, amit az ország tíz mélyen rágó bajának (stratégiai hiányosságának) érzek -- a tíz az jó szám --, lehet szemezgetni, hozzátenni (elvenni). Ez az általánosságról, a párlatról, a közösségről szól, amelyeknek itt látjuk az eredményeit magunk körül -- nem…..
Subba Tíz perc múlva kettő 2013.12.18 13:50:00
..
Hipok Rita 2013.12.18 18:21:44
D. Tóth Kriszta tegnap a BME KommON Kommunikációs Szakkollégium szervezésében tartott előadást a BME-n. Lassan már egy éve, hogy felmondott az MTVA-nál, és bár boldogan idézte fel a DTK Show néhány pillanatát, nem vágyik vissza a képernyőre.  Sok volt a cenzúra a…..
A II. Orbán-kormány legelső ígéretei közé tartozott a vállalkozói szférát fojtogató körbetartozások felszámolása. Mivel Magyarországon a körbetartozás jelentős része az egyik legnagyobb megrendelőtől, az államtól és az önkormányzati szektorból indul, ezért a…..
Hipok Rita 2013.12.09 14:08:43
@polly graph: A közszférások nem adóznak, hiszen adóból kapják a fizetésüket. Ez annyira így van, hogy az állami intézmények esetében nettó bért utal az Államkincstár.
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
Hipok Rita 2013.12.04 07:19:02
@nu pagagyí: Nem minősítelek, megteszed azt helyettem. Ez az úgynevezett irónia. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme különböző. Ezért lefordítom, hogy megértsd: Természetesen nem a népet kell leváltani, hanem az ellenzéknek kellene megvizsgálnia, hogy miért nem szimpatikusak a bizonytalanok körében. Még nem lenne késő változtatniuk.
Karrierjének eddigi három turnéja alatt eladott közel négy millió darab jegy után, Lady Gaga 2014-ben újra turnézni indul novemberben megjelent ARTPOP lemezével - jelentett be ma hivatalosan a Live Nation. artRave: The ARTPOP Ball első állomása május 4-én lesz Fort Lauderdale…..
Hipok Rita 2013.12.04 04:38:43
Balról A politikai korrektségről 2013.11.24 13:13:52
A politikai korrektséggel kapcsolatban két tévhit erősödött meg nagyon az elmúlt években, egymástól sem függetlenül. Az első, hogy a politikailag korrekt vélemény- és szemléletformálás valamiféle úri hóbort, amivel a jólétükben unatkozó svédek szórakoznak. A második…..
Érdekes fordulatot vett az MSZP "hoztam is ajándékot meg nem is" trükközése a NAV-vizsgálóbizottság támogatásával kapcsolatban. Megszavazzák, részt is vesznek benne - de alá nem írják, tehát az egész mégsem ér egy fabatkát sem. Ezt persze nem rest a velük még egyáltalán…..
Proszektúra A Magyar Polip 2013.11.17 20:10:42
Nincs olyan magyar állampolgár, aki az elmúlt 23 évben ne vette volna észre, hogy a magyar politikai és gazdasági életet egy olyan alakzat irányítja, amit leginkább a polip kifejezéssel lehetne leírni. Karjai messzire elérnek, megszámlálhatatlan irányba fejtenek ki hatást,…..
Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy…..
Naiv ügyfél nem várta meg, hogy a karácsonyi szezonban leverjék rajta az elmaradt tranzakciós adóbevétel miatt kivetett újabb adó áthárítását. Amikor megtudta, hogy a Start számlája havidíja 990 forintról 3690-re ugrott, megszüntette számláit a K&H-nál. Természetesen…..
Több mint húsz évig arcoskodó, mindenkit melegebb éghajlatra elküldő, az utasokat szükséges rossznak tartó cégvezető volt, aztán az elmúlt hetekben szinte varázsütésre lett úriember Michael O'Leary. A Ryanair vezérigazgatója Európa legnagyobb és még mindig legnyereségesebb…..
A mai nappal visszatér a blog hasábjaira egy sokatok által kedvelt rovatunk, a pro/kontra, aminek a fókuszába most az Európai Unió bővítése kerül. Bár az első kettő, hasonló megközelítésben írt cikkeink a multikulturalizmusról és az Izrael által elfoglalt gázai török…..
Hipok Rita 2013.11.06 17:13:08
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Hipok Rita 2013.10.29 09:58:12
Hogy pontosan mi is Angela Merkel sikerének titka, sokan próbálták már elemezni több-kevesebb sikerrel. A németek mindenesetre imádják, a nagy többség legalábbis, ezt is bizonyítja az elmúlt választásokon elért elsöprő sikere. A gazdasági válság elmélyülése egész…..
Hipok Rita 2013.10.29 09:49:46
Kampányt indított az ENSZ Nőügyi szervezete a szexizmus ellen, méghozzá a Google keresések alapján. Ugyanis az automatikus ajánlatok, melyek bizonyos szókapcsolatokra feljönnek a keresőmotoron, a leggyakoribb keresések alapján, még mindig a nők erőteljes hátrányáról…..
Az ünnepi rendezvény nagyjából kijelölte a kabinetalakítás kereteit. Miközben Orbán Viktor még csak készülődésre szólította fel maroknyi hívét, a baloldali ellenzék már utcahosszal vezet: az október 23-i parádés rendezvény nagyjából kijelölte a 2014-es választási…..
Csütörtökön, a kitűnően sikerült október 23-i közös ellenzéki megmozdulás másnapján megvált eddigi műsorvezetőjétől, Kuncze Gábortól a Klubrádió. Közleményükben így búcsúznak: „„Kuncze Gábor az október 23-i ünnepen a média színpadáról…..
1000 leütés Orbán mind fölött 2013.10.25 15:28:42
Nehéz megszokni az egyébként trehány és korrupt baloldali (közéleti) értelmiségnek, hogy a magyar politikai tájkép tényleg megváltozott. Jött egy ember, aki mára a legpolitikusabb politikussá vált -- pusztán azáltal, hogy túlhelyezte magát "jón és gonoszon" (a liberális…..
Csóri eddig sem volt kis darab, de valamitől akkora melákká terebélyesedett pár hónap alatt, hogy a hétvégén már ducimodellként krúzolt valami molett manökeneket felvonultató divatbemutatón.  ..
Hipok Rita 2013.10.07 13:36:30
Subba Kérdőív gólyáknak 2013.08.09 14:31:41
BME Társadalomtudományi kar, gólyáknak a kérdőív kitöltése kötelező: IGEN!!!..
Hipok Rita 2013.08.09 17:42:39
@El Visco Stello: Navracsics vagy a Tömjén
Hipok Rita 2013.08.09 18:14:32
@El Visco Stello: Teológus az az áldott jó ember!
Reggel beszámoltunk arról, hogy a BME GTK elég furcsa feltételeket szab a gólyatábori jelentkezéshez. Például egész alakos képet kell küldeniük a gólyáknak, amit a HK hivatalosan azzal magyarázott, hogy "a táborban a csapatodat vezető instruktoroknak könnyebb dolga legyen (nevek…..
„Erkölcstesztet” töltetnek ki, egész alakos fotót és Facebook-profilt kérnek a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán a gólyatáborba jelentkezőktől. Az adatvédelmileg is minimum aggályos eljárásnak Fanó és Kisjuhász Béla nézett utána. Ha tetszett a poszt,…..