Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axelero

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Che GueSanya küldte. Ez is nagyon nagy :D ..
axelero 2008.04.15 20:09:34
Az utolsó 1 perc befosatóan fergeteges :D ..
axelero 2008.03.27 17:48:27
axelero 2008.03.28 14:28:43
Gergő a Crashdayben nem igazán tudta, hogy most örüljön, vagy szomorkodjon? Vagy egy fős versenyen vett részt? Barna a Need for Speed MW-ban egy igen szerencsétlenül ültetett fát vett észre. Szintén a NFS-ben DanN egy sofőrt látott, aki útközben elhagyta testének felét.…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Na kérem szépen. Akkor jó napjaitok lesznek, ma új Nerd, holnap új videó tőlem. Azért remélem ez a rockosított intró nem marad mostantól, régebbi jobban illett szerintem. De a videó nagyon állat, old-school Nerd action. Főleg a pisztolyos rész a nyerő :D ..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..