Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kupon Kriszta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Homár olvasó férfi kozmetikai csomagot vett kuponéknál, aztán többrendbeli csalódás miatt harcias amazonként reklamált, ahol olyanokat írt a levélben, hogy "Rendben, elolvastam, de NEM FOGADOM EL a választ." Kíváncsian várjuk a sztori végét, még akkor is, ha a parfüm-nem…..
Márk több lépésben döbbent rá, hogy nem azt és nem olyan állapotban kapta, ahogy kérte, erre csatába indult. Innen a meleg szobából a bánatos sarki macska döntse el, hogy mi történt, mikor és hogyan érte inzultus a szerencsétlen mikrót, valaki tényleg megpróbálta-e bénán…..
Kupon Kriszta 2014.11.07 11:30:50
@igi1: Kedves Igi1!

Valóban félreértetted. Az a kupon nen féláras, hanem feláras.

Üdvözlettel,
Kriszta.
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
Barátságos vendéglátás, roskadozó bőségtál, gyógyító levegő és a Föld szívcsakrája - ezeket szerette volna Sándor a dobogókői vendéglőben magáévá tenni a múlt héten - akciósan, 46% kedvezménnyel. Ehelyett úgy tűnik kapott macskát, rizst, 1 db combot meg egy…..
Gábor megpróbálta kideríteni, miért nem használható emberi logika szerint a Volánbusz internetes jegyrendelése, de nem sok sikerrel járt: Szóval most én voltam a Naiv ügyfél, aki a Volánbusz online jegyvásárlási rendszerébőla) szerettem volna megtudni, honnan is megy busz…..
Kupon Kriszta 2014.02.04 20:39:20
@Szőkenő Szarvas:

Kedves Szőkenő Szarvas!

Szopóroller és kakasos nyalóka nagy választékban kapható partnereinknél, remek kuponajánlatokkal kedveskednék kérdésedre válaszolva. A biztonság kedvéért az e-mail-eket minden barátod és rokonod címére is elküldtem, hátha nem otthon vagy éppen.

Üdv, Kriszta
Kupon Kriszta 2014.02.04 20:52:24
@Black Hole:

Kedves Black Hole!

Minden igényt kielégítő, remek uzsorakoncepciókkal állunk szíves rendelkezésedre.

Üdv, Kriszta
Naiv ügyfélnek még régebben sikerült regisztrálnia magát az Elműnél, most azonban rémülten vette észre, hogy az átlagosan 10%-kal drágább "zöld áram" miatt valójában majdnem másfélszer annyit fizet, mint a szomszédai: A szégyenteljes Díjnet-mizéria kapcsán kicsit…..
Kupon Kriszta 2014.01.31 14:44:17
András tavaly nem fogta fel, hogy sikertelen vásárlása után mindössze 2 hete van, a Bónusz Brigádnál hagyott pénzét újra elkölteni. 2 hét után ugyanis az összes a Brigádra száll, amit meg is írtak neki akkor emailben: Az alábbi esettel kapcsolatban úgy érezem és persze…..
Kupon Kriszta 2014.01.30 13:50:44
Viktória szerencsétlenségére két kupont kapott születésnapjára, amik néhány hónap alatt értéktelenné váltak, mert többet nem nyitott ki a főzőiskola: Szeretném megkérdezni, hogy nem jelezték-e nektek esetleg mások is, hogy a Csillagánizs főzőiskola megszűnésével…..
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
Naiv ügyfél nincs egyedül, amikor nem találta a leiratkozás gombot a Kuponvilág hírlevelében. Ilyen ugyanis nincs, csak egy link az oldalukra, ahol viszont gyakorlatilag semmi mást nem lehet már csinálni, max hirlevélre feliratkozni: próbálkoztam, és hetek óta is ezt teszem, de…..
Ágnes megtanulta, hogy többet nem vásárol kuponos terméket: 2012.11.21-én a www.kuponvilag.hu-ról vettem egy automata robotporszívót 36500 Ft-ért. Az összeget elutaltam a Kuponvilág bankszámlájára, majd amikor megkaptam a kuponszámot, azt beváltottam ezen az oldalon:…..
Kupon Kriszta 2012.12.14 15:57:45
@helianthus:

Kedves Helianthus!

Tudom hosszabban is kifejteni, rengeteg ÁFSZ és működési szabályzat idézettel is, de lényeg ugyanez.

Üdvözlettel,
Kupon Kriszta
http://www.kuponalvilág.hu

U.i.: különben is szarom le, hétfőtől már Digi Diána leszek.