Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilárd Farsang

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fanni levele után körülnéztünk, és sajnos nincs jó hírünk. A Mobilexpo.hu webáruházról annyi a friss negatív vélemény, mint égen a csillag (fb találatok, árukereső, gyakori kérdések), és a károsultak már egy facebook csoportot is létrehoztak. A Royal Futárszolgálat is írt egy facebook posztot…..
Egy bloggertársam írt egy cikket, még júniusban, de azóta is kering a neten. A cikk címe "Egy elrontott generáció". A cikkben szó esik a fiatalok moráljáról, és arról hogy ezek a mai fiatalok milyen lusták, nem akarnak dolgozni, tanulni, nem vállalják a következményeket a tetteikért, és még…..
Szilárd Farsang 2018.07.20 17:51:59
@kvadrillio: szerintem inkább ne néz tévét. Én is ezt teszem nyugalmam megőrzése céljából.
Szilárd Farsang 2018.07.20 18:04:42
@SZPIITII: ez így igaz.
Akármennyire is modern világot élünk, semmi vicces nincs abban, amikor egy nő verbálisan megaláz egy férfit. Levélírónk összeveti a múlt tapasztalatait a jelennel, és megállapítja, hogy régebben nem küldték el a nők a kezdeményező férfiakat olyan sűrűn és olyan durván,…..
"Azt se tudja, mit akarok, ennyi erővel a pontos időt is kérdezhettem volna, de ő rögtön azzal jön, hogy van barátja. Ki kérdezte??" - még egy kirohanást kaptunk. Posztolónk úgy látja, hogy a mai nőknek annyira felborult már az értékrendje, hogy nem létező pasikat keresnek. De mi…..
„A csaj maga alá gyűrte önbecsülését, és a mai napig teper érte. Én jeleztem, hogy szívesen helyettesítem a tahót” - vannak emberek, akik tudatosan mennek bele a szenvedésbe, folyton rossz döntéseket hoznak és előnytelen kapcsolatokban látják a boldogságot. Te 200-on alul,…..
VV Aurelio belóbálta, VV Alexandra markolászta egy kicsit. Mármint mindenki saját magának. Jó szórakozást!..
A Magyar Narancs összeállítása szerint a Cégnek 2012-ben sem ment rosszul: A vállalat 2010 áprilisa és 2011 decembere közötti közbeszerzési sikereit már korábban összegyűjtöttük, s ez év eleji gyűjtésünk alapján azt állapítottuk meg, hogy a Közgép – egyedül vagy…..
Szilárd Farsang 2012.12.16 16:13:56
@veracity: tudod a korrupció neheuen érhető tetten, főleg ha közbeszerzésekről és építőiparról van szó.
Van egy alacsony ajánlat ( ha esetleg több is van ,csak abban az esetben. )amit elfogadnak.
Majd amikor már senki sem figyel jönnek a nem várt kiadások amikre szintén megkapják a pénzt, hisz így van a szerződés kisbetűs részében is, így ez is teljesen hivatalos.
És így fog szépen lassan többszörösébe kerülni, mint mondjuk egy másik magasabb ajánlat esetén, ami spórolás címszó miatt nem nyer a tenderen.
Majd ebből visszaosztják a pénzt a párt működésére. ( mert hát 8 évig a szocik loptak helyettük, ezért valamiből csak fent kellett tartani a sok fideszes elvtársat is. )
És most rendezik a számlát.
Szilárd Farsang 2012.12.16 16:20:03
@Airgüzü: Jól látod!
Erre mondta valaki nagyon helyesen, hogy az állam csecsén logó vállalkozók. (Demján és társai)
Ezek nem a piacbók élnek, hanem a te befizetett adóforintodból.
Csak az állami megrendelésekből.
A végső mindent államosító roham előtti kétségbeesett költségcsökkentésben a Digi saját alkalmazottaival is szó nélkül kibaszott karácsonyra. Eddig ugyanis ingyen kapták a leglassabb internettel egybekötött mindenes csomagot, amit amúgy 4200 forintért kínálnak az embereknek,…..
Szilárd Farsang 2012.12.14 13:47:17
@Bálintka.: Okoska. Sok cégnél adnak plusz juttatást, főleg ha ez nekik nem kerül semmibe.
Most azért kell nekik is fizetni, mert már minden kibaszott szarra extra adót vetnek ki.
Ezeket kell kigazdálkodni valahol.
Még egy-két év és ha ez így folytatódik akkor a cafetéria juttatásokra is keresztet vethetünk.
Szilárd Farsang 2012.12.14 13:49:18
@Bálintka.: Gondolom nálatok nincs semmi ilyen ezért zavar az mi egyébként sok helyütt bevett szokás.
Vagy legalábbis az volt ezidáig.