Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Twaron

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokig készült ez a poszt, így már jól belecsúsztunk 2015-be, de nem akartam, hogy egy szép hagyomány megszakadjon, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013). Sajnos a Google Analytics kb. másfél éve bevezette, hogy…..
Movie Tank Godzilla (2014) 2014.05.17 17:10:00
Meghirdetésre került a IV. Olvasói Hét! Lehet küldeni a filmcímeket! Kattints ide! 1954-ben Ishiro Honda elkészítette a science fiction egy igazán fontos alapművét, a Godzillát, amelyben a Tokiót bedaráló őslény a nem egész egy évtizeddel korábbi nukleáris pusztítás…..
Valami furcsa előérzet miatt nem néztem meg múlt héten a Sony nagy csinnadrattával bejelentett bejelentését, pedig azt ígérték, hogy megmutatják a jövőt. Kicsit furcsa ez, tekintve, hogy az aktuális konzolgenerációban épp ők voltak azok, akik annyira meg akarták mutatni, hogy…..
Twaron 2013.02.27 12:15:00
Ha szabad még hozzászólni:
- Sony is bejelentette nem sokkal később, hogy azért nem mutatták be magát a konzolt, hogy az E3-ra is maradjon valami.
- PS4 speceket már előre lehetett tudni, nem sokkal később ezek igazolást is nyertek. Lásd pl. (januári cikk)

www.ps4playstation4.com/Expected-PS4-Specs

- grafika: a PS4 4K TV-ket is tud majd lejátszani (gémben nem!). Nyilván a Sony úgy gondolkodik, hogy a konzol kb. 6 éves élettartama alatt ez lesz a technológia, ami elterjed, legalábbis amivel ma tervezni lehet. Ennél előrébb nem gondolkodnak, azt pedig a hardver tudni fogja. Mindegy, milyen PC-s felbontások lesznek addigra, mivel TV-ből úgyse lesz olyan.
Game grafikában pedig nem lesz erre képes (csak lejátszásra), mert akkor 1000 dollár lenne egy PS4. Gyanítom, hogy a PS3 BluRay lejátszója is hasonló húzás volt anno, lejátszónak jó volt a PS3 (és sokan kifejezetten azért vették/döntöttek mellette Xbox helyett), de nem tudom, hány játék jelent meg valóban BluRay-en.
Twaron 2013.02.27 17:11:48
@Bobby Newmark:

"Mindegy, milyen PC-s felbontások lesznek addigra, mivel TV-ből úgyse lesz olyan."

Csak arra utaltam, hogy mire elterjed majd a 4K TV, addigra a PC-ben már úgyis 10K meg 20K vagy mittomén lesz a standard. Vagyis a PS4 grafikája (mivel TV-n keresztül játszod) úgyis le fog maradni egy up-to-date PC grafikája mögött, ezen tehát kár vitázni: a PC mindig szebb lesz.
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..