Regisztráció Blogot indítok
Adatok
music74

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
music74 és a poker.hu együttmüködésének keretében 2013. május 6. napján indul és kerek egy hónapon át zajlik a Next Generation Poker Training, ami nem más mint egy egesz országot átfogó pokeres szemleletvaltas, mely egyszerre célozza az online tudás fejlesztése mellett az élő…..
Amint az előttetek is ismert, tavaly év végén három részes írással útjára indítottam egy kezdeményezést, melynek nem titkolt célja a póker népszerűsítése, illetve olyan ismeretek és tudás széles körű terjesztése, melynek birtokában könnyebben sikerül érvényesülni a…..
„Ahol akarat van, ott út is van.” Korábban időt és energiát nem kímélve annyit írtam, hogy csuda. Utóbb, többször végigrágva magam a saját gondolatmeneteimen arra jutottam, hogy a nagy fogadkozások, meg hangzatos címek ellenére én is, hasonlóan másokhoz „negatív…..
"Életünk során számtalan álcázott formában találkozunk szembe önmagunkkal." Mire ezeket a sorokat papírra vetem, az alapvetésnek szánt első részt, több mint kétezren olvastátok, és elmondhatom, hogy tartalmi kifogásokkal lényegében nem találkoztam. Úgy érzem, hogy a…..
Tisztelt Pro Jelölt! Javaslom, hogy a tisztábban látás érdekében haladj sorban, és mindenekelőtt töltsd ki a rövid tesztet, melynek kiértékeléséhez aztán több lépcsőben segítséget nyújtok. Válaszd ki a póker profi erős/pozitív tulajdonságai közül a véleményed szerinti…..