Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meita

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Urbanista aztán igazán széles témakörrel foglalkozik párnégyzetcentis falragaszoktól a világvárosok közigazgatásáig, de a koldusok eddig bizony eszembe sem jutottak. Egy kedves olvasónk azonban "talán érdekel, mint urbanistát" topikkal olyan levelet (vagyis inkább…..
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..
"Hobbi: Az Everton focicsapatának szurkolok"És ha a HR-es MU Fan?! :)"ÉRDEKESSÉGEK:A családnevem egy jól ismert történelmi név. Összegyüjtöttem a családfámat ~1600-tól, a családom tagjai Magyar nemesek, több mint 400 éve. Az egyik ősöm gyermekkori barátja, és…..
meita 2009.03.19 21:10:02
meita 2009.03.19 21:12:17
Olvastam egy rövid cikket a HVG-ben, amely arról szól, hogy a fejlett világ országaiban egyre gyakoribb, hogy a szülők képviselik a füvezéstől, piától agyilag reset-elt, secondlife és facebook függő, a valóságtól elszakadt, önálló döntéshozatalra…..
meita 2009.02.25 00:45:59
 A sztahanov, aki akár február 30-án is képes dolgozni:"Munkaviszony: 2008.Február 30-Október 30" Hogyan vágjunk tönkre egy jól elkezdett motivációs levelet:"Tisztelt Hirdető!Első nekifutásra felkeltette érdeklődésemet ez az álláshirdetés. Kétdiplomám…..
Ismét a másik oldal (munkaadó) véleményét ismerhetitek meg, mert kell egy kis változatosság! Szép napot Mindenkinek!Szia! Én egy ügyvédi irodában dolgozom és gyakran interjúztatunk, mert nem találunk megfelelő jelentkezőt. Persze nyelvismeret is kell, de nem ez a legnagyobb…..
meita 2009.01.29 11:01:43
@Lygia28: "Mi a motivációs levélből elsősorban a fogalmazási készséget és a szóhasználatot nézzük. Hidd el, sokat elmond egy emberről."

Látod, ebben igazad van! Itt vagy rögtön példának te, aki a muszáj szót muszáLY-nak írta. Ez öngól volt!:D

meita 2009.01.29 11:10:32
Megláttam, a szívem majd kiugrott a helyéről. Már találkoztam hasonlókkal, kerestem, tudtam hogy egyszer megtalálom. Szerelem volt első látásra. Azt hiszem mindenkinek van egy pillanat(na jÓ több is) amikor meglátja élete cipőjét. Meglátják egymást, a cipő pedig megszólítja.…..
Állami beruházásoknál nem csak fehérgalléros, de kéksisakos megbízást is érdemes elfogadni. Bár az alábbi videó már nyolc hónapja kinn van a YouTube-on, a kommentek szerint csak most fedezte fel a közönség - és szerintem hamarosan óriási karriert fut be. Túl a leglogikusabb…..
Webisztán Wifi a repülőn 2009.01.28 15:17:00
Soha nem értettem, hogy miért kell kikapcsolni a mobiltelefonokat a repülőgépeken. Mindenki tudja, hogy a légiközlekedés az egyik legjobb biztonságtechnikai háttérrel rendelkező iparág. Nem hinném, hogy lenne olyan műszer egy repülőgépen, melynek fejlesztésekor ne gondoltak volna…..
meita 2009.01.28 17:07:21
@Lova: erre írtam, hogy szerintem ez elég gyenge érv, ennyi erővel akkor sem hallod, ha elalszol.
Mindegy is, tanulság annyi, többet nincs ViccAir és kész, máshol eddig nem volt ilyennel gondom.
meita 2009.01.28 17:10:49
@moli: :)) Jó ötlet, amúgy is minek akar az ilyen repülőre ülni!
meita 2009.01.28 17:37:27
@totyatotya: biztos nem, mert egyrészt egyedül ültem a hármas ülésen, másrészt halkan hallgatom mindig, csak hogy el tudjak lazulni, mert a repülőn elég parázós vagyok. Leszálláskor mindig szörnyen fáj a fülem, hiába veszek be fájdalomcsillapítót, és egész út alatt csak az jár a fejemben, hogy jajajaj, mindjárt leszállás és jön a borzalom. Viszont, ha zenét hallgatok, valahogy eltereli a figyelmem, így legalább leszállás előtt lesz egy kis nyugi, ezért is érintett rosszul a dolog.
Egyelőre csupán koncepció, de ha sikerül gyártót és forgalmazót találni, én biztosan sorba fogok állni érte. A tervezők szerint a perceket az online videolejátszókhoz hasonlóan ábrázoló óra megváltoztathatja a user időről alkotott képét is, de attól, hogy a körkörös…..
Idén már nem releváns, de a 2009-es karácsonyi ajándékok csomagolásához mindenképpen a Condomi sexshop bevásárlózacsijait ajánljuk! Explicit, mint az Öszödi Beszéd, és annyira nem diszkrét, hogy már senki sem gyanakszik a benne rejtező irtózatos bránerre, vagy műmuffra.Via:…..
meita 2009.01.05 21:48:18
Gondolatébresztő: http://www.fn.hu/belfold/20081111/prolongalt_cigiszunet/"A Tárki és az Eurobarometer közelmúltbeli felmérései egybehangzóan azt mutatják, hogy – a dohányzók magas aránya ellenére, az európai tagállamokhoz hasonlóan – a magyarok többsége…..
A nap munkahelye: "Düh Ügyvédi Iroda" bíztató :)És egy önéletrajzhoz csatolt fotó, hangulatkép a Combino-ról :) ..
"Üdvözlet! Először is hadd gratuláljak a headhunter blogodhoz, óriási. Nagyon kevés blog tetszik igazán, de te tényleg meg tudtál nevetetni. Ellenszolgáltatásként cserébe engedd meg, hogy szolgáljak néhány (3) rövid sztorival. Egyik lányismerősöm apukája…..
... meg kezekből, lábakból, fülekből és arcokból. Bizony ezt is megértük: gyerekkorunk kedvenc játészeréből divatkiegészítő lett. Margaux Lange készít karkötőket, nyakláncokat és fülbevalókat a babadarabkákból - természetesen filozófia is van az tervező munkái…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
meita 2008.11.07 19:59:51
meita 2008.11.07 20:02:59
Tökcsősz, szakmabeli társam volt oly drága, és küldött egy önéletrajznak szánt irományt. Persze az önéletrajz szerzője azért nem teljesen "idióta", csak az önéletrajz írás nem sikerült túl jól. Példája viszont segíthet a hozzá hasonló…..
A. volt olyan kedves, és megosztja velünk az álláskeresése során szerzett tapasztalatokat. Szerencsére őt normális HR-essel, fejvadásszal hozta össze az élet, részletes leveléből megismerhetitek, nagyjából hogyan kell/kéne működnie a pályázó-fejvadász-hirdető(munkaadó)…..
Gondolom már elkönyveltetek ízlésficamosnak a Mikiegér fülecskés sapka után, viszont higgyétek el, tudom még fokozni az őrületet: Jeremy Scott az adidas Originalsnak tervezett kollekciójával.(Csak zárójeles infó Jeremy Scott fanoknak és a modern művészet szerelmeseinek:…..
Azért használok idézöjelet, mert én egy kicsit túlzásnak érzem az Izlandról megjelent híreket. Tény, hogy napjainkban komoly gazdasági gondokkal küzd az ország, de azért az, hogy az emberek megrohanják a boltokat stb...ezt így semmiképp sem mondanám. /Másfelöl személyes…..
Megállt az idő a Fehérvári úton: Henriett bement a csomagjáért, és ott találta magát, ahol a párttikár szakad. Az illetékes dolgozó a délután hatos zárás előtt egy órával egyszerűen hazament, csomagot átvenni nem lehetett. Dühítő államimonopólium-horror…..
A blog hamarosan feléled. Az új idöszak elsö posztja belülröl meséli majd el az Izlandon most történö szörnyüségeket, avagy a legészakabbi Hedge Fund bukása - egy nap alatt sikerült megduplázni a fövárosi munkanélküliek számát.Addig unalomüzönek itt egy rövid post nehány…..