Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berzsián

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori cikkem után rengeteg visszajelzést kaptam olyan férfiaktól, akik magukra ismertek a leírtak alapján. Érkezett egy esetleírás is Timonytól, aki a hitét is kezdi már elveszteni a világban, de az online társkeresésben mindenképpen. A következőket írja: „Kedves…..
berzsián 2012.12.13 21:24:41
Én tegnap pont ide "menekültem" a társkeresőről és meglepődve tapasztaltam, hogy mások is hasonló cipőben járnak. Igaz én sosem küldenék el még 100 nőnek sem levelet, mert előtte szűrök a röntgenszememmel – bár szerintem tévesen. De épp múlt héten fakadtam ki én is egy kolléganőmnek, hogy mennyire kiábrándultam a nőkből, mióta a neten próbálok ismerkedni. Elém tárult a kendőzetlen valóság. Vén fejjel kellett rájönnöm, hogy a nők teljesen más szemmel keresnek partnert, mint a férfiak. Úgy osztanak-szoroznak, hogy az embernek lekókad a virág a gomblyukában. De ez biztos genetika, ezt el kell fogadni. Radarozzák a megfelelő családfőt, a leendő gyerekük apját, amely gyereket viszont már nem sietnek megszülni. Ehhez képest a mi szexuális/intellektuális vonzódásunk rendkívül primitív szint. Ha meg már van gyerekük, akkor kárpótlást keresnek a nehéz évek után. Ezen kissé nehezen tettem túl magam én is, de nem szabad a nőket elítélni. Veszett a világ és az internetes társkeresés úgy tűnik, nem feltétlen előnyös képet fest le az ellenkező nemről. Srácok, több ezer év után most mi állunk vesztésre, ez van.
Amúgy meg is lepődtem az itteni értelmes hozzászólásokon. Aztán rájöttem, hogy aki ide ír, annak tán van blogja vagy szokott ezt azt írogatni, szóval eleve nem az átlag társkereső, aki gondolkodás nélkül posztolja ki, ami a szatyrában van és akiket nem győzök átgörgetni. Meg hát a tanulópénz is megvolt már, úgy látom.
Száz szónak is egy a vége, fogalmam sincs hogy lehet ebből kitörni, de
Andi77, téged hogy találhatnálak meg a társkeresőn?