Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a2325091

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E napokban a gyerekeink csinálják a politikát. És hát lássuk be: jobbak, mint mi. Ebben is. Nagyon szégyellném magamat azok helyében, akik törvénysértéseket emlegetnek, meg arra tesznek körülményeskedő utalásokat, vajh melyik párt kottájából játszanak a napok óta…..
a2325091 2012.12.13 19:08:33
@Mária: Te se jártál mostanában egyetem közelében.
Nézd már meg mi folyik egy bsc képzés első évfolyamában. A diákok zabálnak, hátrafelé fordulva pofáznak órán. Ha kihangosítás van annál inkább. A tanároknak állandóan fegyelmezni meg szólongatni kell, néha ki is küldenek pár embert, de hiába. Aki 5 méternél messzebb van a tanártól általában nem is ért semmit. Milyen színvonal ez? Egy neveletlen csürhe az, ami elhagyja a középiskolákat manapság.
Ugyebár felvételi sincs, a matek érettségi meg annyit ér, hogy egy vektor hosszát sem bírják kiszámolni. És ilyen embereket eresztenek szélnek a gimnáziumok, hogy pl gépészmérnökök legyenek. Lehetőleg minél többet, mert akkor több lesz a jó szakember...
Ha megnézed a lemorzsolódást láthatod magad is a helyzetet.
Az hogy 2-3-4 évvel tovább jár mindenki egyetemre, az kinek jó?
Egy gané ami manapság közoktatás néven megy. Az egyetemeken aligha lehet növelni a színvonalat, egyelőre tartani sem egy megfelelőbb alapozás nélkül.
a2325091 2012.12.13 19:42:17
@ensorcelant: Belőlem az irigység beszél, mert kurvára irigylem azokat, akik 20-30 éve tanulhattak pl mérnöknek. De még azokat is, akik 10 éve. Ez van, a maiak beszopták..