Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bíróné Fodor Anna

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sétáltunk már be tűéles fogak között egy dobermann fejébe? Kerültünk már szemtől-szembe hatalmas, vágtázó paripákkal? Néztek már velünk farkasszemet monumentális, fekete kutyák? Éreztük már magunkat porszemnyinek egy gigantikus puli lábainál állva? Nem?! Akkor éppen itt…..
Bár nehezen született meg, a Tosca tagadhatatlanul Puccini egyik legfontosabb műve. Megérte tehát a sok munkát, amit mi sem igazol jobban, mint hogy a mai napig ez a világ egyik leggyakrabban játszott operája, melynek címszerepe az egyik legkedveltebb szopránszerep. Nem volt még hozzá…..
Július 30-án mutatják be, és további két estén át látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciójának számító Ooh La La című revü-cirkusz, melyet a magyar származású rendező-producer, Steve Bor állít színre, részben magyar…..
Pénteken mutatják be Goldmark Károly legismertebb operáját a Budapesti Nyári Fesztivál keretén belül a Magyar Állami Operaház és a Szabad Tér Színház közös produkciójában a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Káel Csaba rendezésében. Az idén 140 éves monumentális…..
Minden műfajban magas színvonalú programokat kínál a 11. Budapesti Nyári Fesztivál Az ország leghosszabb és legszínesebb kulturális fesztiválja minden eddiginél gazdagabb programkínálattal készül a nyárra: több mint 100 produkcióval várja hazai és külföldi vendégeit…..
A jó, testes, bíborló szekszárdi borok élvezeténél egy jobb dolog létezik: a szekszárdi bort Szekszárdon kóstolni, ahol kellően átjár a hely szelleme, a zöldellő Tolnai-dombság, a szőlődűlők és a hűs pincék autentikus környezete. Szekszárd nagyon jól sáfárkodik ezzel a…..
A Főnix Parkban több, mint 100 focipályányi területén, minden adott a pihenéshez, kalandhoz és szórakozáshoz. A lovasélet keleti fellegvárát eddig is rendkívül sokrétű kínálat jellemezte, amely idén újabb lovas és ló barát lehetőségekkel bővült. A Makovecz Imre által…..
A Duna-Ipoly Nemzeti Park és a határában fekvő ciszterci kolostor romjai mellett található Klastrom-kertben már hetedik éve zajlik egy hagyományokra épülő, sokszínű kis fesztivál, melyen idén a Pilis csúcsdöntésre is készülhetünk. Pilisszentkereszten augusztus 17-én…..