Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShaeLynn

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt szerkesztőség! Én egy Postán dolgoztam Hál isten nem sokáig. De ez a pár év is elég volt, hogy eljöjjek. 3 év után betelt a pohár! Aki a főnökhöz bejárt jelenteni minden jó kijárt neki! A fél óránkénti szünet,…..
ShaeLynn 2017.03.11 08:33:08
@Peetee:Ember,miről beszélsz...épp visszatérünk a 89 előtti állapotokhoz.
A Magyar Posta csekkbefizető automatáinak én speciel nagyon örülök, mert csak odamegy az ember, bedugja a csekket, a kártyát, nyom, vár, kihúz, elmegy. Gyorsabb, mint a postai droidok, nem kell a pultnál szembesülni azzal, hogy ha kártyával fizetsz, az kézpénzfelvételnek számít,…..
Meg nem erősített információink szerint mégsem tűzi műsorára ősszel a Mephisto-t a Vígszínház. Nem kizárt, hogy a változásnak köze van Balázs Péter friss döntéséhez: a kiváló kormányzati kapcsolatokkal rendelkező szolnoki direktor ugyanis megpályázta a Szent István…..
Fa-bula R.I.P CIPŐ! ISTEN VELED! 2013.03.11 10:41:15
Megerősítem, hogy Bódi László, a Republic együttes énekese, és alapító tagja már nincs az élők közt – mondta Abella Miklós, az együttes menedzsere a Blikknek, de még nem kívánt részletekbe bocsátkozni. Tájékoztatása szerint ma délután sajtóközleményben ismertetik a…..
ShaeLynn 2013.03.11 11:29:34
A múlt keddi epizód itt. Kedd van, Máté napja. Lassan egy hete tudjuk, hogy nemsokára új név kerül a naptárba erre a napra. Máté nincs többé. Dargay mégis hatalmas műgonddal vár valakit. Máris megvan az új keddi betegünk? Máté apja (Abonyi György) érkezik. Hogy rendszeres…..
ShaeLynn 2012.12.13 15:08:05
@Alter E: Én nem voltam képes a legkisebb szimpátiát sem érezni. Egy valami érdekelte az apát, hogy a fia meleg volt-e vagy sem. Mintha ez még a halálánál is nagyobb csapás lett volna a számára. Szánalmas volt.