Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltanszon

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1912. A szentpétervári Nemzetközi Kereskedelmi Bank páncéltermének széfjei. Az ilyen banktermekről nagyon kevés fotó lelhető fel..
Zoltanszon 2017.04.16 16:56:45
@Generic Jingle: Nem tevedes, atmero a 8 meter. Hasonlitsd ossze a mellette allo ferfival (ugy 1.70 lehet a magassaga).

@BluE: Nem manipulalt a foto, csak hosszu expozicios idovel keszult (10-15 masodperc) es kozben a szel meglengette a zaszlot. Hiaba, nem mindennek lehet parancsolni, hogy most ne mozogjon :-)
A kommentelők megosztása és a gyűlöletkeltés érdekében ByeAlex született a Szegedi Állatkertben. „A zsiráfra már lószar sem jött, nemhogy lájk, kénytelenek voltunk valami keményebbhez nyúlni, így jött az ötlet, hogy hipsztert tenyésszünk. A technikai részletekre nem…..
A 40. születésnapját is megkeserítheti a miniszterelnöknek a baloldali lakájmédia és a külföldi szennylapok, miután következetesen 50 évesként aposztrofálják. A születésnapját pénteken ünneplő örökifjú kormányfő az aljas támadásokhoz már hozzászokott, ezért már…..
Zoltanszon 2013.05.31 09:54:54
Húúúúú...
Ez így reggelre kicsit erős volt, de megérte végigolvasni. Gondolkodtam, beszálljak-e a verbális adok-kapokba, de...

Szóval: Lencsés István (_még_ szándékosan nem Pityu), szerintem is Dr. Mogács személyesen. Vagy Bruti. Csináltak ők már egy JFK oldalt is az X-faktor alatt (Jimmy Fia Krisztiánt a döntőbe).
Ugyanakkor elmondanám (Neki), hogy:
a) a központozás elé nem teszünk szóközt.
b) a világháló írott és íratlan szabályai közé tartozik, hogy ha valamit csupa nagybetűvel írsz, akkor az kiabálás (én meg zajérzékeny vagyok) :-) Ha valamit ki akarsz hangsúlyozni, akkor azt _így_ tedd kérlek.
az én nem nagybetű. Kivétel, ha mondatkezdés (és ha beképzelt ember írja)
c) "Ákos nem is zenész , énekes és dalszövegíró " ...hát... izé... hogy is mondjam... szóval csak dobol, gitározik (+billentyűsök). Szóval ezt azért még beszéld meg Vele is. És még mielőtt azzal vádolsz, hogy nem idézek helyesen, megjegyezném, hogy a copy-paste talán nem fog tévedni.
d) "Aki diplomás és hajéktalan , az csak saját magának köszönheti ." Eeeee... Téves. Az az ember, akinek _megszüntették_ a munkahelyét, miközben a minimálbérért dolgozott diplomásként (mert a szakmájában nem tudott elhelyezkedni és enni kell valamiből), és ezért nem tudta fizetni a kölcsönt, szerintem nem tehet róla.
e) ellent mondanék abban is, hogy a diploma megszerzéséhez az kell, hogy valaki okos legyen. Tudok ellenpéldát mondani. Személyes ismerőseim közül.

Innentől mindenkinek:
f) a Magyar, mint nép igenis nagybetű. A magyar, mint tantárgy (magyartanár) már kicsi.
g) Isten, mint a kereszténység istene nagybetű, de lehet melléknév is, ott kicsi. (Allah isten, de Isten is isten)

Nem vagyok egy "grammarnáci" de kicsit a begyemben volt mindez.
Jjah, István, még mielőtt a mondateleji nagybetűkre hívnád fel a figyelmem, felsorolás lévén a mondatom eleje az "Ugyanakkor elmondanám (Neki), hogy:" rész.

Majd' el felejtettem: Igenis létezik a "böcsületes" szó, csak a megfelelő tájegységre kell utazni :-)

Nnah erről ennyit. Dr. Mogács, Bruti, Kiss Ádám, KAP (vagy akárki) köszönöm ezt a szórakoztató reggelt. Egy ideig kerestem az "eredeti" szöveget, mert azt hittem, hogy volt valami félreírás a sajtóban, de úgy látom, hogy saját találmány. Már megint (sokadszorra is) megvezettetek :-)

Gratula hozzá
..
Zoltanszon 2013.02.27 16:16:36
@Szeri12: Django (bar a D-t nem ejtjuk, ahogy errol Jamie Foxx is "kioktatta" Franco Nerot)
Zoltanszon 2013.02.28 07:38:24
@Szeri12: Félre ne értsd, nem szoktam kötekedni, de ez a válasz adta magát (a filmben elhangzottak miatt)
  Hozzávalók:   - Vegyünk egy klasszikus akciófilm – sztárt. Mostanság igen nehéz ilyet találni, de a legtöbb piacon árulnak Jason Stathamet, és szinte fityingekért meg lehet kapni. - Nagyon fontos a körítés is, kell egy szintén felismerhető antihős,…..