Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi 77

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori cikkem után rengeteg visszajelzést kaptam olyan férfiaktól, akik magukra ismertek a leírtak alapján. Érkezett egy esetleírás is Timonytól, aki a hitét is kezdi már elveszteni a világban, de az online társkeresésben mindenképpen. A következőket írja: „Kedves…..
Andi 77 2012.12.13 00:01:57
Érdeklődve olvasom a hozzászólásokat, s mivel főleg fiúk írtak talán tanulságos lehet ha női oldalról is valaki rávilágít a férfi hiányosságokra. Nem kapok naponta levelet, nem is kapok sok levelet, bár relatív mi a sok, DE. Sokszor nem tudok vele mit kezdeni. Van aki küld egy e-mail címet és kész. A szószátyárabb még azt is megírja hogy szimpatikus vagyok és szeretne megismerni. Próbálok pozitívan hozzáállni, megnézem az adatlapját és mit látok? Semmit. Általában a képeken kívül és néhány száraz adaton kívül semmit. A bemutatkozó lényege mindig ugyan az, majd a személyes találkozón eldől minden. Én csak azt nem értem miért akarnék én személyes találkozót, ha semmivel sem kelti fel az érdeklődésemet, ellenben egy kis lustaságot sugall az ilyen ami engem taszít. Ha mégis levelezni kezdünk mert rendben az adatlapja és ír is valamit akkor rejtélyes módon eltűnik. Megint csak nem értem, hiszen nem ígértünk egymásnak semmit, nyugodtan megírhatná, hogy talált mást, de mégsem teszi. Talán csak félre tesz hátha még jó leszek később. Én már biztosan nem. Ha eljutunk az első randiig, akkor elmarad a várva várt szikra és ennyi. Én nem értem ezt a szikra dolgot. Internetes ismerkedésnél nagyon ritka a szikra, hiszen ez teljesen másfajta ismerkedési mód, talán kissé természetellenes is, így a szikra ha jönne sem jöhet az első randin. Ilyenkor csak azt lehet felmérni esélyes-e a későbbi szikrára, vagy sem. Az hogy aztán beválik-e, az majd kiderül a következő alkalmakkor.
Még amit esetleg hozzátennék a nők védelmébe. Az alfa-hím nem egyenlő nőcsábász. Az alfa-hím egy sikeres határozott erős őszinte férfi, aki kiáll a szeretteiért minden körülmények között, tud elnéző lenni, van szíve és ez nem zárja ki, hogy a szaros pelenkával foglalkozzon. Sőt. Az alfa-hím az előbb felsorolt erényeivel önbizalmat sugároz és tiszteletet vív ki, nem csak a párjánál, hanem a környezetében is.
Egy normális lány nem várja el, hogy irreálisan sokat préselj bele az életedbe, de az élethez való aktív és pozitív hozzáállás szerintem nem nagy kérés, bár tény hogy néha nehéz.
Nem azt akarom mondani, hogy nincs igaza az előttem szólóknak, de ha állandóan olyan nőkkel találkoztok akivel jobb lett volna nem, vagy legalább is nagy csalódás volt a vége, akkor lehet a radarokon kéne állítani, hátha 1x a megfelelő akad horodgra. (én is ezt teszem:) )
Andi 77 2012.12.13 20:19:35
@Turambar: Szia Turambar! Ami az alfa-hímet illeti igazad van, és mint ahogy Évi azt meg is erősítette, az általam leírt ember igen nagy érdeklődésre tenne szert a nők körében. Vagyis nagyon sok nőt megkaphatna, így én nem látok ellentmondást. Csak éppen máshol van a hangsúly, vagyis nem azt akarja egy nő, hogy nőcsábász legyen a pasija, hanem azt hogy az általa elképzelt férfi ideált (alfa-hímet) minél inkább megközelítse a párja. Az alfa-hím egy ideál, nem hinném hogy el lehetne várni bárkitől is maximálisan ezeket a tulajdonságokat, így minden nő amiben tud enged. Főként hogy a nők sem tökéletesek. De azért ha egy pasi még csak a szikráját sem hordozza az (általam leírt) alfa-hím tulajdonságoknak érthető ha nem tudja felkelteni egy nő érdeklődését sem. Végül is a pasik is a NŐ-t keresik.

U.I.: Bocsánat nem ítéletet mondtam, nem tudhatom nálatok mi a kudarc oka, lehet tényleg nem a megfelelővel találkoztatok.
Andi 77 2012.12.13 20:31:53
@csabesz70: Szerintem aki a centiken és a kilókon lovagol amikor a leendő társáról ír azzal nem érdemes foglalkozni. Arra azért kíváncsi lennék hányan hagyták üresen a leendő partner adatainál a magasságot és a testalkatot. Nem hinném hogy sokan, legalább is ez a tapasztalatom. A pasik meg csak a vékony, sportos, esetleg átlagos testalkatú nőkkel foglalkoznak, a pár kiló plusz már jelentős hátrány, és jaj a moletteknek. De hát ilyen világban élünk, aki ezzel nem ért egyet keressen olyan társat aki szintén nem ért vele egyet, s bár lehet van raja pár kiló plusz, de ő sem fog kiakadni a 168 centin.