Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bivalymiska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, és számomra örömteli fordulat következett be az Együtt-PM és az MSZP közötti tárgyalásokban. Eddig a nyilvánosságot, és így tulajdonképpen az állampolgárokat kizárva tárgyaltunk a választási együttműködésről. Tegnap azonban Bajnai Gordon és Mesterházy Attila is…..
bivalymiska 2013.08.24 21:06:07
@pánpéter: na, itt a lényeg (részedről) - partvonalról beszólva kicsit más a helyzet.... :-(

Pink Puli: rendben, manipulálhatók a közvélemény-kutatások eredményei. De: ha ezt a közvélemény-kutatást manipulálja valaki az érintettek közül, akkor nincs miről beszélni! Ennek az eredményei érdemben nem fogják befolyásolni a majdani választások eredményeit, ennek a célja az lenne, melyik jelölttel nagyobb az esély a cél elérésére. Ha ebben az esetben valaki az érintettek közül ezt nem tartja szem előtt, az egész együttműködésnek (az arra irányuló szándéknak) nincs semmi értelme...
bivalymiska 2013.08.24 22:44:55
@pánpéter: természetesen, nem volt szándékom kétségbe vonni az "érintettségedet", a jogaidat! De, Te nyilván nem abban vagy érdekelt (ezt is tiszteletben tartom), hogy "ezek" nyerjenek, tehát nem vagy igazán "partner" abban, hogyan lehetne elősegíteni a nyerést... Lényegében itt egy - egyébként nagyon fontos - taktikai kérdésről van szó, ami téged igazából nem érint, neked inkább az a fontos, hogyan ne ne sikerüljön. (Ezt nem szemrehányásként mondom, csak igyekszem tisztázni, mire gondoltam).
bivalymiska 2013.08.24 22:49:29
@peetmaster: Igen!!!
Újabb demonstrációt tartanak a hallgatók a kormány oktatáspolitikai döntései ellen. A délután négykor kezdődő hallgatói fórumot a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szervezi.  ..