Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbi Gyetvai

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 1948. szeptember 11-én a New Yorki Empire State Building épületét megrohanta egy csapat több különböző fajból származó madár. Beakartak jutni a hatalmas felhőkarcolóba. A szemtanúk szerint mintha menekültek volna valami elől...Mitoszainkban megjelennek sárkányok, hatalmas…..
 Már régóta szemezgettem ezzel a sztorival. Sokan hoaxnak tartják, páran az ufológia tárgykörébe sorolják, míg mások démonnak mondják. 260 éven keresztül tartotta rettegésben Leeds Point város lakosait, 2000-en látták ezt a teremtményt, és ha feltűnt, iskolákat és…..
Greenr - A zöld objektív Műanyag 2010.06.22 20:40:00
[Derrick Jensen & Aric McBay: What We Leave Behind (Amit magunk után hagyunk), I. rész, 7. fejezet, fordítás általam] Halhatatlanságra vágyni nem más, mint egy hatalmas hiba örökös fenntartását kívánni. – Arthur Schopenhauer (Akkor, most kérem értelmezze ezt a képet!…..
Sokan mondták már, hogy írjak erről a témáról. Persze nekem sokszor eszembe jutott, de végül soha nem jutottam el odáig, hogy meg is valósítsam. Akkor kezdjünk is neki. 1997-ban a Csendes óceán egyenlítői autonóm hidrofonrendszer egy különös jelet vett. Ezt a hidrofonokból…..
Üdvözlök mindenkit.1925-ben valamit partra mosott a víz a Moore's Beach (mai nevén Natural Bridges State Beach) szikláin, pár mérföldre Santa Cruz-tól (Kalifornia, USA). Az elpusztult állat úgy nézett ki, mintha az ősidők tengeri hüllője, egy plesiosaurus jelent volna meg…..
 Tudhatjátok, hogy nem nagyon kedvelem a tavi szörnyekről szóló sztorikat, sőt a Loch Nessi szörnyet és népes társaságát a kriptozoológia megcsúfolásának tartom. Ismerhettek, hogy alaposan utána járok a dolgoknak, itt is utána jártam, és elmondhatom, hogy tavi szörnyek,…..
 A kriptozoológia bírálóinak van egy gyakori szavajárása, hogy ha léteznek ezek a lények, akkor még miért nem bukkantak rá egyetlen egy tetemre sem? Épp ez az, hogy bukkantak már rá különös teremtmények tetemeire. Az új rovat ezeket veszi górcső alá.1996. december 24-én a…..