Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSKJozsef

45 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már elég rég volt hogy a Ubisoft (más néven uborkások) bejelentették a The Crew-et, akkor még az online autósok körében a NFS-World volt a divat ... de, ez meg fog változni ezzel a játékkal, az biztos!Mi egy  Intel Core i3 2348M / 4 GB RAM / és egy 2 gigás nvidia kártyával…..
MovieMánia Guardians of the Galaxy 2014.08.01 21:03:41
Történt hogy egyik szerkesztőnk Londonban premier vetítésen megtekintette a filmet, az ő kritikáját olvashatjátok.A film Star Lord gyerekkorával indít, amiben elhangzik egy érdekes mondat ami csak a film végén lesz érdekes, ezért tessék jól figyelni! Volt egy Marveles kijelentés,…..
Elgondolkoztam hogy ma most megint kellene pontozni a sorozatot most menyit kapna. Az első részek minden bizonnyal 6 pont környékére esnek aztán csendben a 10. rész környéken feljött egy gyenge 8-ra, aztán az utolsó 3 rész fölülmúlta minden elvárásomat és személyes toplistám…..
Sok gondolkodás után arra jutottam, hogy jó volna ha külön írom meg a két kritikát, de inkább ha már úgyis annyira összeillenek akkor jöjjön egy kalap alatt:Captain America: The Winter Soldier és a Agents of S.H.I.E.L.D. már igazi komoly crossover-t képvisel. Kicsit magyarázok aki…..
Tudjátok van az az érzés amikor az ember rádöbben, hogy igen ezt várom el ettől a sorozattól! Volt normális felvezetése tudtam hogy mi miért történik, mégis meg tudott lepni! Most is hirtelen nem tudom miért, de amennyire nyomasztó rész annyival több poén jutott eszembe, ami a…..
Részek száma: 13Vetítés: 2012–2013Eredeti cím: Last ResortHosszúság:  60 percMagyarországon vetítették: Igen (2013 Február 10)Emlékezhetek mondtam, hogy majd fogok nagyon jó minisorozatokat ajánlani is. Egyik kedvencemet hoztam most.A történet briliáns, nincs elhúzva semmi,…..
  Nagyon bedurvult ez a hét, jobbnál jobb részek, minden sorozatban. Ezen a héten is megtekintettük a Tomoroww People legújabb részét, amit bátran ajánlok mindenkinek aki szereti a tudományos fikciót. A csajok megint csodásak voltak, a fiuk megint keménykedtek. Egy régi ismerős is…..
Nahát ... Ugye azzal maradtak el az olimpia előtt hogy lelőtték Skye-t, én speciel azt hittem, hogy a rész elején hoppá megvan a gyógymód és hamar túl lesz rajta és egy közepes minőségű rést kapunk. Mondom azt hittem! Elkezdődött ez a rész is elvarásaimat már le írtam, de…..
Már csak 7 nap van a 300 a birodalom hajnala című film bemutatásáig. Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ez lesz a filmtörténelem első (!) társfilmje. Bárhogy terhelem az agyamat nem jut eszembe semmi ami ehhez hasonlítana. Ez nem folytatás és nem is előzményfilm! Ugyanabban a…..
MovieMánia Diana [2013] 2014.02.09 19:08:22
  Figyelem nem dokumentumfilm, nagyon sok részletet az alkotok hoztak létre!Nos a film Diana életének utolsó 2 évét mutatja be. Az ilyen típusú filmeket nem igazán szeretem de ez tetszett. A film próbálja bemutatni milyen nehéz is volt Diana élete, próbálom felsorolni nektek…..
Az oldunk szépen fejlődik, így hát itt volt az ideje, hogy a sorozat részleghez is kezdjünk egyre több új és ami a legfontosabb jó sorozatokat hozzáadni.Most egy új sorozat kerül terítékre még pedig a "Holnap emberei" (itthon a webfordítók így fordították a címet) angolul The…..
Mivel angolul néztem, felirat nélkül, így nem volt lehetőségem megérteni mindent abból kifolyólag hogy az angol tudásom hiányos. viszont amit megértettem az nagyon tetszett!A rövidfilm pont olyan poénos mint a Vasember 3, van benne egy fordulat ugyanúgy mint  az említett…..
Na ez szép címválasztás, annyi a pont benne hogy óvodások összeköthetnék hátha valami kis állat figura kijönne belőle. Viccet félre téve, az eheti rész jó volt, bárcsak a  sorozat eleje is ilyen színvonalon nyitott volna, akkor talán nem hagyták volna ott annyian. Fitz és…..
MovieMánia Isteni műszak 2014.02.02 18:44:52
Tudtam hogy magyar film. Nem, nem voltak elvárásaim, tudom jól hogy rég készült jó magyar film. Fekete komédiától se szoktam sokat várni. Megnéztem, hogy meg legyen nézve. Kellemes meglepetés, magyar alkotás, amitől nem tiltanék senkit el. Története nem túl bonyolult,…..
Egyre jobban úgy érzem hogy ez a hármas típusú Marvel rajongok sorozata.Tudjátok van az a típus aki csak pár Marvel hőst szeret csak azokat nézik, aztán van az átmenet a második típus  aki csak a filmeket nézi meg, aztán van a harmadik aki nem bír várni két film között és…..
Nem akarok semmit elkiabálni, nem akarok nagy elvárásokat támasztani sem. Most néztem meg még friss az élmény, de az rész eddig fényévekkel jobb volt mint a többi. Végre volt normális eseménysorozata, nem csak úgy belecsöppentek egy újabb "kalandba"  ahol megoldást kellet…..
Idén is lesz film felhozatal bőségesen. Személyem ezeket várja:  Január:   BehálózvaAmerikai botrányÉn, FrankensteinJack Ryan: ÁrnyékügynökA nimfomániás (1. rész)Mars: az utolsó napok12 év rabszolgaság  Február:   Pompeii MűkincsvadászokMegdönteni Hajnal…..
Már megírtam szerintem melyik volt a legjobb 10 film de lássuk melyik volt a jövedelmezőbb.Bevételek csak az Amerikai kontinensre vonatkoznak (!)1    Iron Man 3 $409,013,994   2    The Hunger Games: Catching Fire  $393,474,7783  …..
Sok, nagyon sok film és jobbnál jobbak. Próbáltam elhatárolni magam a többi kritikától, és itt az év legjobb filmjei egy csokorban ahogy én láttam. (U.I: 2013 év végén megjelent filmjeire még nem tudtam elmenni :) ) Kezdődjék hát a visszaszámolás! Címekre kattintva IMDb…..
MovieMánia Alfák [sorozat] 2013.12.17 10:14:25
Ritkán nézzek tévét, az egyik ilyen ritka alkalommal találtam erre a sorozatra.Sorozatok amikre hasonlít:FringeSentinelEventEgy kis X MenNagyon jó sorozat, a zenéket kiemelném mert nagyon jók, nem olyan látványos de mindenképpen érdekes sorozat. Akinek a fent említtet sorozatok…..
MovieMánia R.I.P Paul Walker 2013.12.01 08:39:25
R.I.P A híres filmsorozat legjobb szerelőjétől kell búcsúznia a világnak, ugyanis 40 éves korában egy autó balesetben elhunyt Paul Walker. A sors fintora hogy nem ő vezetett.Az ember és állatbarát, valamint autómániás színész nem csak megjátszotta hogy tud vezetni, hanem a…..
MovieMánia Firefly / Serenity 2013.11.30 15:19:12
Nem is tudom de szerintem ez a egyetlen olyan sorozat aminek egy film a befejezése. Van ugye a Firefly című sorozat ami 15 részes és van a Serenity ami egy film. Ezek egymás követik tehát a sorozat után játszódik a film és az egész történetet bezárja.Sci-fi és western egyben, és…..
Spoiler !!! Thor megtekintése után ajánlott ...Hogy a múltkori részben vagy ebben volt több spoiler azt döntse el mindenki, szerintem viszont ebben több olyan volt például hogy a vannak akik világok között rekedtek meg. A részről:  hamar végigfut a játékidőn és sajnos nem…..
Egy héttel ezelőtt egy haverral próbáltuk megtippelni menyit fog hozni a Thor második része. Ő 600 millát mondott én 800-at de elnézve hogy már 327 milliós bevételnél jár lehetséges hogy lesz az még több is. Hétvége második helyezettje Jackassék újabb örültsége, ami 11…..
2013.November.05 Vagyis 2 nap múlva úrja Marvel dózis a függőknek :) ..