Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lindus019

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harminckilenc éves vagyok. Az átkosban születtem, apám körzeti orvos volt, anyám asszisztens. Materialista család, ahol Istenről csak szitkok formájában esett szó. A nagyszüleim egyszerű kétkezi munkások voltak, semmi flanc. Apai ágon földművesek, anyain…..
Lindus019 2012.12.12 11:21:46
@Volt Tanú: Én ezeket csak azokon látom, akik tényleg tanulnak és úgy is élnek. Én nem vagyok még tanú, de újra tanulok. 6 év kihagyással. Azért sok idő. Ez a idő alatt sok próbán mentem végig. Sok olyan hülyeségbe belekeveredtem, amibe nem szabadott volna. Valami erő akkor is kirángatott onnan. Mindig is láttam az emberekbe a jót és a rosszat.Megtudtam különböztetni hogy ki hazudik és ki nem.
Nagyon sokat olvastam a bibliát plusz a folyóiratokat... Régen miért hagytam abba? Mert nem tudtam mit akarok, de 6 év alatt olyan dolgokat tapasztaltam meg, hogy amit régen olvastam mind igaz. Azok az embere vidámak, akiknek minden rendben van otthon. Minden családban vannak viták meg problémák, de egy boldog család akkor lesz, ha leülnek és megbeszélnek mindent. Ide tartoznak a problémák is. Ha ezt az emberek nem beszélik meg, akkor boldog családból egy látszat lesz csak.
Ufoban nem hiszek, de abban sokkal jobban, hogy van Isten. Ebbe mindig is hittem.

,, Ádámot és Évát azonnal ki kellett volna végeznie Istennek a bűnbeeséskor, így mi sem léteznénk. ,,
Erről meg az a véleményem, hogy a saját gyerekedet is kivégeznéd, ha bűnbe esik vagy adsz neki inkább egy esélyt az újra kezdésre. Ádám és Éva ezt kapta, de száműzte őket. Ezért is van a fájdalmas szülés, ha valaki elesik vérzik, betegségek, féltékenységek és a irigység. Isten megbocsátó és nem az, aki öl. Ő nem gyilkológép, mint az emberek lettek. Az is igaz, hogy ha Éva nem tette volna meg, akkor nem is ilyen világ lenne, mint most. Békés és minden bajtól mentes, ahol irigy emberek nem léteznek...