Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marater

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha elégedetlen vagy a budapesti metróval, ha szerinted sokszor nem eléggé tiszta, vagy zavar a graffiti, akkor ajánljuk figyelmedbe a mai posztot. Időutazást kínálunk, méghozzá a hetvenes évek New Yorkjába. Irány a föld alá! A hetvenes években a New York-i metrót még…..
marater 2013.04.18 20:29:53
@triple_sec: ok, nekem a budapesti kisfoldalatti meg mindig messze tisztabb, mint a NY-i metrovonalak. Sot, a 2-es, 3-as budapesti metrovonalak, allomasok nagyresze is meghaladja a NY-i szinvonalat tisztasagban. Nem is beszelve az utazokozonsegrol! Pl patkanyt, egeret nem lattam csak a parizsi metroaluljarokban, Bp-en vagy pl Londonban egyszer sem, ellenben NY-ban rendszeresen:(
marater 2013.04.18 21:09:13
@HPL: De igen, koszos, budos. Ezek a jelenlegi elmenyeim. 5 evvel ezelotti allapotot en nem ismerem. Ugyan te nem hasonlitod ossze a bp-ivel, en pl ahhoz a szinvonalhoz kepest talalom a NY-it lepukkantabbnak. A koszos, budos jelzo meg egyeni. Ki mit talal annak. Ha a bp-it a londonihoz hasonlitanam, akkor a hazai maradna alul a versenyben ;)
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
marater 2012.12.14 15:52:10
@Rkhaylitsha: Meg egyszer megkerdezem: szerinted volt arrol szol, hogy szarul oltozkodik, vagy rosszul nezett ki, vagy nem illet a helyre, amit felvett? Nem kinyult kotott pulcsi volt, vagy BTK-s megjelenes - a kotott felso, masodjara felveve, nekem sem nem gazos, sem nem nem odaillo. A reszeg fonok az gazos es nem odaillo. Nem a misspicsak teszik ki az orszagot, hanem az ilyen "principalisok" (ahogy azt a szakma nevezi), akik nemcsak a szakma rejtelmeibe kell, hogy bevezessek a kedves jelolteket, hanem az erkolcsi, moralis hozzaallasuknak is peldat mutatonak kellene lennie....
marater 2012.12.14 20:56:33
@Rkhaylitsha: ugy tunik, hogy vannak emberek, akik pontosan emlekeznek arra, mi tortent veluk par evvel ezelott, es ez nem jelent negativ tulajdonsagot... Ahogy az sem, hogy vannak olyanok (mint te), akik meg nem emlekeznek ilyesmikre.

Remelem angolul tudsz olvasni :)
www.dailymail.co.uk/news/article-2207642/The-boy-forget-Student-remember-did-ate-wore-day-decade.html
marater 2012.12.14 21:17:37
@Rkhaylitsha: Csak arnyalni probaltam a kepet. Valamint tovabb arnyalom azzal, hogy attol, hogy eddig mindossze 20 ilyen 'szuperagyat' diagnosztizaltak, nem jelenti, hogy nincsennek tobben a vilagon. Meg az is lehet, hogy a posztolo ilyen szuperagy!