Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trópus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg Schwarzenegger élő szövet a fémvázon, addig a Terminátor 2 élő legenda a filmvásznon. 26 év után újra mozikban a világ egyik legjobb akciófilmje, ráadásul 3D-ben...
trópus 2017.09.01 14:26:31
Újra az Egyesült Államok felé vettük az irányt ezen a héten, és egészen az ország Észak-Keleti régiójának egyik legszebb városába látogattunk, Illinois államba, Chicago-ba! Ahogy az elmúlt 4 hétben, most is, hét közben már láthattátok a Facebook oldalunkon, hogy merre jártunk, de most lássuk…..
Amikor a megrendelt cikket azt megelőzően írták, hogy kijött volna a nézettség, ugye. Mert a Hello!! állításával ellentétben a nézők nemhogy megszerették a Star Academyt, de menekülnek tőle, a napi műsorunkat a Showder klub, az Észbontók és a Dr. Csont ismétlései is verik.  ..
trópus 2016.09.09 16:15:20
@Márk_Márk:
mondjuk ez pont nem igaz: "pl. hogy a lap bármelyik részére lépve az egérrel elkezdhess ott írni anélkül, hogy szövegdobozt rajzolnál vagy Entereket nyomogatnál"
A képregény adaptációk jó ideje jelen vannak a filmvásznon. A némelyik nagyot szólt, voltak, amik totálisan feledésbe merültek. Azonban több olyan film is van, amiről nem is gondolnánk, hogy az eredetileg rajzolt karakterek szövegbuborékokban kommunikáltak egymással. Íme, 17 film, amiről nem…..