Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máté B Pongrácz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Terence Hill? A kedvencem. Ő a legjobb. Jóképű, szimpatikus, mindig vidám. Egy bámulatos fickó…” - így foglalta össze a színész rajongóinak véleményét a közelmúltban egy magyar filmszakíró. Terence Hill és Bud Spencer. Három évtizeden át voltak az európai szórakoztatófilm királyai – filmjeik…..
Kult a pult alól Van valami mélységesen elkeserítő abban, hogy a hatvanas-hetvenes évek európai és ázsiai kultikus műfaji klasszikusaira manapság a kutya sem kíváncsi - mármint egészen addig, amíg Hollywood elő nem ássa őket egy fejés erejéig, azaz ki nem hozzák odaát DVD-n…..
Geekblog Száguldás a semmibe 2014.02.11 10:00:00
Rozsdamarta autótetemek a homokban. Gyárak, munkagépek, a város forgataga után csak a Semmi, kaktuszbokrok, csörgőkígyók és lókoponyák. Agyadban adrenalin dörömböl. Verejtéked rád feszül. Benzin és benzedrin hajtanak előre. A valóság felhígul, a világ süvítő színsávokra…..
Gondoltam összeszedek néhány tippet mit vegyünk szeretteinknek, hiszen ha akarjuk ha nem lassan elérkezünk a finishez. Próbáltam különszedni ajándékötleteket nőknek, pasiknak, gyerkőcöknek, nagyszülőknek. Továbbá összeszedtem néhány olyan klisé ajándékot, amit szerintem ne…..
Heten vannak már a Horror Cselendzsek, mint a bélontó, fejlevágó gonoszok. Ha jó geekekként hajlandóak vagytok egy hónapig mellőzni szociális kapcsolataitokat (ez nem lehet túl nehéz, nem mintha lennének olyanok), és csak arra koncentráltok, hogy minél több véres, lucskos,…..
Isten áldja a 3D-t. Na ezt se hittem, hogy valaha leírom. Pedig a 3D menti meg Peter Jackson feleslegesen hosszú, háromrészes új eposzának első fejezetét (meg majd a többit is, gondolom) attól, hogy vizuálisan a Barátok közt legintimebb pillanataira hasonlítson. A videotechnika még…..