Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judenrein

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani. A hipsterség persze…..
Judenrein 2014.01.31 21:05:33
@mojoking77: ugyan már, rég kiderült hogy egy büdös zsidó vagy, hiába kapsz itt agyvézést, komolytalan vagy.

Menj azt pusztulj meg Bernben vagy ahol akarsz, te hazátlan senki. Le se szarlak.

@dr Smittpálelnökúr: az nem tűnt fel hogy a Szent Korona is ott van? Ezzel montázzsal azt is bemocskolták. Egy nyomtató ökörnek nálad több esze van.
Judenrein 2014.02.01 15:43:59
@mojoking77: Hát, őszintén kívánom hogy úgy sikerüljön minden, ahogy "le tudtad írni 100%-ban az életemet"...LOL

A 100% jó egyébként, ha az egyest lehagyod az elejéről... marad egy dupla nulla százalék :-)

Szenvedj csak te hazátlan söpredék a svájciak felmosóronygaként, meg is érdemled.
Judenrein 2014.02.01 21:24:02
@mojoking77:
Már megint jósolgatsz, te szerencsétlen beteg fasz? Ennyire fontos a buzi fejednek, ki lehetek? :D Ismét csak azt tudom kívánni, minden vaktában lövöldözésd ennyire legyen sikeres, mint ez: semennyire. Ennél lejjebb már csak úgy süllyedhetnél, ha szemüvegességgel vagy fogszabályzóval (LOL) vádolnál. Beteg egy állat vagy, svájci felmosórongy.
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
Judenrein 2014.01.30 14:03:57
@Szúnyog:

Virradat, 1921.I.21.

www.freepress-freespeech.com/holhome/tormay/szabod.htm#r08

Ha tetszik, terjesztheted!!! Csak másold be így, innen a poszt alól, 3 részletben, ahová jónak látod!
Judenrein 2014.01.30 16:19:43
@babarczyeszter: Hagjuk már ezt a büdös zsidó kurvákra jellemző ócska picsogást, jó?!

Az összes faszom tele van már vele.

Ki a faszt érdekel, hány rohadt tetves zsidót vittek el annó? Kurvára leszarom az egész kibaszott holokamusztot már.

Hagyjál már minket a büdös kurva zsidó szövegeddel.

Ez itt Magyarország, itt mi a magyarokért aggódunk, nem pedig a büdös rohadt korcs bevándorlókért, akik megszállták az összes fontosabb pozíciót országunkban akkor is, most is.

érted már, te büdös picsa zsidó? Kétlem. Gonosz korcs zsidó vagy, de ostoba is.
Judenrein 2014.01.31 15:25:23
@babarczyeszter: Hát, jobb lett volna ha a szüleid vagy kicsodák nem kapják meg házat, hanem a híd alatt pusztultak volna el éhen vagy a hidegtől, és akkor te sem nyavajognál itt jogfosztásról, te nyomorult zsidó korcs.

"az önkéntes rendőröket senki se szerette, aljanép volt általában. "

Te már csak tudod, mi? Az aljaember ismeri az aljanépet mi?

Mikor fogod már föl végre, hogy a büdös zsidó fajtád ideje lejárt? Egy darabig még verhetitek a palávert, aztán usgyi! ki lesztek paterolva!! Mehetsz majd a kibbutzba ajvékolni!
Jobbegyenes Circus Marximus 2014.01.20 18:23:52
Hihetetlen, de a választási kampány startja után jó két-három héttel egy egész napon át tudta uralni a nyilvánosságot a Közgáz aulájában terpeszkedő Marx-szobor ügye. Maga az ügy pitiáner dolog lenne – ha nem tükrözné olyan fájdalmasan a magyar közélet szellemi és…..
Judenrein 2014.01.22 18:30:02
@öreg zsidó blogger:

Már egyszer leírtam, a probléma lényege NEM szociális. Hiába hajtogatod a marxista baromságot, hogy nyírjuk ki a gazdagokat, meg töröljük el magántulajdont, nem fog menni. Nem a "szociális egyenlőtlenséggel" van a baj önmagában, hanem az emberek egy részével akik alkotják. Nem atöbbségi társadalmat képviselik, hanem parazita módjára élősködnek. Cigányok, zsidók.

A probléma lényege alapvetően a mocskos zsidó és cigány természetben rejtőzik.

Egyébként te zsidó vagy? mert akkor nem étem mit handabandázol "Árpád apánkról"...
Judenrein 2014.01.23 21:27:06
@öreg zsidó blogger: "A népek természete közötti különbség jóval kisebb, mint a népeken belüli egyedeké."

Amióta élek, ennek ellenkezőjét tapasztalom, a zsidókat illetően.

Azt hiszem Veres Péter talán jó író, de attól még írhat le baromságokat.

"belátom, hogy magyart elég nehéz lesz találnod."

Pedig ebben az országban van jó esélylel legalább 9 millió magyar + még a gúnyhatáron túliak. Ezzel a szar komcsi dumával nálam nem mész semmire, zsidó.
Judenrein 2014.01.24 21:44:30
@öreg zsidó blogger: "Mióta az "eszem tudom", egyre több okkal gyűlöltem a kumunistákat. Söpredéknek tartottam őket. Marx és Engels nagy emberek voltak, Darvinhoz mérhetőek. "

Ez a két mondat ellentmond egymásnak. Ha gyűlölöd a komcsikat, miért tekinted Marxot és Engelst nagy embernek?

A zsidó az zsidó, a magyar meg magyar. A zsidó semelyik néppel sem fér össze ahova betelepszik. Ezt hűen mutatja a zsidóság történelme.

Föltettem egy kérdést. Zsidó vagy? szeretném ha válaszolnál.

"A 9 millióra becsült magyarból 2004.dec.5.-én még jónéhány hiányzott...
Neked nem hiányoztak? Nekem nagyon!
Nem csak a magyar, hanem minden nép többsége általában szar csürhe. (Íme az előbbi dicsőségünk.)"

Azért a közös nyelv és kultúra veszély esetén mégis hajlamos egybefogni a népet.

Én szívesen összefogok bárkivel a nemzetem érdekében, akinek tiszta szándékai vannak. De azért kétlem hogy egy kommunista/zsidó környezetből jövővel erre valós esély lenne.

Te készen állsz harcolni a magyar nemzetért?
Több olyan liberális értelmiségi van ma Magyarországon, akit élvezettel olvasok. Valakit csak mazochizmusból vagy kávé helyett, másokat pedig azért, mert érdekesek. György Péter, a liberális kurzus állócsillaga az egyik kedvencem, mert benne az elismerésre méltó tudás keveredik…..
Judenrein 2014.01.24 21:30:39
Budapest visszafoglalása

Elég tapasztalatom van az emberi furcsaságok közt, hogy tudjam, a legvalótlanabb, a legbizarrabb gondolatokat, tanokat, irányokat lehet jóhiszeműen követni. De most szeretnék egy jóhiszemű magyar liberálist, ha a háború s két forradalom után ilyen csodálatos alakulat még található, magam elé ültetni, és ezt mondani neki:

Édes liberális, itt van előtted Magyarország fővárosa. Ez a főváros nem ingyen a magyaroké. Soha még faj nem vásárolt drágábban meg minden falás kis földet, mint a magyar. E roppant város minden házának minden téglája, minden utcájának minden köve kiontott magyar vért, magyar szenvedést és magyar munkát jelent. A századok e nagy véráldozatában, a nehéz szenvedésekben, a hősies makacs munkában testvéri részt vettek Pest-Buda német és rác lakosai, kiknek hamarabb lett magyar a szívük, mint a nyelvük, s örömük volt a magyar öröme, és hulló könnyük a magyar bánata. A történelem e tragikus, nehéz építésében csak egy faj nem vett részt: a zsidó. és egyetlen liberálisom, nézz most körül Budapesten, ha ugyan erre a ténykedésre vannak szervei egy liberálisnak.

Nézd: pompás villák borítják a Svábhegyet, a Rózsadombot, a Hűvös-völgyet. Kiké ezek a villák? Zsidóké.
Nézd, ragyogó paloták nyomják a Duna-part, a Lipót-város, a Terézváros, a Körutak földjét. Kiké ezek a paloták? Zsidóké.
Nézd: óriás bankokba, hatalmas részvénytársaságokba, s a fertelmes börzébe folyik össze a magyarság minden termése: a paraszt vetése, a munkás napi verejtéke, a magyar agyvelő gondolata. Kiké ezek a bankok, kiké ezek a részvénytársaságok, kiké a börze? Zsidóké.
Nézd, gazdag üzletekben, zsúfolt csarnokokban és tarka ószeren, nyílt tárházakban és dugott lebujokban halmozzák hatalommá, győzhetetlen jövővé mindazt, amit az ember ezer szükségéből lehet kisajtolni. Kiké az üzletek, a csarnokok, az ószerek, a nyílt tárházak és a dugott lebujok? Zsidóké.

Nézd, jól fűtött színházakban, fülledt orfeumokban, fényes bárokban, kabarékban, parkokban, mozikban, bordélyokban terem pénzt és hatalmat a lélek szomjúsága s a test zabálása. Kiké a színházak, az orfeumok, a bárok, a kabarék, a jardinek, a mozik, kiké a bordélyok? Zsidóké.

ézd, a könyvkiadó vállalatokban, könyvkereskedésekben, műkereskedésekben teremt pénzt, hatalmat, jövőt a magyar agyvelő, a magyar szépség. Kiké a kiadóvállalatok, a könyvkereskedések, a műkereskedések? Zsidóké. Nézd, nyomtatott lapokban termel történetalkotó, országhódító hatalmat az, hogy szabad szavakkal mérgezni, gyilkolni, keríteni, fertőzni. Kiké ezek a nyomtatott lapok? Zsidóké. Nézd meg a budapesti kereskedelmi közvetítőket, ügyvédeket, orvosokat, magánmérnököket, szabadpályásokat, nézz meg minden pályát, hol fölényes a munka és korlátlan a pénz. Kiket találsz ott nyolcvan, kilencven, százpercentes túlnyomóságban? Zsidókat. És kik védték a világháborúban öt éven át testük épségével, családjuk könnyeivel a nyerésnek ezt a vad hemzsegését, a harácsolásnak ezt a gigászi mitológiáját? Magyarok. És, drága liberális, nézz megint szét, ha kétoldai szétnézésre képesek a szemeid, hol vannak a magyarok?

Nézd a dús, a zabáló, a harácsoló, a bőség vad kánkánját járó szíriai Budapest mellett a magyar Budapestet, a mártír Budapestet. Nézd a teát ebédelő magyar tanárt, a hókaparó magyar tanítót, a cipőt foltozó magyar bírót, szívem liberális, nézd a vagonok sápadt lakóit, néma éhezőit. Ők Erdély, ők a Felvidék, a Délvidék elkorbácsolt magyarjai, a szerencsétlenek, hát szenvedjenek, hát pusztuljanak éhen. Ha Galícia tetves rablói volnának, nem lehetne ilyen sorsuk, mert ordítana az antant, s te, gyöngyöm liberális, visítanál, s Balthazár szívéből folyna a könny, mint pezsgő a lipótvárosi tivornyákon. És most, nagyszívű liberális, ha van benned az emberségnek egy szikrája, ha a becsület árnyéka még átsuhan lelked falán, felelj a történelem nyitott szeme és saját lelkiismereted előtt, ha ugyan efféle tényálladék található a liberális leltárban, felelj, zengő szavú liberálisom.

1. Igazság ez így emberileg? 2. Ez az állapot az emberszeretet uralmát jelenti? Nem az emberi igazság és emberszeretet parancsolja-e, hogy ezen az állapoton minden alkalmas eszközzel segítsünk?

Vissza kell foglalni Budapestet azok számára, akik a századok nehéz munkájával vásárolták meg, akik a vér és szenvedés súlyos árát fizették érte, vissza kell adni Budapestet a magyarságnak! Itt, az ország központjában kell megbirkózni az emésztő idegennel, ha itt le nem teperjük, ötven év múlva csak cseléd és rabszolga lesz magyar Magyarországon. Súlyos tragédia, ha a háború véres rablásával, a gyilkolás erejével veszik el egy ország fővárosát. De ebben az esetben még mindig lehet remélni egy történelmi feltámadást. De mi botorul, gyáván és gazul hagytuk, hogy elsikkasszák, hogy elzsebmetsszék az ország szívét, s hogy ezt a szívet megmérgezzék, idegenné, ellenségessé tegyék.
(folyt köv)
Judenrein 2014.01.24 21:31:49
Kis hátulgombolós nációk, félvad fajok bátran hoznak törvényeket saját fejlődésük védelmére, kiüldözik a veszélyes idegent, magukévá kobozzák a földet, minden téren merik biztosítani az érdekeiket. és mi ezer év nagyszerű teljesítménye után, mi, akik nem tartozunk senkinek, és akiknek egész Európa tartozik, minden gazságot tűrve, s gyáván nézve, hogy vágják el minden életerőnket, térden állva, remegve nyavalygunk az embertelen antant felé:

- Látod, antant néni, mi jó fiúk vagyunk, látod, mi ölbe tett kézzel nézzük, hogy azok, akik rajtunk híznak, kiraboljanak, elorozzák országunkat, és ráadásul még gaz rágalmakat szórjanak ránk a világ előtt. Mert az mellékes, hogy meggebedjünk, a fő az, hogy jó fiúk legyünk a szemedben.

Antant néni, oh, mikor lesz megint eposz magyarnak lenni?

Az antant puffogó frázisokkal követeli tőlünk az elnyomottak védelmét, az emberi jogok tiszteletét, minden polgár becsületes érvényesülésének lehetőségét. A főváros hatszázezer, az ország tízmillió elnyomott magyarja, minden emberi jog és minden becsületes polgár nevében szegezzük le azokat a követelményeket, melyek teljesítése visszaadja a magyar fővárost azoknak, akik a munka, a heroizmus és a becsület hármas örök emberi jogán jogos tulajdonosai.

1. Az 1910 óta Budapesten letelepült zsidók, bármily vallásúak (mi nem akarunk felekezeti politikát csinálni), visszatoloncolandók illetőségi helyükre. A rendelet kilencvenkilenc percentjében árdrágítókat, lánckereskedőket, zugügyvédeket, az emberiség morális söpredékét fogja érni, tehát tisztítás lesz az európai kultúr-emberiség érdekében. De nem svindli, tessék-lássék eltoloncolásokat kérünk. A legkiválóbb morális testületek ellenőrizzék, hogy az európai kultúra, az általános emberi morál e szégyenfoltjai tényleg eltávolíttatnak a magyarság fővárosából. Az így üresen maradt lakásokat, állásokat, üzleteket etc. egy e célra alkotott bizottság ossza el a középosztály, munkásság és menekültek legérdemesebb, s arra leginkább rászoruló tagjai közt.

2. Ha vizsgálatot tudtak indítani egy nyomorult magyar hivatalnok ellen, aki a beléje vert hatalomtiszteletből behódolt az idegen imperializmusnak, egy rövid idő alatt határozó gyors bíróság vizsgálja meg Budapest kereskedőinek, kávésainak, színház-, orfeum-, mozi-, bár-, gyár- és minden természetű nyilvános helyiségek tulajdonosainak múlt viselkedését. Aki a legkevesebbet vétett a magyar állam, a magyarság, s az európai emberi morál ellen, attól az iparengedély, a kenyérkeresés lehetősége rögtön elveendő. Az illetőt a fővárosból családjával együtt el kell távolítani. Az így megürült kenyérkereső alkalmak a magyarság s az általános emberi morál és kultúra érdekei szerint az előbbi módon szétosztandók.

3. Ha bűnhődik egy nyomorult, tudatlan magyar paraszt vagy falusi tanító, mert hitt az idegen izgató szavainak, ugyanezen a jogi alapon szigorú és gyors vizsgálat indítandó a pesti sajtó összes terméke ellen. Hiszen itt a bűnt a teljes tudatosság ténye súlyosbítja. Minden olyan lap, mely a magyarság, s az általános emberi morál és az európai kultúra ellen vétett, megszüntetendő. A laptulajdonost, a szerkesztőket, a lap hibás munkatársait örökre el kell tiltani minden sajtómunkásságtól, sajtóalapjukat lefoglalni, minden állományukat elkobozni, őket a fővárosból kitiltani. Az így nyert hatalmas összeg egy része a szegény munkások és középosztály felsegélyezésére fordítandó. Más részéből lapokat kell alakítani a magyarság és általános emberi kultúrérdekek védelmére. Az immorális sajtó rablott tőkéje úgy a munka proletárjainak s az általános emberi morál nagy elveinek fog jövőjévé lenni.

4. Magyarország és Budapest területén felekezeti különbség nélkül meg kell tűrni minden olyan vallást, mely az általános emberi szeretetet, az emberek Isten és törvény előtti egyenlőségét, az egyetemes emberi morál minden fajra egyenlően kötelező elvet hirdeti. De ki kell tiltani az emberiség érdekében minden olyan szektát, törzsvallást vagy kollektív ősbabonát, mely azt tanítja, hogy az illető szektához vagy törzsvalláshoz tartoznak Isten kiváltságos teremtményei, kikkel szemben az egész kultúremberiség tisztátalan, kiket a nem szektabeli kultúremberiséggel szemben semmi morális kötelék, még az eskü szentsége sem kötelez, kik egy őstörzsi vallás barbár imperializmusával veszélyeztetik a magyar nép békéjét. Az ilyen, az emberiség összes morális és kultúrérdekeit veszélyeztető "vallás" betiltandó, könyvei elkobzandók, papjai, rituális személyei az országból kitiltandók. "Templomaikat", imaházaikat s egyéb "szent" helyeiket kórházakká, s a munkásság és szegény, középosztály proletár gyermekeinek otthonává kell tenni. A véres századok sötétségét, a vad törzsek kannibál tanait váltsa fel az emberi szeretet, a megváltó szánalom és helyes szociális politika szent munkája.

(folyt köv)
Judenrein 2014.01.24 21:32:47
5. Az összes erkölcsi testületek választott tagjaiból egy óriási bizottság alakítandó. Ez a bizottság közvetítse az állammal az összes iparengedélyek, lapengedélyek, a megélhetés, az élet bármely terén való együttműködés odaítélését. Az a képviselő, aki "kijár" valamit, a parlamentből közmeggyalázással kiűzendő, s polgári jogát több évre veszítse el.

Akik ezeket a sorokat olvassák, gondolják meg, hogy egy haldokló faj utolsó segélykiáltásai, az újjászületésnek egyetlen lehetőségei ezek az általános emberi morál, európai kultúra és egészség szempontjából is sürgős kívánságok. Természetes, hogy végzetes politikai életünktől semmit sem várhatunk. Az egész társadalomnak kell egyetlen hatalmas szervezettségbe fogni, most az utolsó percben, hogy politikai élet jöjjön létre, mely megteszi az önvédelem és európai érdek legsürgősebb teendőit. A megszállott területek közt ma Budapest megszállása a legsúlyosabb.

Erdély, a Felvidék, a Délvidék nagyszerű magyarjai legalább egy heroikus lelki ellenállás tüzében edződnek életképessé, s tanulnak egymáshoz való halálos szeretetet és szolidaritást. Minket szétold a nyomorúság, a pénz, a hódító idegen ezer ravasz fogása. 1686-ban, 1849-ben a magyarság egy hősies roham lázában foglalta vissza fővárosát a hódító idegentől. Akkor puskával, ágyúval, karddal állott szemben a magyar. Most egy nemzetközileg szervezett rágalommal, hazugsággal, egy minden eszközzel harcoló ázsiai törzs világszolidaritásával és infámis tőkéjével. A harc most nehezebb lesz. De Budapestet vissza kell foglalni. Ezt parancsolja a magyarság jövője s a kultúremberiség minden érdeke.

Virradat, 1921. II. 11.
Jobbegyenes Tahó Világ 2014.01.23 15:56:01
A hazai kereskedelmi csatornák kritikáját már sokan sokféleképpen megírták. Akik úgy gondolták, hogy a színvonal tekintetében már eljutottunk a pokol legmélyebb bugyraiba, azoknak csalatkozniuk kellett. Az RTL-nek ugyanis sikerült még mélyebbre kaparnia. Nagy munka volt, sokat…..
Judenrein 2014.01.23 21:18:37
Testvéreim! Kicsit szűkebb témájú, de pont ideillik. Olvassátok, terjesszétek!

A sajtó

Ha egyetlen élő képbe tudnánk összetömöríteni mindazt, amit a demokrácia sajtója száz év óta termett, a hazugságnak, perverzitásnak, őrültségnek: az emberi piszoknak olyan minden képzeletet túlrontó arányú eposza hemzsegne előttünk, hogy könnyen az a kérdés támadna föl bennünk, vajon nem az egyéni demokrácia volte a világtörténelem legőrültebb hallucinációja? a demokratikus kor fölhajnalodásával egy új szörnyeteg jelenik meg a történelem vad csalitjában: ezerkörmű és ezerszájú. Mérget karmol a szívekre, gyilkolható hazugságokat köp a lelkekbe, gyilkol, de gyilkossága másoknak lesz a tragédiája, rabol, de azért erkölcsbíró marad, hazudik és az igazság bajnokának ünneplik, katasztrófája a tömegeknek, s a tömegek népszerűsége öleli körül. Ez az ezerarcú véres bohóc, ez a hisztérikus, mérhetetlen arányú zsivány: ez a demokratikus tömegszerelem legcirógatottabb kedvence: a sajtóbandita.

Ez a sajtó végzetes és elmaradhatatlan következménye volt az egyéni demokráciának, mint amilyen következménye az evésnek az exkrementum. De ha már mint a történelem testén szervesen fejlődő orgánumot kivágni, megsemmisíteni nem lehet, igyekeznünk kell működését odafejleszteni, hogy a lehető legkevesebb veszélyt és legtöbb hasznot jelentse a közösség számára.

Azok, akik ma a sajtóveszedelem előtt fel akarják kiáltani a magyarság védő ösztöneit, rendesen egy igen végzetes egyoldalúságba esnek. Nem akarják észrevenni vagy helytelen taktikából nem veszik észre, hogy a sajtóprobléma nálunk két egyenlően fontos kérdésből áll: a) a zsidó sajtóveszedelem elhárítása, b) a magyar sajtó problémája. Általában csak az első veszélyt látják és láttatják, pedig a probléma egyik felét a másik felének megoldása nélkül elintézni képtelenség.

Természetes, hogy a zsidó sajtót kiszorítani kutya-kötelességünk. De rossz néven venni azt, de dühöngeni azért, hogy a zsidó sajtó olyan, amilyen: a legenyhébb kifejezéssel is végtelen naivság. Ismételnem kell, hogy amíg nem jutunk el arra a természetrajzi megismerésre, hogy minden faj minden egészséges erejével önmagáért küzd az életküzdelemben, botorságainkkal csak árthatunk a magyarság érdekeinek. A zsidó sajtó úgy, ahogy van, különböző arcával, vörös, fehér, nemzeti színű vagy színtelen frázisaival, nagyszerű szerve e céltudatos faj hódításának, s én nem tudok jobbat kívánni, mint hogy nekünk küzdelmében olyan céltudatos, céltudatosságában olyan egységes sajtónk legyen, mint amilyen a zsidóságnak a maga sajtója. Én is fölszisszenek ám, ha látom a zsidó sajtóban az ügyesen elálarcozott tőröket és ágyúkat, melyek életünk legfontosabb erőpontjai ellen irányoztatnak. De sokkal nagyobb fölháborodásom, ha a saját sajtónkban látom a legveszedelmesebb ostobaságot, céltudatlanságot és áruló rosszakaratot. Mert egyet nem lehet eléggé zengőn magyar és keresztény íróink lelkiismeretébe kiáltani. Mikor a zsidó újságíró azokat a sorokat írja, melyekre fölháborodásunk kitör, akkor ő saját fajának nagyszerű katonája. De amikor a keresztény újságíró követ e) a magyar lapban ostobaságot, mikor irigység, gonoszság vagy rövidlátás teszi végzetessé sorait, akkor saját faját árulja el, saját vérével szemben hitvány.
A következő fejtegetésben tehát eltérek attól a könnyű és hálás szokástól, hogy a sajtóprobléma tárgyalásánál megismételjem mindazokat a megszokott vádakat, melyeket az Est, a Világ, a 'Népszava és társaik ellen olyan fogyhatlan bőségben elszavalnak. Nem az én hibám, hogy az Est, Népszava és Világ vannak Magyarországon, de ha vannak, a természet minden törvénye alapján csak olyanok lehetnek, amilyenek, és ezen a legkondenzáltabb keresztény kurzus sem segít. Mert a szilvafán csak szilva, a zsidó fajon csak zsidó sajtó teremhet. De többet mondok: ha ma egyetlen hatalmi szóval el lehetne tüntetni a magyar életből a zsidó sajtó összes termékét, a sajtóprobléma a maga egészében fennállana.

Végtelenül szeretném, hogyha úgy mutathatnék rá a magyar magyar sajtó hibáira, hogy senki érzékenységét meg ne sértsem, de a javítás vágyát mindenkibe átvigyem. De igen kérem az illetékes tényezőket, hogy a következő kérdéseket tegyék lelkiismeretük gondos vizsgálatává. Volt-e valaha bármily sajtó számára kedvezőbb történelmi pillanat, mint a keresztény magyar sajtó számára az idegen uralom bukása után? Állott hatalmasabb tömegenergia, áldozatkészebb közönség, szomjasabb figyelem és irányíthatóbb lelkesedés, mint amilyen körülvette a múlt évben a keresztény magyar sajtót? a zsidók hibája volt-e, ha ez a nagyszerű hajlandóságú tömeg egy részében visszamenekült az Estihez, a Pesti Hírlaphoz, a Világhoz. Vagy a jóhiszemű tömegek hibája-e? a tömegenergia, anyagi eszközök, s a páratlan történelmi konjunktúra hatalmas tőkéjével arányban áll a keresztény magyar sajtó teljesítménye. Elérte-e a keresztény magyar sajtó azt a minimális eredményt, melyet ilyen erőforrások mellett el kellett érnie?
(folyt)
Judenrein 2014.01.23 21:21:38
(köv)
Igazi lelki igazgatója volt a magyarságnak ez a sajtó a magyarság egységes céljai felé?
Anélkül, hogy felelni akarnék ezekre a súlyos kérdésekre, általános pontokban összegezem az elkövetett főbb hibákat. Minden pontra ezer példát hozhatnék az elmúlt másfél év magyar sajtójából, de még egyszer hangsúlyozom: nem bántani, nem érzékenységeket fölriasztani akarok. Egy nagy megújulás számára szeretnék megnyerni minden magyar jó szándékot.

1. Nem csak az egész keresztény magyar sajtóban, nem csak egyes orgánumaiban, hanem egyes orgánumainak egy-egy számában sem volt az egységes vezetésnek, a céltudatos egységnek semmi nyoma. És hogy minden szofizmát elkerüljek, hangsúlyozom, hogy nem az egyéni nézetek megokolható és sokszor termékeny különbözését kifogásolom. A zsidó írók nézetei közt is vannak eltérések, de azért az egész zsidó sajtó minden orgánuma, s ezeknek minden száma és minden egyes rovata bámulatosan egységes a faji céltudatosságban. Vedd elő a magyar újságok valamelyik számát. Az első oldalon száz vészkürtön riadó cikket találsz, hogy meg kell óvni a magyar kultúrát, magyar irodalmat és magyar sajtót a zsidó imperializmustól. A második oldalon hosszú cikk zokog búcsúzó himnuszt ennek az imperializmusnak egyik kidőlt alakjáról, Lánczy Leóról. A harmadik oldalon a művészi rovatok vezetője csinál reklámot zsidó művészeknek, és hallgat agyon jeleS magyar művészeket. Közben egy mérges cikkben belerúgatik valamelyik nagy erőpontot jelentő keresztény harcosba. Mert az egyes keresztény orgánumok munkásai különböző fajú, különböző kultúrájú, különböző moralitású és korú emberek véletlenesen összeverődött társasága, melyet erős, a magyarság érdekeit szemmel tartó vezetés nem tesz egységes organizmussá. Mindenik külön dudál tudása vagy tudatlansága, tiszta vagy szennyes indulatai szerint, s cikkének irányát sokszor előlegezésének sikere vagy az határozza meg, kivel szűrte össze a levet az Otthonban, ebben a förtelmes szíriai szellemi bordélyban.

Két jellemző példát mégis felhozok arra, hogy mennyire önálló hatáskörű hatalom lapjainknál minden egyes újságíró. Egyik, különben őszintén magyar hajlandóságú napilapunk irodalmi rovatvezetője egyik zsidó barátját lopta be tárcaírónak. Erre olyan fölháborodás támadt, hogy több cikket a drága baráttól mégsem közölhetett. A rovatvezető nem jött zavarba. A zsidó író zsidó feleségének dzsentris szagú nevet adott, s most a családi novellákat ez alatt a név alatt közli, és így jutott az antiszemita keresztény lap pénzéből egy elég jómódú zsidó családnak akkor, mikor igen sok jeles magyar író éhezik. Egy másik lap, melynek munkatársai a múlt évben elég éretlenül, mert céltalanul a kocsmákban is inzultálták a zsidó vendégeket, most azzal a zsidó, igen tehetségtelen zsidó íróval írat tárcákat, aki a kommün alatt a legszemtelenebb arroganciával védte támadásommal szemben a zsidó imperializmust. És hogy a dolog kevésbé legyen szagos, az illetőt megteszik ősszékely rabonbánnak. Pedig a szerencsétlen ugyanannak a lófőnek a törzséből való, melyből az "Így írtok ti" ízléstelen hisztriója szakadt.

2. Lapjaink, melyek a papírhiány idején is oldalakat tudnak juttatni a legjelentéktelenebb politikai hűhónak. Nem-tudom-ki képviselő kérődzéseinek, vicinális szellemességeknek, frivol pletykáknak, s a két sorban elintézhető gyilkosságoknak: a művészi, az irodalmi, szociális és gazdasági élet legaktuálisabb, legfontosabb jelenségeit és kérdéseit szó nélkül hagyják. Mindent adnak, amit el kellene hallgatniuk, s majdnem mindent elhallgatnak, amit adniuk kellene.

3. Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális fegyelmezettsége.

4. Lapjaink nem tudják elég éber és egységes szolidaritással támogatni a magyarság küzdelmeit és vezető harcosait.

5. Azokat a fontos hivatalos állásokat, melyeknek a sajtó, az irodalom és művészet életére irányító hatalma van, nagyrészt tehetségtelen tülekedők töltik be, kiknek kölcsönös szolidaritása lehetetlenné tesz minden üdvös változást.

Amint látjuk, azzal az égető veszedelemmel szemben, melyet a zsidó sajtó jelent a magyarságra, egyenlő súlyos veszélyek vannak a magyar sajtó belső szervezetlenségében. A sajtó problémájának megoldása a magyar élet egyik legsürgősebb követelménye. De ennek a megoldásnak a tervrajzát egy minden politikától távol álló, a magyarság legjobbjaiból, s legkülönbözőbb szakműveltségű jeleseiből összeválogatott orgánumnak kell elkészítenie. erős a hitem, hogy a következő három javaslat életbe léptetése nélkül a sajtó megújhodását el nem érhetjük.
(folyt köv)
Judenrein 2014.01.23 21:22:59
1. Bizonyos előzetes készültséget várunk attól, akire rábízzuk a cipőnk sarkának vagy a zsebóránk megjavítását. Az újságíró a nemzet nagy tömegének elhatározását, tehát a nemzeti jövőt irányítja. 0 nevel közéleti pszichét a nemzet testébe. Erkölcstelen, infámis és őrült dolog, hogy erre a pályára rászabadulhasson mindenki, kicsapott diák, analfabéta, morális hulladék, bomlott idegzetű szerencsevadász. És míg más pályán hosszú évek komoly tanulása után juthat szerény szerephez, a nyomtatott betű fedezékében már 1820 éves korában mérgezhet, rombolhat és ölhet. Vagy külön újságírói akadémiát kell felállítani, vagy az egyetemi oktatással kapcsolatban kell megoldani a kérdést. Minden érv, amit ez ellen a követelmény ellen hoznak fel, nevetségesen gyenge, míg megvalósítását a nemzet minden érdeke követeli.

2. A szerkesztőségek saját összes munkatársaikkal hetenként, az egész keresztény magyar sajtó összes munkásai pedig kéthetenként tartanak kötelező összejövetelt, melyen a politikai kérdéseket megelőzve megbeszélnék a közös irodalmi, művészi, szociális és gazdasági teendőket. Így alkalom lenne igen sok jó gondolat és megfigyelés fölmerülésére, s a faji szempontból egységes működés és psziché kialakulhatna.

3. Meg kell alakítani az újságírói kamarát. Ugyanekkor a cenzúra, mely a legjobb kezekben van is, csakis a magyar írókat gátolja, eltörlendő. A kamara fölött legyen egy legmagasabb sajtótörvényszék, melynek tagjai írókon kívül a jogi, gazdasági, pedagógiai élet s nagy erkölcsi testületek legkiválóbb képviselői legyenek. Ez az elég nagyszámú, parlamentszerű törvényszék egyes íróktól vagy újságoktól bizonyos időre vagy véglegesen elvehesse a működési jogot, ha az illető író vagy újság a nemzet érdekei ellen vétett.

E három javaslat megvalósításával elhárítanánk a hódító idegen veszedelmét, és egészséges útra terelhetnénk saját sajtónk fejlődését. Óriási feladat vár a sajtó munkájára. Neki kell történelmet alakító lelket, szolidaritást és faji egységet nevelni a nemzet figyelő tömegébe. Az élet vagy halál útjának megválasztásánál ő irányítja az első lépéseket. Ha piszkos vesztegetéseknek odafeküdve, gyáván és gonoszul a magyar élet ez elhatározó kérdéseiben is visszariadunk a tisztító munkától, akkor hagyjuk abba a pojácatáncot a keresztény nemzeti kirakatban, fordítsuk befelé a magyar címer tiszta arcát, s menjünk el vak zongorásnak a győztes idegen örömtanyáira.

Virradat, 1921. II. 6.
A Zsidó Világkongresszus (WJC), az Amerikai Izraeli Közügyek Bizottsága (AIPAC) és az Amerikai Cionista Szervezet (ZOA) leveleiből nem csak arról kapunk képet, hogy lehet mesterséges rettegésből és több millió ember halálából politikai tőkét kovácsolni, hanem hogy milyen…..
Judenrein 2014.01.11 13:31:53
folyt.

"Természetes, hogy a történelemcsinálásból és közéletből kizárt zsidóság, mikor a liberalizmus, felvilágosodás, demokrácia és szellemi forradalom első harcosai döngetni kezdik a megszűkült világrend kapuit, meglátja mindazt a jövőt, melyet az új jelszavak számára jelentenek. És megkezdődik a világtörténelem legnagyszerűbb taktikája. Az előretörő zsidó imperializmus olyan jelszavakkal és ideákkal tör utat magának, amelyek vére, ősi hite, morálja szerinti valódi lényével a legszélesebb ellentétben van. Megcsinálja a világ legzseniálisabb imperializmusát: a minden országban küzdő örök emberi elégedetlenséget teszi uralmi törekvésének fő fegyverévé. Liberalizmust ordít, hogy szellemi rabszolgaságba hajtson, demokráciát rikolt, hogy felépítse a legirtózatosabb anyagi rabszolgaságot, mely a demokrácia halálát jelenti: végletes kapitalizmust, forradalmat hirdet, hogy a forradalmon át megalapítsa a maga abszolút uralmát.

Az utolsó 5060 év történelme kiáltó illusztrációja állításaimnak. A győzelmes zsidóság elfoglalja a lélekgyúrás minden műhelyét: a sajtót, az irodalmat, a könyvkereskedést, a könyvkiadást, a katedrát, a színházat és a mozit. És megszületik a világ legtürelmetlenebb lelki formája: a szabadgondolkodó. A szabadgondolkodó, aki "természettudományos", "racionális" "egyetemes emberi", de aki eltipor minden tudományt, rációt, minden emberit, ami nem segít előre, vagy akadályozza a zsidó faj világuralmi törekvéseit. Szuggesztív szavakat termel: reakciós, klerikális, elfogult, nacionalista stb. Ezekkel a szuggesztív szavakkal, roppant szolidaritásával s világtőkéjével irgalmatlanul eltipor minden ellentmondást és ellentmondót. A zsidó koplalhat hosszúnapkor, ünnepelhet szombaton, betarthatja őstörzsi vallásának minden barbár szokásait, azért felvilágosult, szabadgondolkodó, s lehet szabadkőműves, szocialista vezér vagy mint Bíró Lajos, a Chevra Kadisa tagja, megválasztható a kommunista írói szakszervezet elnökévé. De ha a katolikus vasárnap betéved templomába, akkor klerikális, reakciós, elfogult, középkori. Kérdezem, megválaszthatták volnae a kommunista írói szakszervezet elnökévé valamelyik keresztény Chevra Kadisa, akarom mondani kongregáció tagját. Ez magyarázza meg, hogy a nagy egyetemes emberi vallás: a kereszténység templomaiba belődöztek, papjait mártirizálták akkor, amikor az ós törzsi vallás híveinek páskalisztet és húsvéti bort biztosított "a vallási elfogultságtól mentes" szesztilalmas Tanácsköztársaság.

És tényleg, mi történik a zsidó impérium alatt:
a) a győzelmes faj kimondja (és talán igaza volt), hogy a liberalizmus a burzsoá társadalom rothadási formája, és kimondja a szellemi diktatúrát.
b) Kimondja, hogy a demokrácia a burzsoá kapitalizmus életformája, és megalapítja a gazdasági diktatúrát.
c) Kimondja, hogy az örök emberi jogok, a szabadság, a szabadgondolkodás burzsoá frazeológia: megszüntet minden kritikát és szabadságot, s könyörtelen diktatúrát szab az élet minden tényére.

És ki mind e diktatúrának a hatalmi tényezője, ki feje, keze, zsebe az új uralomnak? a zsidó, a zsidó, a zsidó.

Mert nemzetköziség, szociális harc, liberalizmus, kritika, szabadgondolkodás, demokrácia, emberi jogok, szabadság, forradalom, mind csak a törtető zsidó imperializmus formái voltak számára. Most, hogy uralomra jutott, eltörte az eszközöket, megölte a liberalizmust, megölte a szabadgondolkodást, a demokráciát: megölte a nagy emberi forradalmat. Kimondom minden jóhiszemű elme nagy intéséül: az antiszemitizmus nem a maradi, nem az elfogultságában vagy hitében korlátolt, nem a "reakciós" lelki ügye: hanem alap princípiuma, a belső látásnak nélkülözhetetlen formája minden igaz forradalmár, mindazok lelkében, akik harcos hittel hisznek az emberi szabadság, az emberi jogok, az egyetemes emberi jólét megvalósulásában. Őket érte az irtózatos csalódás, a helyre nem hozható nagy történelmi becsapás.

Ez a nagy történelmi ellenforradalom, mely megvalósult az idegen uralom alatt, amikor idegen kalandorok kezén a fájdalmas, dicsőséges magyar történelem bűnügyi krónikává züllött. Miért mondtam el ezeket? Mert hiszem, hogy a magyarságnak csak úgy van jövője, ha beáll az örök emberi forradalom szolgálatába. Ha ezen a földön magyar csinál igazi szocializmust, igazi kultúrát, igazi szabadságot. Ha az ő ökle dönti le a múlt visszaéléseit, ha az ő munkás keze épít egy minden tiszta akarat, minden jó szándékú elme, minden munkáskéz számára egyenlően otthonos hazát. Vigyázzunk! Ha megint a múlthoz, a visszaélésekhez, az előkelő gazságokhoz kötjük a magyarság sorsát, jöhet olyan történelmi pillanat, mikor megint az ügyes idegen kezébe csúszik sorsunk intézése. És kérem, különösen a magyar szellem számos derék munkását, akik részt vettek jóhiszeműen az idegen uralom munkájában, s akiket az új meddő rezsim durva meg nem értéssel támadott meg, üldözött és kitagadott. Nézzenek vissza az elmúlt eseményekbe, felejtsenek el minden jogos panaszt, vallják be önmaguknak a nagy csalódást."

folyt köv
Judenrein 2014.01.11 18:23:09
@pollio: "Egyetlen módja van, hogy kifogjuk a szelet az ő vitorlájából: szeretni kell őt. Nem csak nekem - a társaságban mindenkinek. Ez baromi nehéz, de csak így fogyhat el a muníciója."

Szeresd a cigányt, aki a torkodra helyezi a kást, miután feldarabolta a családodat.

Szeresd a zsidót aki kivásárol téged a Hazádból, mehetsz a híd alá koldulni.

Lehet hogy meghalsz/megnyomorodsz a nagy szeretet közben, de legalább te mindent megtettél.

Te kerge birka! Oda vezetnek, ahova akarnak!
Az, hogy gipszből bronzzá lett Horthy a Szabadság téren, megint előhozta a szokásos hisztit a szokásos körökből. Egyik oldalról Horthy Miklóst és Hitlert együtt ábrázoló transzparenseket emeltek a magasba, „együtt tették tönkre az országot, ebből egyszer már elég volt”,…..
Judenrein 2013.11.05 18:42:40
@TaTa86.: Azt szerintem mindenki láthatja, hogy a hivatalos holokauszt-magyarázatok nem éppen "gránitszilárdságúak".

Hát igen, de a mocskos zsidók törvénnyel tiltják ennek kimondását.

"De ettől még lehetett megsemmisítő tábor. Akkor is ha gázkamrák nem voltak. "

Figyelj a holokamuban meghalt vsz egy-másfél millió zsidó, ez teljesen rendben van

de ez sehol sem hatmillió, bazz....

aA megsemmisítő táborok legnagyobb cáfolata, hogy rengeteg gyerek meg öreg túlélte, többel közt vízel bácsi meg a holobohóc kertész is gyerekként élte túl Auschwitzot... ugye a legenda úgy szól, hogy maunkaképteleneket eleve különterelték, mentek a kamrába...a nagy büdös lószart.

Én teljesen kétlem a megsemmisítő-tábor koncepciót. Ha volt ilyen tábor, akkor kellett lenni valaminek, amivel megsemmisítették a zsidókat. Ilyen eszközre semmi bizonyíték sincs (kivéve a gőz-gáz-elektro meg faszomtudja még milyen hazugságokat), a németek meg voltak annyira maximalisták, hogyha ez lett volna a cél, akkor bizony került volna ilyen eszköz is.

Meg ugye ha dolgoztathatod is a rabot a hadigazdaság szolgálatában, akkor minek kinyírni? Annyi munkaerővel kevesebb. Nyilván a németek annyira gonosz patás ördögök voltak, hogy saját gazdasági érdeküket sem vették figyelembe.... Ugyan, hagyjuk már.
Judenrein 2013.11.05 18:57:34
@TaTa86.: A németek minderől nyilvántartást vezettek. Az un. Hossbach-memorandum és a Wannsee-i konferencia anyagai kivétel nélkül hamisítványoknak bizonyultak.

Ha meg akarták volna semmisíteni a zsidókat, annak maradt volna határozat-szinten nyoma. Nyilván ilyenről szó sincs.

egyébként ami a nyilvánvalóan meghalt zsidókat illeti: most akkor örökre lelkiismeretfurdalást kell érezni emaittt? az idők végezetéig fizetnünk kell a kárpótlást meg a holo-bűnhődést kell végeznünk minden nap, csak mert meghalt Magyarországról 200 ezer zsidó?

A budapesti gettó pl. egy az egyben túlélte. Azért is olyan Budapest, amilyen. Tele van büdös zsidóval.
Judenrein 2013.11.05 20:18:51
@Counter:
"Azért arra kíváncsi volnék, hogy gyerekeket és aggastyánokat ki, milyen kényszermunka elvégzésére lát alkalmasnak, s ha semmilyenre, akkor minek pazarol szállást, minimális ellátmányt, egyéb erőforrásokat a szállítására, tartására. Már ha kényszermunka, ugye."

Hát talán mert mégsem voltak akkora vadállatok, mint terjesztik róluk.

Egy minden kétséget kizáróan "hiteles" tanúvallomás:

"A lengyel Stanislawa Leszczynskát a római V. Világima Kongresszus Az Életért a jövő hónapban posztumusz kitüntetésben fogja részesíteni Auschwitzban tanúsított "hősies tette", több száz újszülött életének megmentéséért.
Mielőtt a bába 1943 áprilisában Auschwitzba érkezett volna, az őrök patkányokat eresztettek a táborban született újszülöttekre, majd szüleik szeme láttára megölték őket - így indítja fantasztikumát a holokauszt-mesevilág éppen aktuális regélője. Matthew M. Anger Az auschwitzi bába című nem sci-fi -nek szánt tanulmányában azt állítja, Leszczynska nem teljesítette a náci tisztek parancsát – állítólag még a hírhedt Mengele doktornak is ellenállt –, így több száz csecsemő életét mentette meg. ( Milyen állítólag? Ez minden kétséget kizáróan így volt, a "vérengző nácik" tehetetlenek voltak a szuperbábával szemben - Kuruc.info)
A bába körülbelül háromezer újszülöttet segített világra, de közülük minden másodikat meggyilkoltak, vagy a tábor embertelen körülményei között haltak meg, körülbelül ötszáz, „árja kinézetű” kék szemű és szőke hajú csecsemőt pedig németek neveltek fel, míg harmincan túlélték a holokausztot. ( Állítják nekünk halálos komolysággal, miközben a holodogma szerint a munkára képteleneket azonnal elgázosították - Kuruc.info)
Visszaemlékezéseiben Leszczynska fázó, éhező anyák eseteiről számol be, akiknek mindenfajta orvosi ellátás nélkül kellett biztosítaniuk gyermekeik számára a szűkre szabott határok között a túléléshez szükséges alapvető funkciókat. (És akik hosszú hónapokon keresztül sikeresen titkolták el áldott állapotukat a nácik elől, nehogy munkára képtelennek nyilváníttassanak. Hát nem fantasztikus? - Kuruc.info.) A bábának mindeközben a patkányokat kellett elhessegetni a csecsemőktől, akik megrágcsálták a gyermekek fülét, orrát és lábát. „Az emberi hús fogyasztása miatt ezek az állatok macska nagyságúra nőttek” – írja Leszczynska. (De inkább vaddisznó méretűre, és miközben tépték a húst, a következő szélsőséges kijelentésekre ragadtatták magukat: "most megfizetünk a kereszténység uzsorával történő megmérgezéséért, röff-röff, a "kedvezményes" hitelért, röff-röff, a háborúk kirobbantásáért, röff-röff, mocskos zsidók, röff-röff. Röff Heil! - Kuruc.info)
A bába ideje alatt egyetlen anya vagy csecsemő sem halt meg. A munkáját felügyelő doktor megdöbbenve olvasta az erről szóló jelentést. „Még a legjobb színvonalú német klinikák sem értek el ilyen eredményeket” – idézte Lagerarzt szavait, és a Vörös-tenger megnyílásához hasonlatos csodát Leszczynska. A bába egy titkos tetoválást használt az újszülöttek hónaljánál, így segítve elő a gyermekek azonosítását (és láthatatlanná válásukat a gonosz, hétfejű nácik számára, ásálálálálá), s ezzel a háború után a családok egyesítését.
Leszczynska boldoggá avatásának folyamata már megkezdődött a katolikus egyházon belül, míg a bába családtagjai által vezetett Stanislawa Leszczynska Alapítvány filmet készül forgatni a több száz gyermek életét megmentő hősnő életéről. Itt a csoda vége, fuss el véle!"
(Kuruc.info - Múlt-kor nyomán)

További részletek: kuruc.info/r/6/67654/#ixzz2jnf57uxA
Mandiner blog A kommunistázásról 2013.09.30 15:31:00
„A kommunisták elleni harcba bele lehet halni, de belefáradni nem szabad.” (Mindszenty József) Történt, hogy a boldog emlékezetű '20-as években Malenkov elvtársat elküldték egy vidéki városba, hogy „tegyen rendet”. Forradalmi hevülettől áthatva az egész helyi…..
Judenrein 2013.10.01 00:03:54
@Doomhammer: "En magamat fuggetlen, racionalis individuumnak tartom."

Pedig csak egy utolsó büdös zsidó vagy.

Akit érdekel: ez a büdös zsiddancs a címlapra "holmes" néven szokta a tirpákhányadékot bemásolgatni, ugyanitt "Zokni" néven rontja a levegőt.
Az auschwitzi haláltáborban elkövetett iparszerű népirtás folyamatáról értelemszerűen kevés helyszíni fénykép készült. A ritka kivételek egyike az a négy fotó, melyet 1944 nyarán a Sonderkommando, a nagy mennyiségű holttest megsemmisítésével megbízott foglyok egy kis csoportja készített egy…..
Judenrein 2012.12.13 21:50:13
@Szilágyi András: nyilván ahhoz hogy egy 500-valahány oldalas könyvet érdemben megcáfoljon valaki, legalább ugyanekkora terjedelmű művet kell írnia.

Tőlem ezt most hiába várod... annál is inkább, mivel neked kéne összefoglalnod a főbb bizonyítékokat, amire aztán reagálhatnék.
Judenrein 2012.12.14 23:54:33
@Szilágyi András: A tetvetlenítő szobát is lehet vergasungskellernek hívni, ugye? ugyanez elmondható a gázdetektorra, gázbiztos ajtóra, vetkőzőhelyiségre stb

Egyébként gázkamrába minek levetkőzni? Ruhástul nem lehet elégetni az embereket? egyszerűen rájuk zárják az ajtót oszt' kinyitják a csapot.

Erre mondhtja valaki, hogy
"mer' a nácik így terelték el a figyelmet a közelgő halálról"
könyörgöm, fegyveres őrök voltak mindenhol, a foglyoknak miféle ellenállóképességük maradhatott? Szükségtelen volt az elterelés. egyszerűen "zsidók befele" azt kész. már ha így lett _volna_.

@maycontainnuts:
"Akkor most kik az idegenek az európai gondolkodástól? Akik izraelita hitűek? Az orthodoxok? A neológok? Akik a zsidó vallás szerint zsidónak számítanak? Akik a nürnbergi törvények szerint annak számítanának? Akik zsidó identitásúnak mondják magukat?"

Többé-kevésbé az összes. Nyilván fölsoroltál hat fajta zsidót, most nem fogok pontos arányt mondani.
Vallási alapon. Talmud és társai. Kamatszedés tilalma a zsidó felé, és ugyanennek kötelessége as gój felé. Ilyen pici apróságok.

"És mi alapján tartjuk normálisnak, hogy ilyesfajta homályos kijelentések alapján tartsunk valakit idegennek az európai gondolkodástól?"

Európai gondolkodás: keresztény gondolkodás. Arisztotelész alapjára épülő gondolkodás. Idealista gondolkodás. Mindhárom szerves része az európai gondolkodásnak. Hozzátenném, hogy a nácik pl. nem voltak keresztények (hanem újpogányok) de a szellem elsőségét ők is vallották. a zsidó szellemiség a pénz, a földhözragadtság, a matéria elsőségét vallja: Isten szeretetének jele a zsidóknál, ha gazdag , tehetős ember vagy.

"akik kifejezetten erőszakosan törtek be Európába alig több mint 1100 éve, miközben zsidók már jóval korábban is érkeztek ide? "

Azért kicsit jobban ismerhetnéd magyar eleink történetét. Számos bizonyíték utal rá, hogy őseink az "Árpádok népe" előtt is jelen volt, ez a hun-avar-magyar kontinuitás-elmélet.

"Akkor biztos meg tudod jelölni ezt az atlaszt. Várom."

bookline.hu/product/home.action?id=47551&type=22&_v=Kinder_H_Hilgeman_W_Vilagtortenelem_Atlasz_14_

ennek az egyik előző kiadása, emlékeztem a címlapra, de azt nem találom sehol. mindegy: ha ebben megnézed, ("II. VH veszteségei, főbb népirtások és népmozgások", valami ilyesmi címmel van benne, és már ki van javítva (állítólag bővített és javított kiadás), akkor elismerem, hogy legalábbis lépést tartanak a korral. Ha még a régi számok vannak benen, akkor fölösleges tovább magyaráznom.

Hozzád közel lévő könyvtárban érdemes megnézni, ott sztem biztos van korábbi kiadás. Ugyanattól a kiadótól, szerzőtől, mint a linkben. Egyébként is egyszerű, II. Vh-hoz kell lapozni és kész.

"Akkor a Cole féle videó, ahol minden Pressac-féle oldalra kb. 0,1 percnyi film jut, nyilván nem lehet elégséges kritika szerinted se. "

Szerintem Pressac állításait cáfolták már elégzer: Zündel, Irving és társaik. Cole nem Pressackal vitatkozott, hanem saját állítást fogalmazott meg (A. nem volt megsemmisítő tábor, hanem munkatábor volt), aminek csak részlete a gázkamra léte/nemléte. Így kell érteni, amit mondtam.

Egyébként állításom, ami nyilvánvalóan igaz: a nácik nem akarták az _összes_ zsidót kiirtani. Ez a lényeg, és ettől már megbukik a holokamu "történelmen felül álló", egyedi jellege is, amiről a káderjani hablatyolt Jeruzsálemben.

A holokmau sosem állt történelmen felül: ez zsidók hazugsága, hogy a "bűnös népből", mely "hagyta hogy ez megtörténejen" milliárdokat csikarjon ki. szimpla politikai propaganda, mely történelemhamisítás eszközét használja aljas céljai eléréséhez.

(Egyébként egyetlen történelmi esemény sem áll történelmen felül, mekkora ordító baromság ez már, hihetetlen...)
Judenrein 2012.12.17 00:07:37
Na végre bazz. Ma már legalább ötöször akartam belépni, kurva blog.hu nem engedett. De térjünk a tárgyra.
@Szilágyi András:
"Pont a krematórium egyik pincéje lett volna tetvetlenítő szoba? Minek, mikor volt a táborban jó pár egyéb tetvetlenítő létesítmény, a krematóriumokon kívül? Egyébként a tetvetlenítést Entlausungnak hívták.
A hullakamrához miért rendeltek gázbiztos ajtót, s miért voltak benne bekötetlen zuhanyrózsák? "

Szem elől veszted a nagyobb képet. A nácik Hitler hatlomra kerülésétől kezdve a lehető legtöbbet tették a cionozmus ügyének előmozdításáért, és a jövőbeli zsidó állam felépítéséért.
dollár- font- és birodalmi márkák millióit öntötték a nácik a palesztinai zsidók támogatására.

A náci németországban ÁLLAMILAG támogatott kibbucok sokasága működött. a hivatlos iratok szerint legalább 1 még 1942-ben is működött.
Ezeken a kibbucokon a jövőbeli zsidó állam zászlaját lengette a szél.

A Stern terorcsoport 1942-ben hivatalos szövetséget akart kötni a Náci németekkel.

Full életszerű, hogy a nácik pumpáltálták a lóvét milliószámra, utána meg ki akarták irtani az egész zsiodó népet, MIUTÁN leglább 10 ezer telepest kivittek Palesztinába.

Olvass, művelődjk, és akkor van remény hogy nem egy hülye seggként halsz meg.
tinyurl.com/yob5b8

Egyébként: feltéve -de nem megengedve- hogy a dokument igazi:
Hát istenem, Mengelének volt egy eredeti ötlete, csinálni akart egy gázkamrát, kísérletképpen föl is húzott egyet, hogy megnézze, hogy bírják az ájert odabenn. lehet egy-két transzportot be is áldozott az ügy érdekében. Semmiképpen sem minősíthető ipari szintű népirtásnak mondjuk párszáz ember halála.

"Az elgázosított zsidók ruháit felhasználták. Azokból ruházkodott Németország."

Ja. az 1 milliós ausvicci áldozatból ruházkodott az akkor 60 milliós Németország. Igen, hihető.

A civilizáltabb publikum számára:

@maycontainnuts:
"Ki Európából az európai(keresztény) eszmétől idegen protestánsokkal! :P"

Kreatív vagy! Csakhogy Werner Sombart szerint a kapitalista és a protestáns etika is végső soron a zsidó etikára megy vissza. Tehát a kapitalizmusban a zsidó etika jelentkezik markánsan, ennek bizonyítására csak ki kell nyitni a szemed, és körülnézni a kapitailsta világban. Tehát természetesen Max Webernek is igaza van, csak nem ásott elég mélyre, és elmulasztotta észrevenni a prot. etika mélyén rejtező zsidó jelleget.

"Áder János meg nem tudom hogyan került hirtelen elő nálad, de nem látom hol mondott olyat a Holokausztról, hogy a "történelmen felül álló" lenne."

Ha szószerint nem is, de hasonlót mondott: "semmi máshoz nem fogható"

www.mon.hu/ader-izraelben-ader-a-holokauszt-semmi-mashoz-nem-foghato-tragedia/2033582

"Forrásod oszt van-e? De legyen legalább olyan jó, mint amiket a Holocausttal kapcsolatban nem akarsz elfogadni!"

Kiszely István: "A Magyarok története"
istvandr.kiszely.hu/ostortenet/

ha kiszely nem elég jó, akkor Bakay Kornél: Árpádok országa c. könyvét ajánlom figyelmedbe. Meglehetősen száraz mű, viszont szinte minden mondat lábjegyzetelve, hivatkozva van. (Ha már úgyis mész könyvtárba, megnézheted!)

@stark: ignore. van pár jó gondolatod, de overall egy dreck vagy.

Egyébként asszem minden lényegeset elmondtam a témával kapcsolatban, viszont eléggé lefoglalt ez a dolog, és ha hiszitek ha nem, fontosabb dologom is van, minthogy dummkopfokkal vitatkozzom. Mondjuk itmaycontainnuts jó arc, még akkor is ha néha "tartalmazhat hülyeséget".:p