Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lugga

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem sértődtök meg, hogy hallgatótársaimnak szólítalak benneteket - hiszen nemrég még én is egy magyar egyetem padjait koptattam. Az élet úgy hozta, hogy munka mellett szereztem meg a diplomámat, kemény milliókért -  de eszembe nem jutott volna, hogy bárkitől irigyeljem az…..
Lugga 2012.12.11 12:30:56
@OrangeOrder:

Efelől nincs kétség, 2014-ben vége lesz a mókának, hiába erőlködtök a regisztrációval meg a többi trükközéssel - ahogy Viktor mondta egykor: a haza nem lehet ellenzékben. Nem is lesz már sokáig, nyugi.

Viszont nekem addig sem mindegy, hogy mi történik az országgal. Persze tudom, neked mindegy, téged nem zavarnak a Közgép lenyúlt százmilliárdjai és az éhenhalás szélén tántorgó lakosság vagy csőd szélén egyensúlyozó magyar gazdaság, neked be lett tömve a szád az egykulcsos adóval meg a végtörlesztéssel - magyarul ki lettél fizetve. És amíg ez így van addig tőled aztán lophat akárki akármennyit, neked csak ennyi kellett, cserébe vég nélkül okádod magadból a pofátlan hazugságaidat. Ilyen egy igazi hazafi...

Minden diktatúrának megvoltak és megvannak a megvett hívei, akik a pillanatnyi előnyökért cserébe hűen és kritikátlanul szolgálják a gazdáikat. Nem csoda, hogy a kormány tele van egykori MSZMP tagokkal és a kommunista ügynöklisták továbbra is titkosak.
Lugga 2012.12.11 12:45:37
@Engem a keresztény hitem miatt támadnak:

Muszáj foglalkozni vele. Nem azért, hogy meggyőzzük, arra semmi szükség, tudja ő nagyon jól, hogy szar van a palacsintában, de nyilvánosan ezt sose fogja beismerni. Pedig igazából a léte maga a beismerés, hiszen ha minden rendben lenne, semmi szükség nem lenne a szánalmas magyarázkodására.

Az viszont fontos, hogy ne terjeszthesse csak úgy a propagandáját és ne vezethesse félre a tájékozatlanokat - akármennyire marginális jelenség is.
Lugga 2012.12.11 13:31:21
@OrangeOrder:

"Nem kamuztam soha"

Ja tudjuk, ezt már hallottuk valakitől. :) Az a baj, hogy magadat is becsapod, azt se tudod már, hogy mi igaz és mi nem.

A bukás után egyébként Bajnai lesz, jól sejted. Tudod, az a Bajnai akinek a kormányzati teljesítményét az Orbán kormány nem győzte méltatni - persze csak külföldön, hogy a magadfajták meg ne hallják. Boldogság nem lesz itt még nagyon sokáig, Bajnai se fog csodát tenni, de az már egy hatalmas eredmény lesz ha nem haladunk tovább a pocsolya mélyére és pláne nem haladunk tovább a totális diktatúra felé. Pláne nem a náci diktatúra felé, amit az áltlad annyira szerett Jobbik képviselne és akikkel a Fidesz minden további nélkül koalícióra is lépne, ha tehetné.