Regisztráció Blogot indítok
Adatok
északdakota

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát mindenki megveregetheti a saját vállát: Orbán Viktor és stábja annyira megijedt az utcára lépő hallgatók, oktatók, szülők és középiskolások tömegétől, hogy totális hátraarcot csinált. Jól figyeljünk, most épül a nyugdíjrendszerhez hasonló újabb szent tehén, és…..
északdakota 2012.12.16 17:01:03
@Martian: Reménykedjünk! Ha orbán megbukik fellélegzik az ország és egy olyan tehertől szabadul meg ami után normális politika is kialakulhat, de most kőkemény élethalál harcot fog folytatni, mindent meg fog tenni, hogy maradjon a hatalomban, ha ebből indulunk ki, akkor szerintem az az első, hogy orbántól szabaduljunk, utána normális keretek között normális emberekkel, politikusokkal újjáépítsük az országot, ezt szó szerint értem
északdakota 2012.12.16 17:08:21
@béla a görög: egyetértek állandó jelleggel hazudik, és hazudnak még: smitt, semjén, szijjárto, lázár, rogán, kósa, selmeci és sorolhatnám még de mind a 262 képviselőt és az agymosott pribékeket nem akarom felsorolni
északdakota 2012.12.16 17:30:22
@TheRminator: szeretnéd ha orbán maradna?
Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, ha gyerekek ti másként…..
""A HVG Magyar Nemzet közzétett egy listát. A listán a diákönkormányzati vezetők nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a felsőoktatásban eltöltött idejük. Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy…..
északdakota 2012.12.16 13:06:43
A KARD Góg és Demagóg fiai 2012.12.16 06:37:27
Orbán Viktornak erős hete volt. Csökkentette a rezsiköltségeket, elfogadtatta a költségvetést, megoldotta a jövő évi minimálbért és ráadásként a hét végéig - de legkésőbb szerdáig - megoldja a felsőoktatási reformot is. Akinek kételyei támadnak korunk első számú…..
északdakota 2012.12.16 12:55:09
Elérte a teljes káoszt a felsőoktatással kapcsolatos kormányzati kommunikáció. Mert miket is hallottunk eddig? Selmeczi Gabriella még kedden elmondta, hogy "a legfontosabbnak azt tartják, hogy a kormány képviselői a szakemberekkel és a diákok képviselőivel le tudjanak ülni…..
Van még, aki azt hiszi, hogy ez a diákokról szól? Nem róluk. Sőt, elsősorban nem a mostani egyetemistákról. Nekik már megvan a maguk jó helye. De szól mondjuk a középiskolásokról, mindenki másnál jobban. Azokról, akik most vagy jövőre vagy azután készülnek felvételizni, és…..
Érdekes volt a hétfői, Lágymányosról induló diákdemonstráció. Az állami finanszírozású felsőoktatási keretszámok drasztikus megvágása, gyakorlatilag a tandíj bevezetése miatt eleve elégedetlen volt a hangulat. A követeléseket tartalmazó 5 pont elfogadása után felvetődött…..