Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Solis

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években sokakat elgondolkoztatott a fővárosban élő újságírók és civilek közül, hogy miért ilyen összehasonlíthatatlanul koszos Budapest más európai fővárosokhoz képest. Aki sétált már fővárosunk bármelyik részén, általában olyan utcaképekbe fut, mintha…..
Az elmúlt évek során már megszokhattunk, hogy a YouTube háza táján mindig történik valami. A videó megosztó oldal 9 éves fennállása alatt folyamatos fejlesztéseken ment keresztül annak érdekében, hogy az érintettek (tartalomgyártók, felhasználók és hirdetők) igényeit a…..
A múltkori posztban írtam, hogy a komolyan készülök a március végi Senior VB-re. Január 1-jétől a felkészülés szerves része lett az új, egészséges étrend. Soha nem mélyedtem el a táplálkozástudományban és fogalmam sem volt, mi fán terem az egészséges táplálkozás. Mivel…..
A hét első klippremiere az IdiotSide-é. A szerencsi fiúk a Suzuki viaDAL keretein belül megvalósuló klipben a debreceni műjégpályán zenéltek. Több műkorcsolyázó is segítette a zenekart a nem éppen hagyományos körülmények közt lezajlott forgatás alatt. Hogy mennyire volt…..
Fodor Gábor féle liberális párt elítéli azt, hogy Körösparti Péter a HÖK irodájában kifüggesztett egy Horthy festményt. A HÖOK iroda elé összehívtak egy sajtótájékoztatót és annak keretében átadtak egy Tisza István, Wass Albert és Nyírő József képet az elnöknek. Sosem…..
Egyensúlyt! Tisztelet 2013.11.07 07:29:12
Baywatch-on szocializálódtam, mint ez a legutóbbi posztomnál kiderült.... Ezért nem tudok szó nélkül elmenni az mellet, hogy Pamela nem csak a gyönyörű homokos tengerparton képes szőke lobogó hajával futni. A hétvégén lefutotta jótékonysági céllal (vagy végigszenvedte?) a New…..
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..
A KARD Tiltsuk be a focit! 2013.10.11 23:40:52
Kicsit unortodox, de láttunk már mostanában ilyent. Szóval igen, a foci. Magyarországon be kéne tiltani a focit. Teljesen. A labda lábbal érintése üldözött, törvénytelen cselekedet kellene legyen. Ha ezt bevezetnénk, elég drasztikus szűrésnek számítana. Persze azok, akik ezt…..
1000 leütés A magyar liga 2013.10.12 03:39:35
Épp elég baj, hogy a Hollandia elleni vereséget Orbánisztán szimbolikus vereségeként lehet megélni. Épp elég baj, hogy a vereség körülményei elég pontosan tükrözik azt, hogy Magyarország miért áll vesztésre egy racionálisabb világban: rogyásig öntött állami pénzek a…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
A hollandok ma magyar gulyást ennének, jussatok ki negyed évszázad után egy Vb-re! • A magyaroknak saját kezükben a sorsuk • A szlovákok tét nélkül meccselnek a jó hírükért • A csehek még matekozhatnak kicsit Hollandia-Magyarország 1986 után újra…..
Laodumin Szoknyás felsőoktatás 2013.10.03 16:37:03
A Kaposvári Egyetem divatdiktátor-rektora öltözködési szabályokat fogalmazott meg a hallgatóknak és az oktatóknak. És holnaptól 1931-et írunk. Vagy 1897-et. A kiszebáb égetést meg felváltja a liberálisok égetése: a szoknyában, sminkben flangáló nagykorú állampolgárokat…..
Jack Solis 2013.10.04 10:01:29
@hunyuan: na látod és ennyi a válaszod egy jogosan felvetődő témára. mi köze van ennek a döntésnek a fideszhez?
igenis egy egyetem egy olyan helynek kellene lennie ahol kellő komolyságot tanulhat az életre, az h bulizni miben jár már senkit nem fog érdekelni. Azért miért nem lázadozik senki h a munkahelyeken is dresscode van? legalábbis én még nem láttam bankárokat, pólóban tárgyalni.
„...van egy talán szokatlan stílusom, ami abból áll, hogy szeretek érthetően beszélni, tehát amire azt mondom, hogy fehér, az fehér, nem szeretem a nyelvet megölni.” (Kósa Lajos, 2011 október) "Kedves Attila, ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, várunk vissza!" - így…..
Három évi jogi limbó után ma reggel egyszer csak mintegy varázsütésre megjelent Magyarország a Street View térképén. Végre akár a telefonunkon is megnézhetjük, hogy néz ki az a ház, ahová cím alapján kell odatalálnunk, és elkezdhetjük vadul járni a virtuális utcákat hülye…..
Subba Ma már nem dolgozol 2013.04.23 12:17:03
Elindult a magyar Street View, beszippant mindenkit. Ő és ő is beszippantana. (via Zsuki)..
Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
Jack Solis 2013.03.26 12:13:17
@Buksi3000: ezt a szar feminista dumát. hagyjuk már, nem kurva, csak pénzért dug. áldott jó lélek..
Be kell vallanunk, hogy mi egyelőre még nem unjuk az óriási felhajtást ByeAlex körül, ezért simán hülyére tudjuk magunkat röhögni az egyre több paródiavideón és feldolgozáson, amiket aztán természetesen pár napon belül mi is gyűlölni fogunk már - pláne amikor megérkezik a…..
Jack Solis 2013.03.06 23:20:01
@Állítsátok meg Arturo Uit!:

ennél szarabb posztot is régen láttam, köszi. ez a szerencsételen szemüveges, a szakáll nem hinném h buzis lenne, inkább buzis az amikor csupasz nem?
Félúton jártunk Debrecen felé, amikor beköszöntött a Bihar előtti csend. Annyi legyen elég, hogy erről a helyről még Adam Richman is zokogva menekülne el, pedig ő aztán nem szokott finnyáskodni. Vagy az Bear Grylls? "A Fald Fel Amerikát ételbár megnyitásával azt a hangulatot…..