Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cornexxi

29 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Baaad Minis - Paranoia 2013.12.16 14:16:04
Egy új alrovatot kívánok indítani ezzel a bemutatóval. Minden más infó a videóban! ..
Cornexxi 2013.12.16 19:12:05
Trükkök az élethez Ingyen taxi 2012.03.26 20:31:46
 Na ez egy olyan dolog, ami inkább megvéd téged és nem ügyeskedés hanem józan ész. Azt mondják hogy a Főtaxi meg a TAXI2000 tök korrekt és az ember csak azzal utazzon. Na hát apám velem mind a két taxitársaságnál ért kellemetlenség! Lényeg: lehettünk vagy…..
 Késésben vagy, indul a vonatod, nagy a sor. Ismerős :) Állj be az előrendelt jegypénztárhoz és kérd a jegyedet. Mondd meg a nevedet. Elkezdi keresni, de nem találja (vajon miért? :) ). Mondd meg, hogy milyen szar ez a MÁV, neked elmegy a vonatod, direkt rendelted…..
 Rendőr: láttam, hogy vezetés közben telefonált - nem kihangosítóval. Válasz: nem telefonáltam, hanem csak a kezemben tarottam a telefont. A jogszabály szerint csak akkor büntethetnek meg, ha telefonálsz. Ahhoz viszont le kell nyomozniuk, hogy az adott percben…..
 Aki már járt a Coraban, látta milyen tuti üveg visszaváltó van ott egyszerűen egy damíllal visszahúzod az üveget és újból elszámoltatod...
Csoportos foglalkozás. Ha már vagytok 3-an 4-en akkor már nyerő a dolog. 2-3 ember megemeli (csak picit) a kocsi jobb hátulját, a negyedik pedig lehajol és a kerék mögött megkeres egy kis kart, ami föl le mozgatható. Ezt kell jó erősen megrántani lefelé, és a hátsó…..
 Úgy van a vezető felöli első kerék, és a vezető felőli első ajtó. Ha egy jól irányzott, és jól kivitelezett rúgással, megküldöd az ajtó kerék felöli sarkát, akkor az ajtó kinyílik. Ha szerencséd van, akkor központis a kocsi, akkor mind a 4 ajtó…..
Szal ahol beöntöd a kenőolajat, tudod mikor felülsz rá a két lábad között van az a kis ajtószerű bigyó! Na azt leveszed és szembe állsz a motorral, aztán egy csavart kiveszel a burkolatból jobb oldalról! Ott kicsit kihajlítod oldalra a burkolatot, és látsz…..
 Gáz, nemgáz az ingyen hambi az ingyen habi. Egyet fizet kettőt kap hamburgerezésről van szó. Mi a Mekibe játszottuk el, de gondolom más hasonló stilusú helyen is bejön. Nincs abrakadabra, csupán arról van szó, hogy miután megetted a tisztesség úton megszerzed…..
 A WESTEND CITYCENTER mozijában, hogyha fizetsz egy jegyet, akkor a film után elindulsz a hátsó termek egyikébe, ahová több ember is igyekszik! Bemész a terembe. (ott már senki sem fogja kérni a jegyedet) Nekem már többször is sikerült, tuti tipp!..
 Ha leveszed az LCD kijelzöröl (managerkalkulátor Palm Pilot ,notebokz kijelzöjéről) avékony műanyag réteget (polár szürö), és polaroid napszemüveget veszel fel akkor csakte látod,hogy mit ir ki (puskázáskor No1….)..
 (Nem mindnél működik):Ha bedobjuk a pénzt az automatába, és a pénzkidobó gombot félig megnyomjuk és úgy tartjuk, akkor a pénzt visszaadja, viszont inni tudsz a bedobott összeg keretében. (Ez eddig mindnél működött): Ha egy automatát kihúzol a…..
 Papírboltban lehet kapni az igazi céges pecséthez hasonló kirakós pecsétet, ez után már csak az a dolgunk ,hogy kitaláljunk egy cégnevet egy címet és egy adószámot de arra azért figyelj oda ,hogy Kft,Bt vagy egyéni vállalkozónál más az adószám. Ezután bármely…..
Hogy megegyük? Arra is de speciel most a következő dologra gondolok.Amikor buliba mész és nem akarsz pénzt adni a piára, akkor hasznos ez a tanács. Fogsz egy nagy kenyeret, félbevágod és kiszeded a belsejét, majd kiszárítod…kb5 napig. Patentra megcsinálod úgy, hogy…..
 Bizonyára elgondolkodtál amikor elkaptak a buszon vagy vonaton, (mivel nem volt jegyed)hogy de jó lenne nem kifizetni a birságot.De az hogy hazudj valami kamu nevet, nem mindig jön be, mert igazolni is kéne magad. Nos erre való a hamis diákigazolvány. Mert ugye…..
 A kokianos, az LSD-s és a füves ülnek a sitten :a kokós szippant... :-Puszta kézzel szétfeszítjük a rácsokat, kinyírjuk az őröket és meglógunk.az LSD-s nyal... :-Nem ! Inkább apró hangyává változunk és kimászunk a kulcslyukon.a füves kifújja a füstöt... :-Jó, de…..
powergabi küldte köszönjük neki:D..
:D Skinhead Coca Cola és a cigány Pepsi.....
Az ien kis baromságokból lehet látni h mire képes 1 Photoshop:-)..
Hát lehet h nekem annyi:D..
Hát igen a rút kiskacsák XXI században :D..
Na ezt a csodás sütiszaggatót meglehet venni mindössze $7.99-ér xD Itt a link : www.perpetualkid.com/ninjabread-men-cookie-cutter.aspx..