Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cibere Brúnó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
Cibere Brúnó 2021.02.07 10:02:39
@.Zsu: Bála valójában ugyanakkora paraszt a nőkkel, mint Csula bá. Áldozathibáztatás, állandó kötekedés és a végén még ő várja el a Canossa-járást a Vivitől. Persze nyomja ezt a bullshit dumát, hogy ő csak motiválni akarja. Érdekes, én nem úgy szoktam motiválni a másikat, hogy a földbe döngölöm. Elég csak megnézni, hogy milyen pofákat vág, amikor Vivi a "barátságukról" beszél. Persze Bála is elfelejtette már, hogy 0-24-ben veszik a kamerák, így már nem tudja játszani a mamikedvence jófiút. :D
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Cibere Brúnó 2021.01.17 15:03:45
@Addamm: Gazdag cigánybűnöző család sarja a Radics, mindent az apja tolt alá, a lakást és a kocsit is. Normális munkája az életben nem volt még, úgy kéreget kölcsön 2 ezer forintokat az ismerőseitől is. Volt egy hagymázas lázálma, hogy majd youtube sztár lesz, dehát abba is energiát kellene rakni. Teng-leng céltalanul, közeli ismerőse beszélte ki, innen vannak az infók.
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
Cibere Brúnó 2021.01.16 14:18:32
@kozi001: Ha nem lenne Robi, kb éhenhalnának. Az a szerencsétlen Fru még egy tojásrántottát sem tud összedobni.:D
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..