Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaba!!!!

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Gaba!!!! 2012.12.10 20:45:27
Hadd vázoljam fel, miért is nincs neked az égvilágon semmi közöd sem a "gasztro" , sem a "blogger" kifejezésekhez.Abban a szerencsésnek mondható helyzetben vagy , hogy találsz egy helyet, ahol még a te vendéglátósoknak valószínűleg igen nehezen elviselhető természetedet is tolerálják és ráadásul még te is meg vagy elégedve a kínálatával. Fel akarsz fedezni új helyeket? Ezzel semmi probléma! Viszont ahogyan ezt a kérdést megközelíted az kiveri a biztosítékot. Összefoglalva elmentél egy új helyre ami a kedvenc helyedtől pár utcára található, meggyőződtél arról amit már hallottál, ez koppintása a másiknak. Felmérted a kínálatot és a kiszolgálást, nem tetszett. Mit tettél ezután? visszamentél és próbáltad újra. Megint nem volt jó. Mit tettél? Vissza mentél szépen a kedvenc helyedre felemelt kis ujjal iszogatni a tökéletes kávédat. Nem! Haza mentél és megírtad mennyire ki..sztak veled! Ezután azt hihetnénk többet eszed ágában sem volt oda menni. De nem így történt. Nos, ha a tulajdonos helyében lettem volna: 1. Amikor közölted, hogy a hely másolata az egy utcával odébb lévőnek, kedves mosollyal elmagyaráztam volna, hogy te meg másolata vagy jó pár sznob, egyedül álló , unatkozó , kötekedő hölgy vendégnek. 2. Amikor a felszolgálót kioktattad ,hogy miért nem eléd, hanem a férfi elé helyezte el a rendelést, nem haragudtam volna. Szóltam volna a beosztottamnak, hogy kettyós a néni, légyszíves úgy csináld ahogy kéri, mert a vendég az első. 3. Amikor láttam volna a finnyás arckifejezést az arcodon amivel a kávét iszod , amit egyébként másik száz ember finomnak talál, ökölbe szorult volna a talpam. A croissantnál pedig a másik is. 4. Miután elolvastam volna a blogodnak nevezett szörnyűségben ahogy a boltomat , névvel , címmel együtt lehordod és ezek után még egyszer vissza jössz és narancslét kérsz, hát nem lettem volna olyan úriember mint a tulaj. Az ökölbe szorult talpaimmal , úgy rúgtam volna a kávézók puha székeit koptató ülő gumóidba , hogy miközben repülsz ki a helyről megsül benned a puha croissant tészta. Na fel a fejjel, az orral és a kisujjal! Te....GASZTOBLOGGER:) !
Gaba!!!! 2012.12.10 21:10:34
@Boros Regina: Úgy látom így már nem tetszik a szólásszabadság dolog:) Nem hiszem, hogy primitív volt. Csak őszinte és tájékoztató jellegű. De hopp:) Pont ezeket véled a te írásod erősségeinek is:) Na nem baj. Jöhet a zsák Fornetti de csak ha nem puha a belseje:) Vége csevejnek részemről. Minden jót kívánok!