Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pagliuca_a_pipából_piszkálta_ki_a_csodát

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupa genyó meccs, amin aztán bármi lehet, ez lesz a Serie A 15. fordulója. A digó focival kapcsolatban nem minden felhang nélkül szoktuk emlegetni minden idők leggyávább tippeléseként ismert bármi lehet kifejezést, mi mégis leszünk olyan bátrak, hogy mindenre mondunk valamit.…..
Az Inter olyan, mint a Juventus (durr, egy pofon). Nem tudsz mellette elmenni csak úgy, vagy leborulsz elé és imádod, vagy a lábujjad hegyéből is felszívod a gempát, hogy lecsulázhasd. Számomra mindig megfejthetetlen rejtély volt, hogy szurkolhat valaki nekik, hiszen a mi életünkben…..
pagliuca_a_pipából_piszkálta_ki_a_csodát 2007.12.07 06:29:24
Arany (Au): 79-es rendszámmal jelzett kémiai elem, az IMF monetáris rendszerének alapja, évszázadok óta a jólét és gazdagság szimbóluma.Labda: minden bizonnyal az emberiség legnagyszerűbb találmánya, már a XIII. sz.  elején találhatunk tárgyra vonatkozó nyelvi…..
pagliuca_a_pipából_piszkálta_ki_a_csodát 2007.12.04 20:08:53
Egy tragédia (és miatta egy csonka forduló) és egy örömünnep (mely Párizsba is átgyűrűzött) az elmúlt két hét mérlege Olaszországban, ám olyan fontos kérdésekről hivatott dönteni a 13. forduló, melyek mindkettőből visszarázzák a földre a Serie A mezőnyét. A Cagliari…..