Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pajzs999

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vatikánban felszállt a kénes, néhol szalontüdős füst. A svájci gárdistának öltözött, átfésült sisakú Pajor Tamás közölte a jó hírt a média képviselőivel. „Megvan az első magyar pápa, halleluja! Ünnepeljük együtt Németh Sándort, azaz MLM. Alexandroszt, az első…..
Pajzs999 2013.03.09 10:02:29
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Egy kicsit sem vág ide az, amit leírtál, de nem gond! Épp itt az ideje elgondolkodnod, hogy Izrael az, aki nem egrecírozza a szomszédait, hanem pont a környező arab államok azok, akik fenyegetőznek, és állandóan új fegyvereket fejlesztenek!
Senki nem a zsidó vallást propagálja, és Magyarország még mindig keresztény, akár csak a Hit Gyüli, aki kiáll Izrael mellett, de nem vette fel a zsidó vallást!
Pajzs999 2013.03.10 23:21:59
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Hát azért te vagy az, aki nem látja a fától az erdőt, mert annyi gyűlölködést hallgatsz, amitől így elvakulsz!
Izraelt, és más népeket is szereti egy normális ember. Izraelről csak annyit, hogy nekik van a legkisebb rossz szándékuk az egész Közel-Keleten, ők az egyetlen demokrácia!
A náci csürhe a Jobbik, és az ő gonoszságuk az, amire köpni lehet! Ők azok, akik kiszolgáltatják Magyarországot a gyarmatosító iszlámnak, nevén nevezve Iránnak!
Egyébként arról, hogy zárt kapus meccseket kell rendezni szerinted ki tehet? Nem ismersz rá a Jobbik szimpatizáns emberekre? Miért kellett zsidózni? Teljesen jogos a megtorlás! Csak magukat tombolják ki az ilyen emberek, és ettől nagyszerűen érzik magukat, miközben lengetik az iráni zászlót, és szidják Izraelt Istenével együtt! Aztán eléneklik az "Isten áld meg a magyart" kezdetű himnuszt, melyben hozzáfordulnak!
Ez a szeretetteljes kereszténység?
 Én azt javaslom, édes hazám, hogy büntetésképpen ne nevezzünk el róluk utcát.   Itt van például az ELTE BTK HÖK, akik talán készítettek egy listát, amelyben leírták, hogy kit sunáznának, akkor is, ha esetleg csúnya zsidó feje van, vagy ha egyiptológus. Az…..
szofter Lies, damn lies, statistics 2013.02.17 13:38:10
"I only believe in statistics that I doctored myself"Winston Churchill Statisztika az egész világ. Röpködnek a számok nap mint nap, hol az infláció- és a GDP-adatok, hol a nagy cégek negyedéves eladási jelentései, hol a pártok támogatottságáról szóló felmérések. Általában…..
Pajzs999 2013.02.17 21:56:00
@Torkosborz: Csakhogy amit riportokban elmondanak ezek az emberek, bizonyos utalásokat a zsidókra, gyalázva őket, náci eszméből idézve, bizonyítja, hogy mit képviselnek! Én soha nem lennék náci, mert én nem rágalmazom őket, sem téged semmi olyannal,ami valótlan! Én csak leírom a tényeket, amin nem tudsz változtatni!
Pajzs999 2013.02.17 21:14:47
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Az tény, hogy nácik! Egy két megnyilvánulásuk ezt ékesen bizonyítja: például a listázós szöveg, ilyen mondat, hogy a zsidók nem kívánatosak itt, meg hogy képes lesz-e valaki lelőni egy tetves zsidót..stb.stb
Ezek mik, ha nem náci beszéd?
„A lakosság szolgálatában” végzett megfigyelő tevékenység leple alatt etnikai, nemzeti hovatartozás alapján félemlítenek meg gyerekeket, zaklatnak felnőtteket egyenruhások Magyarbánhegyesen. Az elhangzottak alapján úgy tűnik, mintha a rendőrség nem védené meg a helybélieket...
Pajzs999 2012.12.14 16:29:45
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Kicsit gondolkodj már el, mert a gyűlölködéstől az orrodig sem látsz el! Ugyanúgy van minden népben rossz és jó, mondhatnám bővebben, hogy a magyarok közt is van csürhe, amely másokat akar verni!
A Jobbik elfogadhatatlan egy demokráciában! Ezért is, ami elkezdődött ebben az országban a Jobbik ellen, az folytatódni fog!
Nincs jogod leférgezni a cigányságot, mert nem lehet általánosítani, hogy ők mind rosszak. Ennyi erővel minden nemzet, amelyik szaporodik gyorsabban, mint a magukat gyerektől kímélni akaró magyarság, az féreg?
Kicsit kevesebb gyűlölködést kéne már olvasnod!
Az auschwitzi haláltáborban elkövetett iparszerű népirtás folyamatáról értelemszerűen kevés helyszíni fénykép készült. A ritka kivételek egyike az a négy fotó, melyet 1944 nyarán a Sonderkommando, a nagy mennyiségű holttest megsemmisítésével megbízott foglyok egy kis csoportja készített egy…..
Pajzs999 2012.12.10 19:45:18
@közlekedési bűnöző: Igen, lehet hogy bábkormány lett Magyarország, csak hogy nem Horthy idején. Horthy elindította a deportálásokat, és akkor még nem volt német megszállás!
Szóval valóban megöltek a magyarok 600ezer zsidót!
Pajzs999 2012.12.10 20:23:45
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Ennyire ne légy már elvakult! A zsidók nem akarják, hogy te elvándorolj, mert én még sehol ilyet nem hallottam! Neked már mondták?
Az arab szélsőségesek azok, akik szivárognak be az országba, mert minden olyan területet el akarnak foglalni, amit valaha a muszlimok meghódítottak!