Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picúr Mici Csöpi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje elhagynunk a Vendéglátós blog ígéretéhez híven székesfővárosunk ódon falait, és felderíteni Magyarország többi részét is. Elsőre nem merészkedtünk túl messzire, ám egy annál szebb, főváros-közeli kisvárosba vezetett az utunk: Vácra, méghozzá a Vincellér…..
Picúr Mici Csöpi 2012.12.10 14:43:03
Nos, ez a régi bejegyzés zseniális a régi Vincellérről, de tegnap ott jártunk újra. A régi Vincellért nagyon szerettük, szinte törzshelyünk volt, mióta Vác közelébe költöztünk, bár nem vagyunk nagy vendéglő járók.
Az új Vincellér sajnos, a poros lába nyomába sem léphet patinás elődjének...:O
A kiszolgálás pocsék volt, 45 percet vártunk, amíg a langyos vizes tea után hajlandók voltak felszolgálni az egyik rendelt levest..a másik ehhez képest még 20 perc volt. Gyanítom, a párommal már csak azért vártuk meg, mi lesz ebből, hogy lássuk: hol a végső határ, amit egy vendéggel meg lehet tenni, aki szeretne a pénzéért egy jót ebédelni :/
Ezután kaptunk egy olyan halászlevest, hogy a fal adta a másikat! Savanyú volt, mint kiderült ecetes volt, halászlébe minek az ecet? hacsak nem az állott halat áztatták benne, mielőtt elénk rakták...Pocsék moslék volt.
Amikor már 1 óra 50 perc körül jártunk attól az időponttól kezdve, hogy leadtuk a rendelést, a pincérlány szelíd mosollyal közölte, hogy ez az étel sajnos elfogyott, nem választanánk-e helyette másikat? Hát nem. Mondjuk ezt kétórával előbb, a rendeléskor elmondhatták volna, hogy ne várjunk éhesen hiába!
Udvariasan megköszöntük a dolgot és mondtuk, fizetnénk.
Nem ajánlották fel, hogy ezért a két pocsék levesért meg a langyos forró teáért nem fizessük ki a 2200FT-ot, na azt nem!
Ilyenkor mit csináljon az ember, ha nem akar egy alacsony szintre lemenni és ordítozni, botrányt csinálni, anyázni és hasonlókat??? Lehet, hogy érdemes lett volna szóvá tenni? Nem hinném, hogy nem tudták volna, hogy ez micsoda ki nem szolgálás és moslék kaja tálalás volt...
Szépen nagyot köszönve távoztunk, miután kifizettük a szerintem általuk ki nem érdemelt összeget.
Először felvetődött, hogy beülünk valahová máshová Vácon, hogy tényleg ebédeljünk is valamit, de őszintén szólva, elment az étvágyam is, meg a hangulatom is. Hát, azt hiszem, nem fogunk még egyszer ide ellátogatni...Pedig milyen jó volt a régi kis hangulatos vendéglő! Jó volt a kaja, udvarias a kiszolgálás, miért szűnt meg? Kár.