Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajtos123

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Júniusban már volt egy Now-szerű adásunk az E3-pótlékokról, ezért a mostani Now felvétele rövid lesz - gondoltuk. De hát csak nem sikerült két órán belül maradnunk, annyi érdekes hírt szedtünk össze így is. (Aki nem tudná még: a Now az a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk az előző…..
sajtos123 2022.07.15 13:09:05
A Destiny 2 -es csalási per 2020. vége óta zajlott a "Perfect AIM" ellen ami akkor le is állította a Destinyben használatos csalások értékesítését. 3 különböző havi előfizetéses osztálya volt 33$ - 48$ - 70$. (i.redd.it/hd3lq4w37ux51.png) Volt itt aimbot, wh, végtelen lőszer, 7000x gyorsabb tüzelési sebesség, teleportálás meg amit ellehet képzelni. ( www.youtube.com/watch?v=ALbdR7OyOBE www.youtube.com/watch?v=m_4hfLoQ7KM ))

Destiny endgame PVP módját trialsnak nevezik ahol 7 meccset kell nyerni sorban anélkül hogy elbuknál egyet is (alapjában véve) csak innen megszerezhető speciális "adep" fegyverekért. A bungie nagyon büszke erre a játékmódjára amit a csalók gyakorlatilag elnéptelenítettek akkoriban illetve a többi pvp modot is ostromolták. Idővel pve játékmódók pl. raidek-re is kiterjed.

Bunginak lépni kellet ha meg akarta őrizni a játékosait illetve a free to play által még újakat is akart szerezni.
LOVE YA ALL!(Bár a felvételből nem látszik, rengeteg halál jó fej ember jött el támogatni!) ..