Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Engem a keresztény hitem miatt támadnak

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérdéssel fordulnák felétek, de előbb felsorolnám címeiteket. Csak a miheztartás végett.  ..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.08.29 03:03:16
@Kuruc ezredes: Huh, pajtás, bocs, elnézésed kérem, nem láttam hogy kérdezel. Évek óta minden augusztust valahol délen töltöm, idén Dél-Afrika volt soron, ne haragudj, három vagy négy hétig nem néztem a Polgárda Blogot, de megtisztelő hogy észrevetted hogy nem kommentelek. Az is megható, hogy ilyen felkészült vagy belőlem, bár kicsit beteges is. Most épp Szingapúrban vagyok, de lásd milyen fontos vagy nekem, innen is igyekszem neked válaszolni.

Igen, nagyon szar érzés most nekem, hogy Magyarország lett Európa növekedési motorja(?), kifejezetten szenvedek. De azért az államadóssággal kapcsolatos hírek kicsit megvígasztalnak, örülök hogy egy kicsit most rosszabb a magyaroknak. Gyűlölöm őket ugyanis, Európát viszont imádom.

Figyelj, pajtás, neked idén se jött össze egy hét Zalakaros? Mert azt látom hogy gyakorlatilag minden nap itt voltál és írogattál (oké, most azt fogod mondani hogy nem minden nap, igazad van, vannak kivételes napok is amikor nem írogatsz). Csak mert tavaly vagy tavalyelőtt olyan lazán írtad, hogy "itt hűsölünk a medence mellett, iszogatjuk a sört, a barátnőnket simogatjuk, néha csobbanunk egyet" (bocs, nem tudom szó szerint idézni, lusta vagyok megkeresni, azt se tudom hogy melyik blogod volt). Szerintem tényleg túlzásba viszed egy kicsit. Biztosan szuper ember Mészáros Lőrinc, egy valóságos hungarofil, a magyarság jótevője, de hogy az egész augusztust azzal töltsd hogy őt védd storkertől, az szerintem egy kicsit túlzás. Ha most azt válaszolod, hogy de te nem is Mészáros Lőrincet védted, hanem Zsiga Marcellt / Habony Árpádot / Simicska Lajost / Rogán Antalt / Vlagyimír Putyint vagy más kedvencedet, akkor elnézésed kérem, kérlek helyettesítsd be a megfelelő nevet. Nincs most időm visszaolvasni az elmúlt hónap termését. A lényegen nem változtat.

Na mindegy, mondtam én már ezt neked. Nem baszogatásból írom, őszintén remélem hogy összejön jövőre valami, legalább egy hét Hajdúszoboszló. Anyósék hol laknak? Nem lehet lemenni hozzájuk egy hétre? Ja, ők is panelben? Szar ügy.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.08.29 03:21:29
@Kuruc ezredes: Még csak annyit kérdeznék, aztán tényleg abbahagyom mert indulnom kell a reptérre, hogy téged mi hajt, mi vezet? Az, hogy Orbán Viktor meg Vlagyimír Putyin akkora jót tett személy szerint veled, annyira jobb lett az életed a nevezett urak alatt, hogy úgy érzed, ezt azzal kell meghálálnod, hogy azzal töltöd az életedet, hogy ülsz a gép előtt, dicsőíted azokat a drága embereket, és ha valaki csúnyát ír róluk, akkor te keményen rászólsz? Ezt egyszerűen nem tudom elképzelni (mármint azt nem tudom elképzelni hogy én ezért létrehozzak egy honlapot), de elfogadom, biztos van ilyen ember. Sok sikert!
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.09.09 05:43:05
@Kuruc ezredes: Huh, pajtás, már megint magas labdákat adogatsz. Próbálok válaszolni, bár nem könnyű.

"Micsoda egy világpolgár vagy. Hidd el, én ennek jobban örülök, mint te. :)"

Fogalmam nincs, mit értesz "világpolgár" alatt, valószínűleg valami hasonlóan tisztán kikristályosodott, pontosan definiált fogalmat, mint az általad gyakran használt "atlantista" alatt (de mondhatnék "SZDSZ-es"-t is). Nos, ha szerinted attól már világpolgár lesz valaki, hogy évente elmegy külföldre nyaralni, akkor igen, világpolgár vagyok, meg még sokan mások is. ME Úr tavaly a horvát tengerparton nyaralt, ő is világpolgár?

"Minden nap itt vagyok, kivéve, amelyik napokon nem vagyok, valamint ha Zalakaroson lennék, akkor ott tényleg nem lenne net, hogy ide írhassak. Csakis otthonról tudok ide írni, máshonnan nem."

Itt nem pont arra gondoltam, hogy ha levonulsz Zalakarosra, akkor fizikailag nem férsz hozzá az internethez, hanem arra, hogy ha le is vonulsz, akkor sem vagy képes egy hetet leszakadni a rendkívül fontos csatározásaidról Simicska Lajos védelmében. Tehát nem technikai-informatikai, hanem lelki-pszichés problémára próbáltam rávilágítani.

"Tutira megnyeritek vele a csóró lúzer magyarokat, ha a pofájuk előtt csörögtök a sok sékeletekkel."

Fasz akarja megnyerni a magatok fajta tirpákokat, akiknek az álma egy hét Kehidakustány. A tömegek mindig is prolik voltak, azok is maradnak. Persze hogy a magukfajta/magatokfajta szotyizós tahók után vonulnak bégetve. Engem ez a legkevésbé sem zavar, jól elvagyok ebben az állapotban, sőt remélem hogy még sokáig fennáll, hiába harsogod ugyanis tele pofával, hogy ez nektek milyen jó, az igazság ugyanis az, hogy ez épp nektek szar, az orbánimádó mélyhívőknek, nem pedig a storker- meg magamfajtáknak, akik kívülről röhögnek rajtatok. Szóval rajta, folytasd, hadd szórakozzunk!
Kedvenc HÍRTV-s műsorunk ismét olyan fronton páholja el balliberális embertársainkat, ahol azok évtizedek óta a lehető legkiválóbbnak gondolták magukat. Tényfeltáró újságírásban. Gyorsan tekintsük át röviden ezt a kedves kis történetet, amely remekül szimbolizál titeket,…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.07.09 09:06:26
@Kuruc ezredes: Hú, nagyon belelendültél. Magyar Bálint pontosan mikor is tette a magyar irodalom / történelem alternatívájaként kötelezően választható tárggyá a grafitit, drogot, dohányzást, mónikasót meg a többit amit említettél?
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.07.10 14:41:16
:-D
Megszólítva érezvén magamat következzen a tételes lista Béndek Valódijobboldali úrnak. Itt vagyunk, Péter! Több százszor annyian vagyunk, mint ti odaát. "Szabadság téri emlékmű"Zseniális ötlet, nagyon várom már, hogy elkészüljön. Még sok-sok ilyet!"az önkormányzati…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.06.03 16:27:54
@kovi1970: Hűvazze, te vagy a Kardos-Horváth. Öregem, ne haragudj, nem ismertelek föl, a nicked félrevezetett (fiatalabbnak néztelek egy tízessel). Mindent visszaszívok, te vagy a modern zseni, imádlak.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.06.07 13:23:15
@Kuruc ezredes: Jobboldali hazafiak, még mindig 66 dolláron áll a Nemzeti Légitársaság. Ellenben ez a golyópottyantó játék már 31 ezer dollárt összeszedett: www.indiegogo.com/projects/feel-flux

Úgy látom, nem értitek: ha befizetsz egy Business Package-re, akkor ezer dollárért cserébe kapsz egy ezer dolláros kupont, melyet leutazhatsz, amint elindul a társaság. Tehát kvázi ingyen van, neked nem kerül semmibe, visszakapod a pénzed. Még ennyit se ér meg nektek, hazafiaknak, a Magyar Nemzeti Légitársaság? Ingyen se támogatjátok a hazát? Kicsit azért szomorú vagyok.
Alig telt el kettő hónap a hatalmas győzelem óta, és Miniszterelnök Úrék ígérete szerint nemhogy folytatja, de még bele is húzott kedvenc politikai erőnk. Máris sorra termeli ki a hihetetlenebbnél hihetetlenebb húzásokat, melyekkel belerondít a hajdan öröknek gondolt…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.06.24 16:48:30
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.06.25 06:45:52
@Kuruc ezredes: De valld be, azért ez a szájban öblögetős - lenyelős animgif kurvajó lett!
Most, hogy az Origónál ilyen botrányos dolgok történnek, teljesen egyértelművé vált, hogy Magyarországon megszűnt a sajtószabadság, immáron végérvényesen. Az ebben a legszomorúbb, hogy az a sajtószabadság szűnt meg, ami már 2011. januárjában is megszűnt, és minden, magára valamit adó médium rengeteg…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.06.16 11:17:56
@Kuruc ezredes: "Se Rákosi, se Hitler nem győzött demokratikus választáson."

Kedves keresztény hazafi barátom, te teljes tévedésben élsz. 1947-ben a Magyar Kommunista Párt (ha úgy tetszik, Rákosi) egy teljesen demokratikus választáson győzött.

Természetesen kreatív (fogalmazzunk úgy: "unortodox") eszközöket is használt, de ezeket csak azért, hogy az egyébként is teljesen biztosra vehető győzelmét még inkább kétségtelenné tegye. Ilyenek voltak például:

1. A választások előtt valamivel több mint egy hónappal módosították a választójogi törvény néhány jelentéktelen technikai részletét (1947. évi XXII. tv.). Ehhez megvolt a joguk, mindenben a törvény betűjét követték, még Alaptörvényt sem kellett hozzá módosítaniuk.

2. A Független Kisgazdapártot szétzúzták ("felszalámizták"), így a kisgazda szavazatok 3-4 párt között oszlottak meg (összesen 11 párt indult a választáson).

3. A belügyminisztérium a választók egy jelentős részének nem kézbesítette az összeíró íveket, ezzel mintegy félmillió szavazót kizárt a választásból, természetesen olyanokat, akikről azt vélelmezték, hogy nem rájuk szavaznak majd. Hasonlíthatjuk ezt pl. a külföldön dolgozók levélben való szavazásának kizárásához a legutóbbi választáson, de hát istenem, azzal se volt semmi gond, jobb is ha az ilyen alakok inkább nem szavaznak.

4. Megszervezték a kommunista szavazók tömeges szállítását a szavazóhelyekre teherautókkal (volt ahol "akár ötvenszer is fordultak", mint Baján), vonaton, sokan egyszerre több szavazóhelyen is leszavaztak (ún. "kékcédulás" választás). Ennek megint csak nem volt különösebb jelentősége, hisz a szavazók szállítását értelmetlenség tiltani, a Fidesz nagyon helyesen meg is szüntette a tilalmát.

A választás maga tökéletesen demokratikus volt, kár vitatni. Apró stikliket, pajkosságokat természetesen megengedtek maguknak, hisz a nemes versenyben az ország érdekében minden megengedett, de az eredmény az MKP-t igazolta, hisz nyertek, az emberek többsége őket választotta. Azt, hogy az apró taktikázások számottevően befolyásolták volna a választás kimenetelét, nem tudod bizonyítani, hisz senki nem tudja, milyen eredmények születtek volna egy teljesen szabályos választáson, úgyhogy nyugodtan vehetjük úgy is, hogy anélkül is nyertek volna. Szóval Rákosi demokratikus választáson nyert unortodox módszerekkel.

Azt meg, hogy utána mit csinált Rákosi, tényleg nem értem, minek ekézed, hisz megvolt a felhatalmazása. Nyert és kész. Utána kicsit módosított egypár törvényt, istenem, el lehetett volna kerülni, hát tetszettek volna nem rá szavazni 49-ben. Szóval tényleg nem tudom, mit ajvékolsz.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.06.18 08:59:56
@Kuruc ezredes: Nyugi van, csihadjál, ne izgasd föl magad túlságosan. Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani a dolgoknak. Az a baj veletek, hogy mindent kozmikus perspektívában igyekeztek szemlélni. Titeket is elküldtek már a választók a jó büdös kurva anyátokba többször is, mégis itt vagytok, összeszedtétek magatokat. 2002-ben és 2006-ban a pofára esésetek milyen fájdalmas volt már, aztán mi történt? Semmi, összeszedtétek magatokat, újraszerveztétek a mozgalmat az összeomlás után is. Hiába hiszed azt, hogy a korrupcióra alapuló társadalmatokat könnyű lesz fenntartani és most már beköszöntött az örök jólét és kánaán, attól még messze vagytok, kedves keresztény hazafi embertársam. Mi is itt leszünk még veletek egy jó darabig, ha máshogy nem, hát majd az interneten keresztül követjük vergődésetek, és röhögünk a fényes sikereiteken: a felcsúti meg nagyerdei stadionokon és a dicsőséges emlékműveken. Ja, a sámándob is jó.
Na, rég volt már ilyen választásunk, ahol a végén mindenki boldog és ünnepel. Azt mondják, csak egyvalaki győzhet (pl. az MSZP-SZDSZ), a többi veszít. Viszont tegnap másképp volt: mindenki meglátta a szépet, a sikert az eredményben. Lelövöm a poént: a Fidesz győzött.…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.06.03 11:11:27
Nézzétek, hogy ajvékolnak a Kossuth-díjas, Ybl-díjas, akadémikus építész uraságok:

epiteszforum.hu/a-bme-kozeptanszek-oktatoinak-allasfoglalasa-a-milanoi-pavilonrol

"Tiltakozunk az ellen, hogy egy giccsbe hajló építészeti paródia képviselje Magyarországot a nemzetközi színtéren, mert ez ellentétes lenne az ország - mindannyiunk - érdekeivel." Haha!

Építész? Professzor? Docens? Mit tudnak ezek az atlantista magyargyűlölő vézna zsidó "értelmiségiek" az építészetről? Még mindig nem fogták föl? Majd a Miniszterelnök Úr a Kerényi Úrral eldönti, mi a giccs és mi nem. Ha nekik a giccsparádé tetszik, akkor a giccsparádé megy Milánóba, hát nehogy már a Középülettervezési Tanszék nagyfejűi mondják már meg, melyik terv a jó és melyik nem. Tetszettek volna leváltani a kormányt, nem sikerült; ha tetszik, ha nem, a lakosság kétharmada áprilisban csattanósan kinyilvánította hogy neki a sámándob kell az életfával. Majd pont a professzorok fognak beleugatni, Miniszterelnök Úr ott csinál hülyét magából és az országból, ahol akar, kétharmados felhatalmazása van hozzá.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.06.03 12:51:52
@Kuruc ezredes: Elfogadjuk, hogy ne fogadnánk. De azért röhögni szabad a sámándobon? Vagy azt se?
Ez már a vég, Viktor! Kisember, hát itt a vége! Nem lett meg a kétharmad, ráadásul alig egy szűk kisebbség szavazott rád!  Addig fogjuk újraszámoltatni, amíg nem Ágica győz! Az Orbán-kormánynak most már tényleg VÉGE! Legkésőbb 2011-ben elzavarjuk, vagy mi, vagy az IMF...
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.05.21 15:19:49
@Kuruc ezredes: Ez, az, rajta! Posztolj, kommentelj! Egy válaszra hármat küldj!

Tételesen tök fölösleges cáfolni, mert bármit írok, úgyis azt fogod válaszolni, hogy "ha nem tetszik, lehet választást nyerni, balliberális embertársam".

Miután már vagy ötvenszer kifejtetted, hogy ugyan az IGAZ, hogy elveszik a földet-trafikot-kenyeret-posztót a nem-mészáros-lázároktól és nem-simicska-lajosoktól azért hogy Mészáros Lázárnak és Simicska Lajosnak adják őket, és az is IGAZ hogy politikai-haveri-csókos alapon ment a javak újraelosztása, DE ezzel nincs baj, mert ez neked jó, ez a Fidesznek jó, és ez nekünk rossz, emiatt úgy érzem, furcsa lenne, ha most elkezdenék amellett kardoskodni, a fenti listád ellentmond ezen megállapításaidnak. Úgyhogy csak rajta, folytasd nyugodtan.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.05.21 15:43:54
@Kuruc ezredes: "...és helyettük magyaroknak adják".

Ha így örülsz Üzletcsináló Simicska Úr gyarapodásának, van vele kapcsolatban egy rossz hírünk... "Zs" betűvel kezdődik.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.05.21 16:02:00
@Kuruc ezredes: Jó, akkor itt nincs miről beszélgetni többet, mert szerinted Mészáros Lőrincet (elnézést, az előbb rosszul írtam a nevét) filantróp szíve és hazafias érzelme sarkallta arra hogy "Magyarország javáért" 6,9 milliárd forintnyi magánvagyont halmozzon föl, szerintem viszont Mészáros Lőrincet általában a Magyarország javáért való munkálkodásnál sokkal prózaibb célok vezetik. Te az igazadról ugyanúgy nem fogsz tudni meggyőzni engem, mint ahogy én sem foglak tudni meggyőzni téged hogy Mészáros úr nem nem egészen Teréz Anya és Albert Schweitzer keveréke.
Számtalanszor elhangzott már különböző portálokon, blogokon, hírlapokban, magazinokban (melyek közös nevezője: balliberálisok), hogy a 2012-től hatályban lévő választási rendszer igazságtalan, antidemokratikus, és egyáltalán: testre szabott, mégpedig a Fidesz testére. Az…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.05.10 16:54:03
@Kuruc ezredes: Igen, elnézést. Ne haragudj, igazad van. Huh, kemény szavak. "Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni". Milyen szerencse, hogy a 2010-2014 közötti kormányzás ezzel szemben a lehetőségek megragadásáról szólt. Ennek köszönhető a 10%-os GDP-növekedés, az egeket döngető beruházások, az egymillió új munkahely, az újraindult magyar légitársaság, a 150 forintos euró, a rohamosan növekedő életszínvonal, a stabil, erős magyar vállalkozások (most nem azokra gondolok, akiknek az igazgatója Lázár János harmadunokatestvére), és a söralátétnyi adóív.

És persze az őszinteség árad ki, mint a kegyelem az "István a király" végén. A trafikmutyi, földmutyi, takarékpénztár-mutyi, játékgép-mutyi is őszinte jobbítani akarásból történt, nem pedig a fideszközeli gazdasági szereplők helyzetbe hozása miatt. Mészáros Lázár is a jóisten segedelmével lett Magyarország 88. leggazdagabb embere, de őszintén. A legőszintébb az volt mikor tíz évre titkosították az állítólagos hatástanulmányt ami alapján döntöttek a 3000 milliárdos Paks-2-ről. Ja meg ez, ni:

www.youtube.com/watch?v=_6cB7BCiJIE

De jó nektek, de tényleg.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.05.10 17:09:08
@Kuruc ezredes: Na, megint ide lyukadtunk ki. Bla, bla, bla; bla, bla, bla.

Költségvetési hiány: ezzel speciel elég rosszul állunk, ne nagyon kérkedj pont ezzel: www.portfolio.hu/gazdasag/nem_volt_meg_ekkora_deficit_100-nal_a_hiany.198653.html

Infláció leszorítása: index.hu/gazdasag/2014/04/24/rejtelyes_kor_gyotri_a_vilaggazdasagot/ De te ennek örülsz. Persze, mert megint fekete-fehéren látod a világot: az infláció rossz, harcolni kell ellene, mint a rezsi ellen. A világ polgárdán kívüli fele ezen már túljutott.

Multik megadóztatása: persze, nagyon látványos meg minden, csak megáll a növekedés. Ennek vagyunk tanúi.

Egyoldalú nyugati függés megszüntetése: bizonyára ezért is vezetett a választás után az új kabinet első hivatalos látogatása Észak-Koreába.

Ezek épp nem túl fényes eredmények, elég ellentmondásos mind, inkább csak a fideszes interpretációban olyan parádésak. Inkább büszkélkedj azokkal, amik vitathatatlan sikertörténetek: pazar festménysorozat rendelése az új Alaptörvény illusztrálásához, minden tanítási napon tornaóra, parádés emlékmű Magyarország náci megszállásának emlékére, felcsúti stadion stb.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.05.10 18:03:31
@Kuruc ezredes: Hű, pajtás, most kicsit rosszul érzem magam, mert látom hogy dolgoztál keményen, küzdöttél mint disznó a jégen, megválaszoltál mindent. Ne haragudj, most valamit őszintén el kell mondanom, de komolyan, most minden irónia nélkül. Lehet, hogy meg fog lepni, de én nem azért járok ide a Polgárdára, mert it annyira mély és alapos elemzéseket, lényeglátó rövid tanulmányokat, színvonalas publicisztikákat olvashatok társadalmunk megannyi akut problémájáról. Tehát elsősorban nem akkor nézek el a Polgárdára, ha éppen nincs új poszt a Véleményvezéren. Én és még két-három barátom azért szoktunk titeket olvasni, mert szeretünk röhögni rajtatok, elképesztően nagy barmok vagytok ugyanis, és valami furcsa, talán kissé perverz oknál fogva nekünk ez tetszik. Ritkán lát az ember ennyire szemellenzős tahókat, és jó szopatni titeket, mert vicces látni ahogy hergelitek magatokat.

Egyébként mióta elindultatok, sőt mikor még OrangeOrder néven futottatok, folyamatosan találgatjuk, hogy ez komoly blog-e, vagy paródiablog, és a mai napig nem tudtunk rájönni, de nem baj, ez azt mutatja, hogy jól csináljátok, és viccesek vagytok, úgyhogy rajta, folytassátok így légyszi.

Namármost, amit itt levágtál, arra fölösleges lenne tételesen reagálni. Jómagam nem a gazdaság, hanem a természettudomány területén mozgok, s eddigi megnyilvánulásaidból ítélve te sem vagy gazdasági szakember, meg amúgy is folyton oda lyukadsz ki, hogy az a jó, ami népszerű, amit az emberek megszavaznak. Azt mondanám, folytasd inkább a Bud Spenceres vonalat, jobban áll neked, és kevésbé erőlteted meg az agyad. Posztolj csak még olyan vicces képeket, majd visszanézek később, és megnézem, de most Japánban vagyok, és itt már hajnali egy óra elmúlt van, épp befejeztem egy skype beszélgetést és indulnék aludni. Úgyhogy folytasd most innentől egyedül, amúgy sem hiszem hogy nagyon zavarni fog hogy senki se olvas.

Hogy szoktak a magyargyűlölő európaimádók elköszönni? "Adieu" jó lesz?
Polgárda Vélemény: Miért fáj? 2014.04.17 21:20:38
A választások óta eltelt néhány nap tapasztalata késztetett morfondírozásra arról, hogy a fogyatkozó balliberális ellenzék vagdalkozása, mocskolódása, vádaskodása - tömören szólva: fidesz-gyűlölete mögött milyen okok, milyen érzések húzódhatnak meg? Miért fáj nekik, a tolerancia és a demokrácia…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.04.22 10:09:24
@OrangeOrder: Nem szánalmas kicsit, hogy az OrangeOrder nickeden kommentelgesz a Polgárdás blogodon? Dr. Sör Kálmán, Kurtz Ezredes, Squatting Stingray, Lokál Patrik is itt lesz?
Menjen a francba ez a kis megalomániás felcsúti bonszájfocista! Képenszart bennünket már sokadszorra, amikor azt mondta, hogy nem szereti az oroszokat, aztán mégis, meg hogy csuhások, imára! Aztán mégse. Gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm őt! Ezért fogok az összefogásra szavazni,…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.01.29 09:53:15
@Kuruc ezredes: Azért az érdekes, hogy valahogy mindig oda lyukadsz ki, hogy azért kell a Fideszre szavazni, mert ha nem ők nyernek, akkor visszajön az MSZP (SZDSZ, Gyurcsány, Bajnai, tetszés szerint folytatható). És valahogy még véletlenül sem oda, hogy azért kell a Fideszre szavazni, mert annyira királyság volt ez a négy év, hogy mindenképpen folytatni kell, annyira sikeres volt a kormányzás, nőtt a GDP, emelkedett az életszínvonal, csökkent a leszakadók száma, tisztult a közélet, átláthatóvá váltak a közpénzek mozgásai, nőtt a szólásszabadság, megbecsültebbek lettünk a nagyvilágban, bárhová megy az ember, büszkeség magyarnak lenni. Szóval ezt valahogy nemigen hallom. A legtöbbel, amivel büszkélhedni szoktál, szellemileg és erkölcsileg minimálisan ép ember nem büszkélkedik (dohányzás visszaszorítása trafikmutyi által, Mészáros Lőrinc gazdasági sikerei, ország függővé tétele az oroszoktól (bár ott általában azért te is mélyen hallgatsz), van-e több?).
Vagy mostanra lett csak vállalhatatlan? Esetleg mégis csak Orbán Viktorral van baja a demokratikus ellenzéknek? ..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2014.01.22 00:53:55
@stark (a fideszre szavaztam 2010ben): "Szerintem ez a blog így is úgy is generál minimum 5 ellenzéki szavazót hetente." -- Szerintem többet. Azt nem tartom valószínűnek, hogy paródia blog lenne, mert annyira nem jó. Nekem sokszor inkább az jut eszembe, hogy még azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ezt az egészet baloldali aktivisták hozták létre és működtetik, hogy ezzel hergeljék az embereket, és generáljanak minél több protest szavazatot. Ha ők csinálják, hát jól csinálják, ügyesen tudják épp addig feszíteni a húrt, hogy valószínűtlenül ostobának tűnjön a bloggazda, de mégse lehessen száz százalékos biztonsággal kijelenteni, hogy ez paródia.
Polgárda Stadionokat, de kinek? :( 2013.12.22 17:12:21
Balliberális körökben örök kérdés, hogy kiknek építi vajon a stadionokat ez a szemét kormány. Nos, szeretnénk válasz gyanánt egy kis csokrot átnyújtani ennek az egyáltalán beszűkült, tájékozott, sokat látott, tapasztalt és rendkívül okos rétegnek. Durván egyharmad…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.12.24 12:43:06
@Kuruc ezredes: @storker:

Látom, a szentestére való készülődés, ünnepi ebéd, karácsonyfadíszítés se nagyon köt le. Erről beszéltem. Na nem baj.

Sokan egyébként azt hiszik, és itt a blogon is néha megpendítik, hogy az ilyen Kuruc Ezredes meg OrangeOrder félék pénzért csinálják. Szerintem a helyzet sokkal szomorúbb.

Ha pénzért csinálnák, még lehet hogy tisztelném is őket. Ha van olyan hülye aki ezért fizet, ők meg nem találnak jobb munkát, hát rajta. Az éhhalálnál jobb, a pénznek meg nincs szaga.

Azonban én egy pillanatra sem kétlem, hogy ez (vagy ezek) igazat mond(anak), és valóban lelkesedésből csinálja. Lelkesen szerkeszti, írja az anyagokat, válogatja a képeket, videókat, posztol, aztán izgatottan ül a monitor előtt és várja a reakciókat. Ott ül a gép fölött órák hosszat, napestig, közben telnek a hetek, hónapok... Bizonyára munkaidőben is gép előtt ül, hisz folyamatosan tud válaszolgatni. Úton hazafelé is ezen jár az agya, fogalmazgatja magában, mit fog majd otthon válaszolni a munkaidő végén félbeszakított beszélgetésben. Amint hazaért, az első: cipő le, gépet be, login, na lássuk csak, hol tartunk, jött-e közben válasz. A Mandínertől a Gyűlölt Ellenségeinkig ezer más blogon Kurtz ezredes meg más nickneveken kifejtett tevékenységet most meg se említsük. Se karácsony, se húsvét, se egy jó esti mozizás, csak a blog, a blog, gyerünk, most megint jól le lehet alázni azt a szerencsétlen kis takony SZDSZ-es fchris82-t.

Ez egyfajta függőség. Vannak akik mindenáron nyerni akarnak, akik mindenáron a saját szellemi fölényüket akarják bizonyítani. Egyébként sokan vannak így, de szerencsére a tehetségesebbje szelíd módszerekkel képes ezt levezetni: van aki abban éli ki magát hogy fest, mások Nobel-díjas regényeket hoznak össze, vagy vezető tudósok lesznek, megnyerik a Wolf-díjat, vagy legalább Kossuth-díjat. Másoknak az marad, ami adatott: a földbe döngölni, nevetségessé tenni tesz-veszt vagy _most_-ot. Vagy legalább próbálkozni.

Közben elrohan körülötte az élet, de nem számít. Minden hajnalban, mikor kettő körül már elcsendesedik a net, jóleső izgatottsággal hajtja párnára a fejét: "huh, ez de kemény volt ma is, de azért jól megmondtam nekik! Hiába, csak nekem van igazam".

És meg se fordul a fejében, hogy még ha neki is van igaza, és meg is nyerte épp a mai menetet, akkor is, ő a történetben csak vesztes lehet. Hónapokat töltött azzal hogy pincsikutyaként acsarogva védje a Nagy Embert, aki... Aki? Aki nem is tud a létezéséről, de akit annyira se érdekel Kuruc Ezredes, Buday Andris, vagy OrangeOrder hogy ráfingjon. Aki, ha Kuruc Ezredes valami miatt az útjában lenne, hát gondolkodás nélkül, azonnal elsöpörné onnan, mint valami legyet. És akit, ha egyszer láthatná, hogy mivel töltötte Kuruc Ezredes oly nagy lelkesedéssel az elmúlt éveket, és átérezhetné mindazt az érzelmet ami ezalatt tüzelte és hajtotta, valószínűleg csak egyetlen érzelem járna át. Szánakozással vegyes undor.

Boldog karácsonyt.
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.12.27 14:33:22
Látom, nem jött össze a karácsonyfa alatt legózás a gyerekkel, meg a szentestei menet az asszonnyal. Még 24-én este sem tudtál leszakadni a blogról, ott ültél a gép előtt és este hatkor, nyolckor, tízkor is írogattál.

Mindezt miért? Azért, hogy megvédd Mészáros Lőrincet, aki felcsúti gázszerelőből 2010 és 2013 között (röpke három év alatt!) 6,9 milliárd forintos magánvagyonnal rendelkező, országos súlyú potentáttá szopta föl magát. És azért, hogy mindenképpen tudasd a világgal, hogy igen, valóban Mészáros Lőrincnek osztották oda a földeket, de ez milyen jó neked, meg minden igaz keresztény magyarnak, mert Mészáros Lőrinc magyar; persze az MSZP-SZDSZ-E14-DK-nak nem jó, és ennek te örülsz.

Nem az a lényeg, hogy igazak-e a vádak. Nem az a lényeg, hogy Mészáros Lőrinc gázszerelőből három év alatt akkor is Magyarország 88. leggazdagabb emberévé vált-e volna, ha nem ismeri Orbán Viktort (nem). Mondjuk te nem is vitatod, hogy Orbánék Mészáros kezére játszottak milliárdokat, nem, te ezt elismered! Te amellett érvelsz, hogy ez tényleg megtörtént, csakhogy ez így a jó, ez a jó az országnak.

De még csak nem is az a lényeg, hogy vajon tényleg jó-e ez az országnak (nem).

A lényeg: szenteste is a gép előtt ültél, és védted a rajongásig imádott sztárjaidat: Orbánt, meg mindenkit aki Orbán gazdasági érdekköréhez tartozik. Vadul harcoltál az egy szem kommentelővel, global001-gyel, egy olyan emberrel, és egy olyan témáról, aki és ami aztán tényleg megér annyit hogy az ember időt fecséreljen rá.

Ki a nagyobb hülye? Az "Index függetlencivil bloggerei, nemfizetett kommentelői" (a te szavaid), akik legalább pénzt kapnak ezért? Vagy te, aki úgy cseszi el a szentestét, hogy egy büdös forint nem sok, annyi se pottyan a zsebébe Mészáros úr 6,9 milliárdjából?

Le a kalappal a Fidesz előtt. Sajtóper, helyreigazítás, jó hírnévhez való jog megsértése, sztárügyvéd? Egy faszt. A Mészáros-féléknek nincs rá szükségük. Elvégzik a szerecsenmosdatást a hozzád hasonló kis pondrók a blogszférában, a szabadidejükben, ingyen és bérmentve, puszta lelkesedésből. Itt verik el az egész életüket a klaviatúrán, még meg is köszönik szépen. Ujjongva tapsikolnak és gratulálnak hogy Mészáros Úrnak milyen szépen hízik a vagyona, és büszkék rá, hogy fényesre nyalhatták a Miniszterelnök Úr szaros fenekét még szenteste is.

Na ez tényleg hihetetlen. Tényleg kevés ilyen szánalmas takonygerincű csúszómászót láttam eddig életemben. Nehéz lenne csattanósabban demonstrálni, mire gondolt Kertész Ákos, mikor azt írta, "genetikusan alattvaló".
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.12.28 15:13:57
@fchris82: Nem, nem érti. Az összes, amit a két hátsó lábára állva nagy erőfeszítéssel képes kiizzadni, az az hogy most nem a Kóka lop, hanem a Mészáros, és ez neki fú de milyen jó, nekünk meg milyen rossz. Ennél több, úgy látom, nem jön ma össze. Hát, kívánom hogy ez legyen a legnagyobb öröme az életben. (Valószínűleg egyébként tényleg ez az.)

Múltkor ezekkel az örökbecsű mondatokkal búcsúzott ( polgarda.blog.hu/2013/08/07/a_magyar_nep_nem_ker_a_gyulolkodesbol ): "Úgy tűnik, hogy a szépség, a fiatalság és a sikeresség, valamint ezek egymásra találása jobboldali érték. A baloldalnak pedig megint maradnak a csúnyák, a tespedtek, a dohányosok és a szegények." Valószínűleg ő az ilyen rengő tokájú, pudvás fogú Fidesz-szépségekre indul be, mint ez a Mészáros. Ezért van hogy szenteste is őt nyalja, nem az asszonyt.
A 444 lelkes olvasóinak bizonyára sokkal jobban tetszett az Afara, afara cu ungurii din tara - de ilyesmik is történtek. Büszkék vagyunk a magyar szurkolókra, világszínvonalú produkciót nyújtottak! ..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.09.08 16:02:31
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: Érik már a kommentelés letiltása, nagyon érik...
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.09.08 16:18:49
@Budai Andris: Aha, nem is csodálom hogy nem szereted a kommentelést, rossz tapasztalatod van az OrangeOrder c. próbálkozásodról. Ott is egy darabig nyomattad a magánszámodat, aztán mikor hülyét csináltak belőled, behisztiztél, bedobtad a durcimurcit: máig nincs kommentelés, a régi kommentek se láthatók. Utána egy darabig még elszórakoztattad magad, aztán csöndben kimúlt az egész. Égtél mint a rongy, de mindegy. Az a jó az internetben, hogy mindig újra lehet kezdeni egy új művésznéven. Rajta!
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.09.12 01:48:27
@Pagnar: Jaj, bocsánat, meghajlok hatalmas szellemi és erkölcsi fölényed előtt (elnézést: folenyed elott).

Úgy pontos, hogy bár hobbi szinten érdekel, hála istennek személyesen nem vagy csekély mértékben érint, ezért kvázi leszarom.
Polgárda Kettős mérce 2013.09.10 01:00:04
Ugye mindenki hallott már erről a napjainkban oly sokat emlegetett fogalomról? Nos, minden hátránya és igazságtalansága ellenére van egy olyan aspektusa is, amelyet nem nagyon feszegetnek. Nevezetesen, hogy segít megmutatni a dolgok igazi valóját. Nézzünk gyorsan egy…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.09.10 16:37:57
@Kuruc ezredes: Akkor gondolom az elhíresült nokiásdobozzal is az volt a baj, hogy nem a zsebführer kapta... Látom is, hízik szépen a Közgép.
Polgárda Hazai pálya - fail 2013.08.15 08:00:00
Nemsokára itt a választás. Hiteles, őszinte, összefogásra épülő programmal az ellenzék még játszi könnyedséggel leválthatja a nemzeti feudál-despotizmust, ami persze még náci meg komcsi is. Vessünk hát egy pillantást arra, mennyire népszerű és hiteles az MSZP legnagyobb…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.08.15 10:06:11
Szuper az új blog, gratula! Élvezettel olvassuk.

Egy icipici apróság zavar kissé. Az egész valahogy nagyon ismerős. Vajon honnan is? Ja! Megvan.

Volt egyszer egy OrangeOrder c. blog (bloggazda neve, jaj de fantáziadús: OrangeOrder). 2010 végén indult, ott osztotta az észt nevezett egyén, az ittenire kísértetiesen hasonlító stílusban. Sajnos eléggé besült a dolog, egy-két különösen tenyérbemászó irományát olyan kritikaözön illette, hogy a végén jó fél éve bevágta a durcimurcit, kijelentette hogy "jó, ha ilyenek vagyok, akkor majd megnézhetitek magatokat, hogy mikor engedek én itt kommentelést", és letiltotta a hozzászólásokat. Onnantól kicsit ellaposodott a blog, átment egyfajta bizarr, narcisztikus magánszámba, havi egy vagy két bejegyzést írogat szegényke, szoft, habkönnyű témákról. Meg lehet nézni az egész szánalmas vergődést itt:
orangeorder.blog.hu/

Közben persze ide jött át, ezt az új blogot indította. Új néven természetesen, OrangeOrder most Budai Andris, az itt szereplő Kuruc Ezredes valószínűleg a régi blogon is be-besegítő Dr. Sör Kálmán, aki egyébként Squatting Stingray művésznéven is szokott szerepelni itt-ott.
Gyerekek, elképesztően szánalmasak vagytok. Beégtetek az OrangeOrderrel, nem baj, gyorsan nevet változtattok és újraindítjátok az egészet, és azt hiszitek, nem derül ki? Félelmetes, ekkora dedót életemben nem láttam. Gyorsabban váltogatjátok a neveteket, mint a gazdátok a politikai irányultságát. Szerencsétlen, elfajzott csökevények. Hívhatjátok akárhogy, polgárda, dalárda, ugrálda, ez a blog se lesz hosszabb életű, mint az előző, ne reménykedjetek.
Jó lesz, ha Csányi összeszedi magát, mert a Nemzeti Borosta összevonta ismét a szemöldökét. Mikor először kicsit összevonta, akkor két hét alatt kisöpörte az egész országból a félkarúkat. Mikor kicsit jobban összevonta, akkor újraosztódott a dohány-kiskereskedelem. Most…..
Gyönyörű tavaszi nap, remény, feltámadás, kora nyár - és persze szorgos bloggerek. Na meg én :) Valami nem stimmel Poldi - Mitől lett őszinte a Hír TV?Nem szoktunk hozzá az ilyen híradóriportokhoz. 1000 - Megszületett a magyar maffiaállamÁtrendezik a gazdasági hatalmi táj…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.04.29 09:25:09
Az utóbbi időben Oo. kicsit leeresztett. Először jött az, hogy a nagy gyerekek beszabadultak a homokozóba és elvették a dömperét orangeorder.blog.hu/2013/02/11/rezsicsokkentes_1_0_a_fidesz_csodafegyvere Azután kezdtek jönni a hírek a katasztrofális GDP-adatokról, meg hogy minden erőfeszítés (magánnyugdíjpénztár-államosítás, Matolcsy-csomag) és minden propagandával ellentétben mégsem csökkent az államadósság. A közröhejen úgy megsértődött szegény, hogy letiltotta a kommentelést vagy két hónapra. Az idő alatt nem is nagyon írogatott, reménykedett, hátha elfelejtik a jónépek.

Most visszajött, de szokás szerint folytatja a bátor blogolást: az index blogketrecét fikázza, most már hatodjára. A trafikmutyival például nem kíván foglalkozni -- említésre se méltó az az ügy, semmiség, bagatell.

Megteheti persze, szíve joga. Olyan témákat választ, amit akar. A kínos ügyekkel majd mi foglalkozunk helyette is, tessék, itt a link:

velemenyvezer.blog.hu/2013/04/26/trafikmutyi_ritka_bepillantas_a_ner_mukodesebe
Növelte előnyét a Fidesz, Orbán simán veri Bajnait és Mesterházyt Hogy valami jó hír is legyen mára a lesújtó GDP-adat és a túl hangos ellenzéki káröröm közepette. A lényeg, hogy iparkodjanak a nemzet és a Fidesz ellenségei bármilyen kitartóan, a többség…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.15 01:48:50
@olias:
@OrangeOrder:

Hja, valóban, vannak prioritások ezen a blogon. OrangeOrder bátor blogoló, keményen odamondogat például a Hahának, előszedi az MSZP 2010-es választási plakátjait is. De természetesen megvan a joga ahhoz hogy a jelentéktelen, apró hírek felett, mint pl. a negyedéves gazdasági adatok, nagyvonalúan átlépjen.

Néhány megjegyzés.

ad 1. Aha, értjük. Azért csökkent a GDP ekkorát, mert a tavalyi érték olyan gigantikus volt, hogy azt már tényleg lehetetlen volt überelni. Csúcsra járt a gazdaság, szerintem Matolcsy direkt visszavett egy kicsit, mert ha túl hamar túl erősen meggazdagszanak a magyarok, még a környező népek irigykedni kezdenek ránk. Aha, aha. Mivel már tavaly is csökkent, tedd rögtön hozzá hogy a tavalyelőtti az meg aztán irtózatosan, hihetetlenül, kolosszálisan magas volt, hát nem csoda hogy csökken.

ad 2. Igen, valóban. Kihagytad hogy aszály volt, meg év közepén szokatlanul erős volt a kukoricabogár kártétele a Dunántúlon, aztán a Kínai Kommunista Párt 18. kongresszusa is volt, meg ugye megölték Oszamát, meg a napfolttevékenység, C/2011 M5 meteorraj átvonulása, meg egyébként is a nyúl éve volt ami pénzügyi vállalkozásoknak nem szokott szerencsét hozni...

Ja, bocs, Oszama az 2011-ben volt, de máig begyűrűzik a hatása.

ad 3. Na ez már világos beszéd, igen, a hiányadatot mindenáron! Hogy kikerüljünk a deficiteljárás alól, felszabaduljanak a pénzek, és el lehessen kezdeni még nagyobb volumenben osztogatni (lásd nyugdíj, rezsicsökkentés). Emmán fontos cél, valóban! Meg össze is dőlne a világ, ha nem a Fidesz nyerne, az új kormány még felhagyna az unortodox gazdaságpolitikával! Értsük meg, az kell, amit Matolcsy miniszter úr világosan kijelölt: növekvő gazdaság, hogy még több pénz álljon rendelkezésre a szavazatmaximalizáláshoz. Miért, mi a baj, ez is egyfajta beruházás, a jövőbe való befektetés!

ad 4. Aha, 2012 állítólag az elrugaszkodás éve volt, az idei a gyarapodás éve lesz. Készüljetek, pillanatokon belül itt a bőség! Csak kerüljünk ki az eljárás alól, most már akkor tényleg, istenbizony, becsszó, elkezdünk növekedni! És még csak egyszer, csak egyetlenegyszer szavazzatok a Fideszre, most már tényleg jobb lesz az élet! A fiatalok vissza fognak jönni, de nem ám 2014-től, csak 2016-tól, szóval nagyon fontos lenne az a pár szavazat. Légyszi, légysziii, légyszilégyszilégyszi. Ezúton is kérek mindenkit, feltétlenül, és hozzon még egy embert, és csak a Fideszre, a Békemenetesek is segítsenek, mert fontos, ezen múlik az Ország és a Magyarok sorsa! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

A gazdaság egy komplex rendszer, minden mindennel összefügg. A növekvő adósság és a lassuló gazdasági növekedés csökkenti az esélyét hogy a hiánycélt stabilan (tehát többéves perspektívában) tartani lehessen, így gyorsan olvad annak az esélye, hogy kikerüljünk a deficiteljárás alól. De ti tudjátok. Biztos van már valami Orbán Viktornak abban az okos, szép fejében.

Egyébként nagyon kedves hogy a kormány és a fideszesek nevében is elnézést kérsz. Orbán Viktor szerintem arra se méltatna téged hogy rád fingjon. Az elvtelen viselkedésedért pedig egy gondolkodó fideszes is megvet.
A tippet köszönöm törzsolvasómnak. A lényeg, hogy a Fidesz-kormány nem elég, hogy elbukta az államadósság elleni harcot, de már 2011-ben is elbukta, aztán tavaly, idén meg pláne - kétszer is. Nem is értem, miért nem mondanak le azonnal és adják át a válságkezelő Bajnainak a…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.14 12:43:02
Dél elmúlt, mostanra már a Babzsák Blog is lehozta a gazdasági eredményeket a címlapon. Az mno.hu-t érdemes megnézni. A hírhez le kell gördíteni, és a gazdaság rovatban megtalálni. Ez a címe:

"A vártnál gyorsabban csökkent az infláció" (!!)

Tehát figyelem, igazából JÓ HÍREK következnek: csökken az infláció!

Az első mondat: "Az aszály és az unió elhúzódó válsága miatt csökkenhetett – a várakozásokkal összhangban – a tavalyi GDP [...]"

Tehát, gyerekek, számítottunk mi erre, sőt, így akartuk. Az okok? Hát, aszály, meg erősen csapadékos-peronoszpórás tavasz volt, aztán olimpia is volt ami miatt nem jött annyi turista, meg ugye ott volt a Vilmos Herceg esküvője, meg a C/2012 M4 meteorraj átvonulása, meg egyébként is a sárkány éve volt ami pénzügyi vállalkozásoknak nem szokott szerencsét hozni...

Ja, bocs, a Vilmos herceg az 2011-ben volt, de máig begyűrűzik a hatása.

Őnáluk a címlapon a nagy hír ez: "Növelte előnyét a Fidesz, Orbán simán veri Bajnait és Mesterházyt". Hát gratulálok, valóban örömhír, reméljük megint megválasztják őket, és akkor a három plusz egy év gazdasági mélyrepülés után végignézhetünk még négy év vidám, zenés agóniát. Mármint az a néhány ember, aki még marad, a többi majd elolvassa a cnn.com-on.

Íme "a választók kétharmadának értékrendjét kiszolgáló" hírportál. Kezeket szorosan a fülre, és kórusban: LALALALALALALAAAAAA!
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.14 12:47:12
@OrangeOrder: Jaja... Három éve aszály van. Most már szóljon rá Orbán Viktor a Gyurcsányra, hogy hagyja abba az aszály keltését!!
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.14 15:15:47
@Hoppázó Beléndek: :-D Ezt nem is néztem. Nagy vagy, Beléndek! Hajrá!
Kedves szurkolótársaim, kormánypártiak, radikálisok! Sajnos elkezdődött az elkerülhetetlen: az eleinte jogos és érthető tiltakozáshullámból egy szélsőbalos provokáció kerekedett, ami egyre több ember szemét csípi, és ez kis híján tettlegességig is fajult…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.14 08:56:35
@Engem a keresztény hitem miatt támadnak: Sőt, tudod mit? Miért nem mondod mindjárt, hogy szó sincs arról hogy a kivándorlók azért hagynák itt az országot, mert elégedetlenek, mert nem látnak más kiutat? Mondd azt hogy tulajdonképpen az Orbán-kormány alatt eljött a jólét, és végre van elég pénzük az embereknek hogy utazgassanak! Ez de jól hangzik!
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.14 10:26:56
@OrangeOrder: Na látod! Akárhányszor sarokba szorítanak, végül MINDIG ez az utolsó adu-ász, MINDIG ide lyukadsz ki: "igen, igen, szarok, szarok, rohadt szarok, de nincs jobb! Nincs más!"

Elég gyorsan eljutottunk a fantasztikus sikerektől, szuperül szárnyaló gazdaságtól a "hát a többi még náluk is szarabb"-ig...
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.14 11:04:36
@OrangeOrder: Ha ez egy fidesz-rajongói blog lenne, az egész jó lenne. Sajnos ez 90%-ban a Fidesszel egyet nem értőket baszogató, 10%-ban a Fidesz iránt rajongó blog. Ne csodálkozz ha sokaknak kinyílik a bicska a zsebében, és kapsz hideget-meleget, mint a hétvégén...
Úgy látszik, az elfogulatlan magyar média szerint csak Orbán cikis, ha ellenzékben "évértékel", amennyiben a Bajnai-Kónya-Juhász édeshármas teszi ezt, az nem. Persze ez a legkisebb probléma az Együtt2014-gyel - felőlem például az évértékel aki csak szeretné, sőt, ha időm…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.14 08:26:37
@OrangeOrder: És volt programja?... :-D :-D :-D
(Hű, ez nagyon meredek téma, ezért leveszik a fejem! Erről már írni is durva.) Van itt ez a jól működő, rasszista, antiszemita honlap. Amit a hatóságok nem tudnak bezárni. Amikor a kormány törvényt akart arról, hogy az ilyen és hasonló internetes tartalmak ellen fel lehessen…..
2012 a konszolidáció éve volt. Talán még emlékszünk a 2011-es hőbörgések egyik legfőbb motívumára - dehogy emlékszünk, hadd segítsek. A Fidesz politikáját ekézők egyik legfőbb érve az volt, hogy a 2011-es költségvetést és hiányt még könnyedén behúzza a kormány az…..
Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.02 07:50:43
@dr Sör Kálmán: Kösz.

Arra emlékszel-e még, mikor a második Gyurcsány-kormány által 2008 őszén bevezetett egy sor, a lakossági keresletet, az oktatásügyi, egészségügyi, önkormányzati kiadásokat csökkentő intézkedést? A Fidesz ezt akkor élesen bírálta, folyamatosan azt mantrázta, hogy a megszorítások rosszak, ők a növekedéspárti gazdaságpolitika hívei. Ha ők kerülnek hatalomra, akkor megszorítás helyett ők majd "begyújtják a rakétákat", és kinövekedik a hiányt. Történt ez az általad említett hajó elúszása után. Hogy látod most ezt az előző válaszod tükrében? Felelős politizálás volt?

Ráadásul, ami ennél is nagyobb baj, ugyanakkor Orbán a fideszes önkormányzatokat jelentős költekezésre, szándékos eladósodásra sarkallta, és azok persze ezt szó nélkül végre is hajtották, az élen Debrecennel és Kaposvárral. Most pedig ezt szépen a központi költségvetés terhére fizetjük ki mindannyian. Kérlek, erről az adósságállományról se feledkezz meg, mikor azt fájlalod, hogy mennyi a kifizetni való számla.

Mindezek mellett a gazdasági miniszter még mindig 6%-os vagy afölötti növekedést, egy bő évtizeden belüli GDP-megduplázódást vízionál. Gondolom az ilyen OrangeOrder félék boldogan tapsolnak, hú de jó is lesz, megcsináljuk! Merjük magasra tenni a lécet! Örülök, hogy te nem állsz be a sorba. Azt, hogy abból, hogy a gazdasági miniszter ilyen kijelentéseket tesz, milyen következtetést szűrsz le, azt nem kérdezem meg, mert nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni. Szerintem mindenki le tudja szűrni magának, ahogy a több ezer éves ősmagyar agysebészetre vagy az újszülöttek fenekére vonatkozó eszmefuttatásaiból leszűrendőket is. Azonban sokan vagyunk ebben az országban (és sajnos már sokan a határon túl is), aki szerint a miniszterelnök jobbkeze, a gazdasági zseni ( orangeorder.blog.hu/2012/11/08/ismet_csokken_az_allamadossag_ez_miert_nem_hir ) pusztán egy nyálafolyós, retardált idióta.