Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvécske

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
medvécske 2012.12.10 13:18:22
@joskafiser:
elolvastam, a blogon lévő alap posztot is, szerintem Te is olvasd el, mert lehet, hogy nem érted mi volt a gond a vendéglőssel. Egy méregdrága helytől elvárható a tökéletességre való törekvés és ahhoz ez a poszt is hozzájárul, már csak azért is, mert nincs benne extrémül negatív rész. egyébként a bolt és annak tulajdonosa ebből akár profitálhat is, ha mást nem marad a tanulság. velem is történt hasonló, csak cipőboltban, nem sokkal később bezárt a bolt. nem gondolod, hogy egy egy rossz üzletmenet?
medvécske 2012.12.10 13:24:28
@Identitásfosztott lelki jobbágy:
azt valóban nem tudjuk, nem mintha nem lenne fontos, viszont azóta a "vendéglátós" megkérte a posztolót, hogy ne látogassa az üzletét, mert olvasta a bejegyzést, szerintem ez a lényeg. ilyen hozzáállással nem kell a szolgáltatóiparban tevékenykedni, pláne boltot nyitni. ha alapból tapló, menjen ellenőrnek vagy politikusnak. látod, ez a baj, hogy tőlük is sem várunk mást. ezt érdemeljük?