Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KalózPress

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Egyszer volt, hol nem volt, élt egy malacka az udvarban. Olyan kis kerek képű, igazi jó fej malacka. Egész nap csak játszott az udvar többi lakójával, tyúkokkal, kacsákkal, cicával, kutyával.  A gazdája egy igen szegény, de csavaros eszű ember volt. A gazdának nagy…..
Írta: Nyulassy B. Kázmér Hiába, a Dörmögő Antiszemita is csak addig jó hazafi, amíg fel lehet mutatni a nemzetellenes lila köddel szemben, de amint a Bátor Beruházó kettesben marad vele a nagy büdösben, már utóbbinak sem fűlene a foga az egészhez. Mindhiába, hiszen az…..
KalózPress 2012.12.29 19:05:12
A Kalózpártnak múltja nincs, de jövője annál inkább! Ez történt nálunk 2013-ban: Január: A tavaly elfogadott stratégiájának megfelelően a Kalózpárt megkezdte a bankrendszer felszámolását. Ellenkező érvényű szavazásig egyik párttag sem utal és a nála lévő…..
  Igen, a Kalózpárt több ilyen helyet is üzemeltet, ezeken a helyeken a párt egy szál semmiben illegeti magát és így enged betekintést a kívánatosan kereklő munkafolyamataiba. Mennyit kell ezért fizetni? Semennyit, hiszen állandóan karácsony van, és mint tudjuk, ilyenkor…..
Pézsma Egészséges erotika 2012.12.22 20:37:58
Az állam pártalapítványán keresztül kitüntette az érte menetelőket, akik számára mindegy mit mond az állam, amíg a megfelelően hálás állam mondja. Nem, nincs a munkahelyi önkielégítéssel semmi baj (a zavart talán csak Balog Zoltán miniszter feltűnése okozza a képen).…..
A mai nap híre számomra: a Fidesz kormány döntött a Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt kirakat-pályázat ügyében, a papírforma bejött, az intézmény új igazgatója Vidnyánszky Attila lett. Azok közé tartozom, akik - bár valószínűleg sokan gondolhatják úgy, a határon…..
   Nincsen talán egy szó sem a média diskurzusban, amely annyira elkopott volna, mint az a szó, hogy generáció. Próbáltam egyszer összeszámolni az utóbbi tíz évben kikiáltott generációk számát, és a híres, úgynevezett Semmi generációról szóló cikk óta vagy…..
KalózPress Tájékozódj! 2012.12.15 08:17:30
 A jó kalóz alaposan tájékozódik a döntése előtt! ..
Az Arany-bit idei díjazottja: Dr. Semjén Zsolt A Kalózpárt örömmel értesíti az ország nyilvánosságát, hogy a 2012-es Arany-bit díjat Dr. Semjén Zsoltnak ítélte meg.  Dr. Semjén Zsolt úttörő szerepet vállalt a Kalózpárt egyik fő célkitűzésében, a szerzői jogok…..