Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kérges

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Annyira vicces, ahogy a hiszteroliberális értelmiség rasszizmust kiált a székelyföldi autonómia kapcsán.” (Schiffer András) „Ha rögeszméjüket megérintik, dührohamot kapnak” – írta Hamvas Béla az ateisták viszonyáról az istenhithez. Ma leírhatná ezt sok minden…..
Kérges 2013.10.28 13:46:56
Talán még emlékeztek, a múltkor írtam arról a bécsi konferenciáról, melyen volt szerencsém meghívottként részt venni. A beszélgetés akkor a határ menti együttműködésről, a munkaerőpiacokról, munkaerő-vándorlás aktuális kérdéseiről szólt. Megígértem, hogy az akkori…..
Vegyünk példát! Flashmob az Élet menetéért Vegyünk példát a prágai egységről! Álljunk ki együtt a Gój motorosok ellen!! Kérek minden szimpatizánst, álljunk ki együtt ellenük, a szélsőségek, megfélemlítés ellen, álljunk ki együtt az Élet menetéért! 2013-04-21-én…..
Modorosblog A Sporttáskás Ember 2012.12.13 10:28:01
A Sporttáskás Ember a Sportember. Attól lesz az, az teszi azzá. Elengedhetetlen kellék, testének szerves része. Nagydarab testén tiszteletet parancsolóan feszül a dzsoggingalsó, súlyos vállait kihangsúlyozza a motoros bőrdzseki, szoláriumtól cserzett arcából szinte…..
Több, mint négy év élblogászati tapasztalatával hátunk mögött kötelességünknek érezzük elboronálni a lelkes, ambiciózus, ugyanakkor kicsikét még bizonytalan utánpótlást. Van kedved, időd és energiád blogolni, de nincs ötleted, milyen témában érdemes? Egyedi akarsz lenni?…..
A méltán népszerű Szkepticista Gyülekezet ma a Kobak Klub rendezvényének keretében népszerű történelmi legendáriumokat zúz szét a tudomány, ráció, világosság és európaiság jegyében. A szélsőjobb magyarországi elburjánzásával a történettudomány területén is…..
Kérges 2012.12.12 13:03:13
Kedves Szülők! Anyukák, apukák, miért..? Megannyi elhibázott élet, mennyi eltékozolt tehetség, a napi robot és a sikertelenség kalodájába zárt sas lélek, melyet aztán a szerencsétlen gyermekben próbálnak maguk helyett életre kelteni, sikerre vinni. -Mi már negyvenévesen nem…..